Affetmek istiyorum ama affedemiyorum

Selam,
Gecende bi konu acmistim ve bana baya yardimci olmustunuz...
Esim bana soguk davraniyodu ve beni aldattigindan süpheleniyordum, tavsiyeler üzere telefon dökümlerini ortaya cikardim ve benim en yakin arkadasimla hergün 8 ile 14 kere konustugunu ögrendim.
beni aldattigini düsünerek „arkadasima“da bir sürü iftira attim... iftira diyorum cünkü öyle biseyin olmadigini ve sadece arkadasca konustuklarini ve arkadasimin bize yardim etmek istedigini söylüyolar ikiside. Aramizin iyi olmasi icin ona akil veriyomus vs. Bana söylemen gerekirdi dedigimde esimin ona kimseye anlatmicagina dair yemin ettirdigini söyledi. Bu yakin arkadasimin eside, esimin en yakin arkadasi yani ailecek görüsüyoduk, herseyi beraber yapiyoduk, aile gibiydik. Ama günde o kadar cok konusulmasina göz yumamazdim, bunun arkasinda bisey oldugunu aklimdan cikaramiyorum. Esim cocuklarimizin üzerine yemin etti asla ona karsi bisey hissetmedigini. Son zamanlarda ben esimin ona iyi davrandiginin farkindaydim zaten ve o nedenle uzaklasmistim arkadasimdan. Onlarla görüsmüyoruz artik ve esimde cok özür diledi ve sadece ondan yardim istedigini söylüyo,bana sogukda davranmiyor artik, ama ben affedemiyorum. Affetmek istiyorum gercekten cünkü hala cok seviyorum ama hergün ne konustular acaba, arlarinda gercekten bisey gecmedi mi diye sorular var aklimda. Aklimdan cikaramiyorum, sabah uyandigimdan aksam yatana kadar aklim hep o konuda, kafayi yemek üzereyim. Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
8-14 kere ne yardımı istemiş Allah aşkına yuh...

Selam,
Esim bana soguk davraniyodu ve beni aldattigindan süpheleniyordum, tavsiyeler üzere telefon dökümlerini ortaya cikardim ve benim en yakin arkadasimla hergün 8 ile 14 kere konustugunu ögrendim.
beni aldattigini düsünerek „arkadasima“da bir sürü iftira attim... iftira diyorum cünkü öyle biseyin olmadigini ve sadece arkadasca konustuklarini ve arkadasimin bize yardim etmek istedigini söylüyolar ikiside. Aramizin iyi olmasi icin ona akil veriyomus vs. Bana söylemen gerekirdi dedigimde esimin ona kimseye anlatmicagina dair yemin ettirdigini söyledi. Bu yakin arkadasimin eside, esimin en yakin arkadasi yani ailecek görüsüyoduk, herseyi beraber yapiyoduk, aile gibiydik. Ama günde o kadar cok konusulmasina göz yumamazdim, bunun arkasinda bisey oldugunu aklimdan cikaramiyorum. Esim cocuklarimizin üzerine yemin etti asla ona karsi bisey hissetmedigini. Son zamanlarda ben esimin ona iyi davrandiginin farkindaydim zaten ve o nedenle uzaklasmistim arkadasimdan. Onlarla görüsmüyoruz artik ve esimde cok özür diledi ve sadece ondan yardim istedigini söylüyo,bana sogukda davranmiyor artik, ama ben affedemiyorum. Affetmek istiyorum gercekten cünkü hala cok seviyorum ama hergün ne konustular acaba, arlarinda gercekten bisey gecmedi mi diye sorular var aklimda. Aklimdan cikaramiyorum, sabah uyandigimdan aksam yatana kadar aklim hep o konuda, kafayi yemek üzereyim. Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
8,14 kere konuşulmuş benım eşim bile benı o kadar aramaz günde masumca bir görüşme olmadgına eminim yakın arkadaşınızım kocasınım haberi varmı bundan yardım iyi niyetli değil arkadaşça asla değil benımde arkadaşlarım var hiçbirinn numarası eşimde yok onun arkadaşlarının numarası bende de yok yemın etmesi normal herkes yemin ediyor emin ol o o kadar kolay ve basit bi durum ki Onu bile pis işlerine alet eder oldu ınsanlar canım bilmiyorum ınan ama Kesinlikle kmseyle bu kadar samimi etme eşini o arkadaş denmez onada arkadaşlar oyle yapmazlar kocNızla saatlerce konuşmazlar ona arkadaş denmez

Sabah 7.30 da basliyo konusmalari arkadasimin esi tabiki yaninda yokken. Bazen hatta ilk adami ariyo esim sonra kadini belliki yaninda mi degil mi diye kontrol etmek icin
Üzgünüm ama ben artık sizin sahte olduğunuzu düşünmeye başlayacağım. İnsan nasıl inanır öyle bir şeye. Hala affetmek istiyorum diyorsunuz, neden? Tekrar aldatılmak için mi? evet ayrılmak, düzen bozmak zordur, büyük cesaret ister ama nasıl kabul edeceksiniz bunu? Hayatınızın sonuna kadar aklınızdan çıkmayacak

Yok onunda haberi yoktu. Biz yanlis anlamiyalim diye konustuklarini söylememisler iste kimseye
Öyle bir dünya yok işte arkadaşım.Arkadaşının eşi de haberdar olsaydı neyse. Yanında olmasa bile bilir anlatılır konuşulur. Bunun aksi iddia edilemez. Kimse kimse için kendi evliliğini riske atmaz. Kimse şu an yanlış anlamıyor en doğrusunu anlıyor işte.Hayatınız sizin karar sizin.Boşanmayacaksanız da fazlasını kurcalamayın hayatınıza bakın. Çok zor durum ve çok güven sarsıcı durum Allah kolaylık versin.

Canıl kardeşim yada ablam aldatılmışsın resmen evden ckarkem ilk onu araması eve gelmeden son onunla konuşması akıl edemediği tek şey siz dokuman ckarmazsnz sanmış yazık gerçekten sizi resmen aptal yerine koymuş ikiside ayrılmak için güzel bir fırsat ve aldattıgı ortada her türlü hakkınıda iste tazmınant davasıda aç sevgiyi boşver bu şüpheyle yaşayamazsın ilerde en ufak şeyde affetmeseydın ayrılsaydın diycek bakda gör bunlar olacak bence kendini ezdırme salak yerine koydurma ne alışkanlgıı olmuş şerefsizlik karaktersizlk resmen sinirlerım tavan yaptı resmen ya cocuk var sanki karşısında o senın arkadaş mı ne fallikse arkadaşına yardım etmek isteyen sadece arkadaşyla konuşur kocasıyla oynaşmaz

Selam,
2 insan birbirini ortalama her saat başı arıyorsa bişey konuşmak dertleşmek için değil, sesini duymak için arıyordur. 3 dakikalık konuşmalarla ne dertleşmesi ayol bi kendine gel.. Birsürü yakın erkek arkadaşım var, problemli olduğumuz bir dönemde bile bırak günde 8-14 kez konuşmayı en fazla bikaç gün peşpeşe belki yarımşar saat konuşuruz çözeriz. Ne dertmiş arkadaş 6 aydan fazla bitmemişş pess artık. Kadının kocasına da ayrıca pes yani, ya adamda hiç akıl yok, ya da adam da bu ilişkinin içinde.

2 insan birbirini ortalama her saat başı arıyorsa bişey konuşmak dertleşmek için değil, sesini duymak için arıyordur. 3 dakikalık konuşmalarla ne dertleşmesi ayol bi kendine gel.. Birsürü yakın erkek arkadaşım var, problemli olduğumuz bir dönemde bile bırak günde 8-14 kez konuşmayı en fazla bikaç gün peşpeşe belki yarımşar saat konuşuruz çözeriz. Ne dertmiş arkadaş 6 aydan fazla bitmemişş pess artık. Kadının kocasına da ayrıca pes yani ya adamda hiç akıl yok ya da adam da bu ilişkinin içinde.
Bence adam da konu sahibi gibi kabullenmek istemiyor herhalde. Mutlaka evlerinde olmuştur kavga gürültü, normal mi bu ya?
Beni hayatımda hiçbir sevgilim günde 8 14 kere aramadı, yasaklar tatlı geliyor işte.

Selam,
KESİNLİKLE ARALARINDA BİŞEY VAR. 14 kere konuşmak ne yaa. sen anlayınca inkar

Arkadaşınızın kocası biliyormu günde 1000000 kez konuşulduğunu . Karısının bu derece yardımsever olduğunu duysa çok sevinir , bence bir duyurun

Üzgünüm ama ben artık sizin sahte olduğunuzu düşünmeye başlayacağım. İnsan nasıl inanır öyle bir şeye. Hala affetmek istiyorum diyorsunuz, neden? Tekrar aldatılmak için mi? evet ayrılmak, düzen bozmak zordur, büyük cesaret ister ama nasıl kabul edeceksiniz bunu? Hayatınızın sonuna kadar aklınızdan çıkmayacak
Keske sahte olsa.
Kabul edemiyorum iste aklimdan cikmiyor ama yinede biriyle konusmaya ihtiyac duydum. Cesaretim yoktu ayrilmaya ama bununla yasayamayacagimi anladim.

Bence adam da konu sahibi gibi kabullenmek istemiyor herhalde. Mutlaka evlerinde olmuştur kavga gürültü, normal mi bu ya?
Beni hayatımda hiçbir sevgilim günde 8 14 kere aramadı, yasaklar tatlı geliyor işte.
valla böyle bir kabullenmek istememek artık saçmalığın dibi yani. Çok çarpık ilişkiler var, bazı insanlar paylaşmayı seviyor öyle bişey bu kuvvetle muhtemel. Aptal olsan anlarsın yani bunu inkar ediyosan o işin içinde başka iş var.

Günde 8 kere 14 kere konuşulmuş,sordunuz evlilik kurtarıyorlar öyle mi?
Dünyayı kurtarsalar bile bu kadar çok konuşmazlar insanlar. Sizin aklınızla dalga geçiyorlar birde yaptıkları şerefsizlik yetmezmiş gibi farkındamısınız?
Ihanetin en acı yanı da aptal yerine koyulmak değil mi zaten..
Bari dürüst ol adam gibi "evet yaptım bir şerefsizlik"de af dile en azından ama o da yok..
Nasıl kanıtlarım diyorsunuz..madem ki bu görüşmeler sizin için yeterli değil,o zaman bir dinleme cihazı koyun arabasina yada telefonuna casus program yukleyin..Ben hala gorustuklerine eminim. Mutlaka birşeyler bulursunuz

Ya biraksinlar palavrayi. Bulmuslar bir yalan yersen tabi. Hadi gunde 1 defa konustun diyelim 8 ile 14 defa nedemek? Yerinde olsam yuzlestirirdim. Cagir kocasıyla,sor. Kocamla gunde 14 kez neyin akil danismanligini yaptiniz diye. Arkadaşına da soyle esine söyleyeceğini tuttussun
Reziller. Yakalanmasalar yatagada dokerlerdi akil alma verme isini

Ya biraksinlar palavrayi. Bulmuslar bir yalan yersen tabi. Hadi gunde 1 defa konustun diyelim 8 ile 14 defa nedemek? Yerinde olsam yuzlestirirdim. Cagir kocasıyla,sor. Kocamla gunde 14 kez neyin akil danismanligini yaptiniz diye. Arkadaşına da soyle esine söyleyeceğini tuttussun
Reziller. Yakalanmasalar yatagada dokerlerdi akil alma verme isini
Aylarca konuşmuşlar, bence dökmüşlerdir bile.

Back
X