affetmelimiyim...

Bence gerçek hayata dönmelisiniz?
Aklınız alsa da almasa da iyi günler geride kaldı ve insanlar değişkendir.
Bunun dışında bir ay ayrı da kalmışsınız anladıgım kadarıyla o zamna evlılıgınız zaten normal degılmıs kı?
Siz iyi günlerle kafa yorarken adam iyi işler becerme peşindeymiş rezil...

Affetmek istiyorsunuz ve bu düşüncenizin yanlış olduğunun farkındasınız.
Buradan okey almak sizin vicdanınızı rahatlatacak aslında.
Ama şüphe içinizi her daim kemirip duracak.
Bir kadın olarak hemcinsime "aldatmış ama pişman olmuştur affet" gibi iğrenç bir cümleyi kuramayacağım ben.
Aldatılmak ve şiddet kırmızı çizgilerim olmuştur.
Her ne olursa olsun her ne şekilde olursa olsun bitmiştir.
Kendinize şu soruyu sorun, "ben yapsam eşim beni affeder miydi?"
Cevabını ben vereyim, eşiniz çoktan sizi boşamış olurdu.

Gururunuzu ayaklar altına almayın. Size değer vermeyene değer vermeyin.

Affedilmez o yüzden unutacaksınız, başka yolu yok.

Sizi kaç aydır, kaç kadınla aldatmış ?

Sadece boşasalar iyi öldürmeye kadar gider erkeklik gururu çünkü 1 sene belki yatar belki de yatmazdı zaten

Sadece boşasalar iyi öldürmeye kadar gider erkeklik gururu çünkü 1 sene belki yatar belki de yatmazdı zaten

Aynı ifadeyi yazacaktım ama fazla ileri gidip konu sahibini incitmek istemedim.
Üstelik toplumumuzda karısını bu nedenden öldüren erkeğe "helal olsun" denirken, aldatılan kadın kocasını affetmezse "ne var adamın elinin kiri, boşamak için bahane arıyormuş" denerek kadına yüklenirler.
Bence bunun sorumlusu da biz kadınlarız. Kocamdır yapar, yuvamı dağıtmayayım kılıfı altına sığınarak o adamları hala baştacı ediyoruz.

Ben olsam açıklama yapmasına bile izin vermem.

kendi davranıs sekli nasıl ? bence sürünsün biraz. yani affetseniz bile bu kolay olmasın. bn kendi içinizde hazmetmeden affetmeyin derim. kendisi çok pişmansa zaten bekler , beklesin değilse ya da o hissi izlenimi vermediyse kendi bilir. unutmayın affedersenz gene yapar.. Kolay olmayacagını bilmesi lazım.. elinizde koz var iyi burnundan getirin ii kullanın.. yada bi dönem evden uzaklaşın sessizlğe burunun..

Karısını mutlu etmeyen veya mutlu etmek için çabalamayan çoğu erkeğin malesefki mutlu ettiği başka bir kadın oluyor..
dökümde görünce geçmiş verileri geri getiren bi program sayesinde birkaç mesaj buldum.okuduklarımdan anladım birlikte olduklarını

Başkalarına verdiğiniz tavsiyeler ve evliliğinize dair mühim notlar.

Bu evliliğe mecbur musunuz?

affetsen ne olacak ki iki gün sonra tekrar yapar farz ediyorum yapmadı güven bitmiş bi kere hep tetikte acaba yapıyor mu yine diye hem kendini hem onu yemeler başlar güven yoksa evlilik olmaz ayrıca başka bi kadına dokunmuş onu nasıl kabul edebileceksiniz birdaha

Affetmeye meylediyorsanız, - ki asla tasvip etmiyorum.- bir tutam cefakar disi kuşluk, bir tutam ne emek verdim yuvama yiktirmam edebiyatı, bolca da eşim masumdu kadin düşük her önüne gelenle oluyormuş tesellisi ile kendinize bir reçete hazırlayabilirsiniz.
Gercekleri duymak istiyorsanız erkeklerin düşüp kalktığı kadınların karakter mizaci sizi ilgilendirmez, emin olun ki evli olup aldatan taraftan karaktersiz olmaz hikayede.
Affedip evli kalmak kolay. Ama.zannetmeyin ki sevileceksiniz, saygı duyulacak size. Ele.gune karşı, bayramda seyranda göstermelik bir samimiyet dışında sizin de içiniz almayacak o sevgiyi.

geçen yaz 20 küsur gün ayrı kalmıştık.
o dönemde olmuş bu olay..geçen yaz temmuz ayında barıştıktan sonra yani eve döndükten sonra aramız iyiydi.cinsellik olarak falan hiç olmadığımız kadar yakın ve benden kat akat daha istekliydi ne bileyim.şüpheleneceğim bir durum yoktu cinsel içerikli videolar izlemesi haricinde ,ki ben onları izlemesini bile istemiyorken şu olanlara bakın

nasıl önünüze geldi sadece konuşmamı,yoksa gezme tozma mı gerçi aldatma aldatmadır ama ben konuşma yakaladım yeni doğum yaptığım dönemde fakat affettim şuan da çok fazla aklıma gelmiyor.Ama gezme tozma olsa affetmezdim herhalde.

Bir tanıdığım yaşadı aynı durumu defalarca affetmek zorunda kaldı.Alışıp hayatına devam etmeye çalıştı ama en sonunda kendi piskolojisi bozuldu ve 2 çocuğu şuanda annesini suçluyor.Çünkü çocuklar da bu devirde artık herşeyin farkında ve sorgulamaya başlıyorlar.Siz bilirsiniz ancak affetmek diye birşey yok ancak içinize gömebilirsiniz o da her fırsatta daha da derine batacaktır.Eğer aldatmak konusunda doğanın kanunu düşüncesine sahip değilseniz baş etmeniz oldukça zor..

Ne affedebilirsiniz ne unutabilirsiniz.
Hayatta herşey bizler için, bir şekilde acısı geçiyor, ama kabullenmek çok zor ve giden herşey yerine gelebiliyor ama giden güvense gelmiyor.
Sürekli tetikte, sürekli diken üstünde oluyor insan ve bu insanı inanılmaz derecede yıpratıyor.

annesini suçluyor derken açabilirmisiniz ne gibi mesela.
oğlumun vicdan azabı beni öldürecek gibi hissediyorum.tüm karar herşey şuan benim omuzlarımda gib birşey.büyükler o ağızdalar.

Sizin Önceki konunuzu da hatırlıyorum. Ben olsam affetmezdim çünkü bununla yaşayamazdım. Aklımdan hiç çıkmazdı yüzüne her baktığımda bana ihanet ettiği güzel günlerimize ihanet ettiği gelirdi aklıma. Yapamazdım. Affedecekseniz bunları sineye çekmeniz lazım ki bence çok zor. Aldatan bir daha yapar lafına inanmıyorum. Gerçekten pişman olup blr daha bu hataya düşmeyen insanlar da var samimi bi şekilde pişman olan insanlar da var. Ama sayısı azdır. Bence çok iyi düşünün taşının ona göre karar verin.

şu anneyi suçlayan çocukları da hiç anlamıyorum.
bazen çocuklar hiç sandığımız gibi sevimli ve masum olmuyorlar, böyle nankörlük olmaz yaa
bıraksa bıraktı diye suç; bırakmasa kaldı diye suç
sanki anneler mükemmel insanlar ve her durumda bütün olasılıklara bakıp en mantıklı sonucu görebiliyolar, onlara doğum yaptı diye öyle bir yetenek geliyor sanki.
bana anneyi suçlayan çocuklar paracı geliyor. para babadan geliyor ya neden rahatımızı bozdun diyorlar herhalde.
psikolojisi de bozulmamalı tabi her şeyi sineye çekmeli çekemiyorsa üzülmemeli de.

Eski konunuzu göremiyorum. Aldatma derken başkası ile ilişki mi yaşamıştı?

oğlumun vicdan azabı beni öldürecek gibi hissediyorum.tüm karar herşey şuan benim omuzlarımda gib birşey.büyükler o ağızdalar.
Tabiki.Anne mutsuz.Sürekli her fırsatta bir sitem bir sürtüşme var ev içinde.Çocuklar da mutsuz büyüdü doğal olarak çünkü birgün öğreniyolar.Annelerine bile bile neden kaldın bizi bu dögüye zorunlu kıldın diye kızıyorlar.Özellikle kız olan sen göz yumduğun için bu noktaya geldi sözünü kullandığında en ağırı o olmuştu.Şuan adam gitti kadın yalnız ve çocukları terkedilmesine katlanamıyor.Kız olan büyüdükçe daha da zor günler yaşayacaklar bence..

Aynı büyükler siz eşinizi aldatmış olsaydınız yine bu şekilde eşinizin sizi affetmesini mi isteyeceklerdi sizce?

Onlara göre erkek aldatır kadın yuvasını ayakta tutar ayrılmaz hele bir kadın aldatsin bakalım ne oluyor o kadına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…