affetmek ??

crayznurse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
34
5
merhaba arkadaslar
1 yıllık evliyim ve esimden şiddet gördüm. şiddet olayında birsey yapmadım, yapamadım cünkü hm cok utanmıstım hemde cok korkmustum. o an özür dileddi bi daha olmayacsk dedi üstünden 8 ay gcti ama esimi affedemiyorum unutamıyorum o olayı sürekli kavga cıkartıyorum, sürekli o olayı hatırlıyorum artık onu eskisi gibi sevmiyorum cogu zaman bosanmayı düşünüyorum bans karsı cok iyi normalde ama o olaydan sonra hiçbir sölediğine inanmıyorum güvenmiyorumm. bir yanımm sürekli gitmek istiyor gururuma yediremiyorumm kafam cok karısıkk cevap bulamıyorumm ne yapmalıyım??

merhaba arkadaslar
1 yıllık evliyim ve esimden şiddet gördüm. şiddet olayında birsey yapmadım, yapamadım cünkü hm cok utanmıstım hemde cok korkmustum. o an özür dileddi bi daha olmayacsk dedi üstünden 8 ay gcti ama esimi affedemiyorum unutamıyorum o olayı sürekli kavga cıkartıyorum, sürekli o olayı hatırlıyorum artık onu eskisi gibi sevmiyorum cogu zaman bosanmayı düşünüyorum bans karsı cok iyi normalde ama o olaydan sonra hiçbir sölediğine inanmıyorum güvenmiyorumm. bir yanımm sürekli gitmek istiyor gururuma yediremiyorumm kafam cok karısıkk cevap bulamıyorumm ne yapmalıyım??
Ben bir insanın bunu unutup affedebileceğini düşünmüyorum.
Sadece affetmiş gibi yapabilir ya da her gün kendisiyle ''artık unut affet'' diye savaşabilir.
Ama daha fazlası çok zor. Bilmiyorum belki zamanla hafifler

hafiflemiyorr bencee gün gectikçe kini nefretin büyüyor sevgin azalıyor görmeden duramadıgın adamı artıkk görmek istemiyosunn sevgisi bile batıyor sana..

merhaba arkadaslar

çok zor bir karar
şiddet boşanma sebebidir derdim ama sanırım eşiniz size verdiği sözü tutuyor ve şiddet tekrarlanmamış
belki de gerçekten pişmandır, hatasını anlamıştır, yapmayacaktır

bence siz kendinize şu soruyu sorun
eşiniz ne yapsa onu affedip normale dönebilirsiniz?
bunun bir cevabı varsa, oturun eşinize bu konuyu uzun uzun düşündüğünüzü ancak bu olursa onu affedip normale dönebileceğinizi anlatın
ama bunun bir cevabı yoksa, o zaman boşanır mısınız bilmiyorum ama sakın netleştirinceye kadar çocuk yapmayın...

cocugum var hamileyken gördüm siddeti.. pişman ama pişman olmak yasanılanları unutturmuyor ne yaparsa affederim bilmyorum düşünüyorum ama cevabı yok sanırım ya bu sekilde devam etcek yada ben dayanamayıp bitiricem,, cünkü bu olayı unuttugum bir gün bile yok..

hafiflemiyorr bencee gün gectikçe kini nefretin büyüyor sevgin azalıyor görmeden duramadıgın adamı artıkk görmek istemiyosunn sevgisi bile batıyor sana..

Eşiniz gerekli pişmanlığı ve çabayı göstermiyor olabilir mi?
Özür dilerim diyip geçiştirilecek bir mevzu değil sonucta.
Hem sizi bu denli kırıp hem çabalamaması sizi daha çok hırslandırıyor olabilir mi?

bana karsı normaldede hep cok iyiydi ogünden sonrada iyi ama bana o günden sonra söylediği hersey yalan geliyo yapmacık geliyo beni sevdiğini biliyorum ama kimse bana bunu yapamaz derken en cok sevdiğim insanın yapması cok zoruma gidiyo cünkü ben onu o kadar cok seviyordumkii onsuz bir dakikam gecsin istemyodum

yalan, aldatma şiddet olmasa hersey unutuluyor kötü sözler kavga hersey. mutlaka tatlıya baglanıyo aldatma ve yalanı görmedim ama şiddet gercekten unutulmuyo

bana karsı normaldede hep cok iyiydi ogünden sonrada iyi ama bana o günden sonra söylediği hersey yalan geliyo yapmacık geliyo beni sevdiğini biliyorum ama kimse bana bunu yapamaz derken en cok sevdiğim insanın yapması cok zoruma gidiyo cünkü ben onu o kadar cok seviyordumkii onsuz bir dakikam gecsin istemyodum
sebebi neydi çok özel değilse?

Eşiniz gerekli pişmanlığı ve çabayı göstermiyor olabilir mi?
Özür dilerim diyip geçiştirilecek bir mevzu değil sonucta.
Hem sizi bu denli kırıp hem çabalamaması sizi daha çok hırslandırıyor olabilir mi?
gerekli cabayı gösteriyor sanırım olaydan sonra daha cok gösteriyordu o olayı yasanmamıs gibi davranmak istiyo unutmak istiyo ama ben yapamıyorum..

her kavgada aynı seyi yapacakmı die düşünmekten yorulddumm.. haberlerde cıkan kadına siddet haberlerinde aynı olayı tekrar yasıyorumm o zman da kendimden nefret ediyorumm neden bosanmadım die

hayırr alkol alıyor ama en fazla iki üç bira ve evde içiyorr evden cıkınc da en gec saat dokuzda evde oluyor..

ben bunu şiddet olaylarında kolay kolay söylemem
sanki 2. bir şansı hakediyor gibi eşin
acaba özel ortamlarınız mı az, bu sebeple mi hatırlayamıyorsun ona karşı sevgini? sevişmeyi kastetmiyorum, elele yürümek, dans etmek gibi özel ortamlardan bahsediyorum, hani insanın aşkı hissettiği ortamlardan

Sen biraz kincisin sanırım hala unutmamışsın
umarım ilk tir ve devamında tekrarlamamıştır .
sen boşanmayı düşünmüyorsan eşine çok güzel bir ders vermelisin ki içini dökmüş ve bu konuyu her zaman hatırlamamış olursun
o olayda çok korktum utandım demişsin galiba o zaman gereken tepkiyi veremediğinden içinde kalmış ve hep hatırlıyorsun
söylediğine inanmıyorum güvenmiyorum derken farklı bir olay yaşamadınız inş. üçüncü bir kişi falan

Yani sonuçta o elleri size vurmak için kalkmış,en küçük dokunmada bile benim bu aklıma gelirdi.
Bir daha insan ne zaman güvenir,bilmem...

X