Affetmek istiyorum ama affedemiyorum

çok amatörmüş ikiside..
düşüne düşüne bunu mu bulmuşlar!

Bin yıldır dönen trane bu ,tek siz yaşamadınız...eny akın görüşen aileler arası çokca rastlanan hiç değişmeyen klişe aldatma hikayelerinen sadeec bir tanesi sizinki.

çok amatörmüş ikiside..
düşüne düşüne bunu mu bulmuşlar!

Bin yıldır dönen trane bu ,tek siz yaşamadınız...eny akın görüşen aileler arası çokca rastlanan hiç değişmeyen klişe aldatma hikayelerinen sadeec bir tanesi sizinki.
başka ne bahane bulacaklardı ki?saçmalardan seçme yapmışlar

Bir de bu eşinizin dökümleri karşı tarafa da bakmak lazım hiç yoksa günde 8 kere de o aramıştır yardımcı olmak için (!)

Artık önemli olan şey şu: SİZ NE YAPACAKSINIZ BU DURUMDA?
Ben mantikli düsünemiyorum artik o yüzdende buraya yazdim. Aslinda biliyorum hakli oldugumu düsündügümün dogru oldugunu ama nedense kafamda bitiremiyorum. Ayrilmak zorundayim cünkü unutamiyorum. Bu olay 2 ay önce ortaya cikti ve ben hala konuyu kapatamiyorum.

Yuh yani biz bile en yakın arkadaşımiz ile bu tarz konular olsa bile günde okadar konuşmaz insan bence bir süre eşinize inanıyormuş gibi davranın ve takipte kalın belki bu sefer farklı bir numara ile konuşabilirler yada eşinizin teline telefon konuşmalarını kaydeden bir uygulama yükleyin

Yuh yani biz bile en yakın arkadaşımiz ile bu tarz konular olsa bile günde okadar konuşmaz insan bence bir süre eşinize inanıyormuş gibi davranın ve takipte kalın belki bu sefer farklı bir numara ile konuşabilirler yada eşinizin teline telefon konuşmalarını kaydeden bir uygulama yükleyin
O uygulamayi nerden bulcam? Nasil bisey? Yardimci olabilirmisiniz?

Hemen iş filan bakın kendinize bence, kendi ayaklarınız üstünde durmadığınız ve eşinize muhtaç olduğunuzu düşündüğünüz ( ona da böyle hissettirdiğiniz ) için bu durumdasınız. Güçlü durun ,sakın ona yalvar yakar olmayın.
Biz almanyada yasiyoruz, ben bosansamda devlet bana bakar. Gercekten para yüzünden degil yani simdiye kadar bosanmamam.

Hergün 8 ile 14 kere konuşmak bana hiç mantıklı gelmedi...bende sizin yaptığınızın aynısını yapardım..siz arkadaşınızın eşiyle telde hergün 1 kere bile olsa konuştunuz mu?
arkadaşı bu yazdığına benzer bireyi eşinize sordunuz mu?
ben yapsam ne yapardın diye
arkadaşınızın eşine de bildirdiniz mi böyle böyleymiş diye
hiç inandırıcı gelmedi eşinizin ve arkadaşınızın bahanesi

Aklından çıkarma zaten, inanma sakın bunlara ne münasebet yardım etmek istemeler yok kimseye söyleme demeler. Nasıl inanırsınız bunlara...

Peki arkadaşınızın eşide bu konuşmalardan haberdar mı? Bu konuşmalar onun yanında mı gerçekleşmiş. Benzer durumlar söz konusu olabiliyor. Ama genelde çift olarak bilinir bu durum, kadınla konuşmuş olsa bile eşi yanında olur duyar hatta bir çözüm için oda fikir verir falan. Burada kilit nokta arkadaşınızın eşi nekadar haberdar? Sizin eşiniz kimseye söyleme dese bile, arkadaşınız eşinden saklayamaz bu durumu söyler. X abi arıyor sorunları varmış ama bildiğini belli etme kendisi anlatır der falan ki imkansız bilmemesi.

arkadaşı bu yazdığına benzer bireyi eşinize sordunuz mu?
ben yapsam ne yapardın diye
arkadaşınızın eşine de bildirdiniz mi böyle böyleymiş diye
hiç inandırıcı gelmedi eşinizin ve arkadaşınızın bahanesi
Onlar öyle yanlis düsünmezmis benim düsüncelerim kirliymis ve herkesi kendim gibi zanetmicekmisim ben kirli düsünüyosam onlarinda öyle bisey yapicagi anlamina gelmezmis aynen böyle dediler.
tabi herseyi bildirdimonada

Peki arkadaşınızın eşide bu konuşmalardan haberdar mı? Bu konuşmalar onun yanında mı gerçekleşmiş. Benzer durumlar söz konusu olabiliyor. Ama genelde çift olarak bilinir bu durum, kadınla konuşmuş olsa bile eşi yanında olur duyar hatta bir çözüm için oda fikir verir falan. Burada kilit nokta arkadaşınızın eşi nekadar haberdar? Sizin eşiniz kimseye söyleme dese bile, arkadaşınız eşinden saklayamaz bu durumu söyler. X abi arıyor sorunları varmış ama bildiğini belli etme kendisi anlatır der falan ki imkansız bilmemesi.
Yok onunda haberi yoktu. Biz yanlis anlamiyalim diye konustuklarini söylememisler iste kimseye

Back
X