- 5 Ekim 2013
- 2.292
- 6.537
- 358
- Konu Sahibi renkliistop
-
Affedilmez o yüzden unutacaksınız, başka yolu yok.mrb..Uzatmadan derdimi paylaşmak fikir almak istiyorum sizden.öncek konumda geçen yaz eşimin beni aldattığını ancak benim bunu aylar sonra tesadüfen öğrendiimi yazmıştım ( 8-9 ay kadar sonra aniden resmen elime geldi aldattığını ispatlayan şeyler)..
Öyle kötüyüm ki son 2 aydır ne yerdeyim ne gökte denir ya öyleyim...Ne ramazandan ne bayramdan hiçbirşey anlamadım.Oğlum hiçbişeyin farkında değil( çok mutsuzum kızlar bunu anlatamıyorum kelimelerle,yediğim içtiği uyuduğum hiçbişeyin kalitesi kalmadı...Sevilmeyi sevmeyi özlüyorum...iyi günlerimiz aklımdan çıkmıyo.birbirimize yaptığımız çocukça şakalar, canım istiyo diye taaa nerelere gidip sevdiğim şeyleri alıp eve gelmeleri....el ele gittiğimiz düğünler, bayram ziyaretleri....kafayı yemek üzereyim galiba.düşüne düşüne iyi olmayacak sonum...
Nasıl dayanıcam napıcam ne edicem...affetmelimiyim affetmemelimiyim diye diye dolap beygirine döndüm hala başladığım yerdeyim.Ailesi biliyor durumu bana destek veriyorlar. Kapana kısılmış gibiyim ....
Unutmayı demiyorum ama affedebilmeyi başaabilen yada affetmeye çalışan tekrar deneyen varmı aramızda nolur bir iki satır iyisiyle kötüsüyle yazarmısınız ?
Sadece boşasalar iyi öldürmeye kadar gider erkeklik gururu çünkü 1 sene belki yatar belki de yatmazdı zatenAffetmek istiyorsunuz ve bu düşüncenizin yanlış olduğunun farkındasınız.
Buradan okey almak sizin vicdanınızı rahatlatacak aslında.
Ama şüphe içinizi her daim kemirip duracak.
Bir kadın olarak hemcinsime "aldatmış ama pişman olmuştur affet" gibi iğrenç bir cümleyi kuramayacağım ben.
Aldatılmak ve şiddet kırmızı çizgilerim olmuştur.
Her ne olursa olsun her ne şekilde olursa olsun bitmiştir.
Kendinize şu soruyu sorun, "ben yapsam eşim beni affeder miydi?"
Cevabını ben vereyim, eşiniz çoktan sizi boşamış olurdu.
Gururunuzu ayaklar altına almayın. Size değer vermeyene değer vermeyin.
Sadece boşasalar iyi öldürmeye kadar gider erkeklik gururu çünkü 1 sene belki yatar belki de yatmazdı zaten
Karısını mutlu etmeyen veya mutlu etmek için çabalamayan çoğu erkeğin malesefki mutlu ettiği başka bir kadın oluyor..
seviyormuyum yoksa bağımlılık mı bu bilemiyorum...ölüp bitmiyorum onsuz asla olmaz demiyorum ama saplantılı bir şekilde bırakamıyorum da.galiba onun beni gözden çıkarmasını bekliyorum.salakça bir teslim olma durumu galiba.iyice psikolojim allak bullak oldu sayesinde..
Farzedelimki boşnmadınız ne olacaktı?
Veya hatta hatta ustalıkla gizledi siizn hiiiç haberiniz olmadı aldatıldığınızdan...ee ya sonra ne olacaktı?Sizin pişirdiğiniz yemeği miydeye indirip b...klu donlarını size yıkatıp başkalarına koşacaktı.ne acıdırki belkide yıllarca böyle geçiiiip gidecekti ömrünüz.
Demek istediğim sadece karşıdaki bayanlar değişecekti buna emin olun.o herip aynı karaktersiz zavallı...uzuuuun süre sonra o çocuk biraz büyüyüp siz tamamen kendi bakımınıza gezip tozmanıza yönelseydiniz bile emin olun ruhu kepaze bu herif sizi yine yine yine aldatacak tı..çünkü karakteri yok! uçkur davasında aklı fikri ve değişiklik olsunda kimle olursa olsun diyen biri anlıyormusun..günlük kadınlarla aldatıldım demen herşeyi gösteriyor.Tutup da başkasına aşık bile olamaz böyle karaktersizler.
Psikolojik savaşı iyi biliyor anlaşılan ve sizi de iyi tanıyor ordan vurabileceğini biliyor yani..
Hiç oralı olmayaın sarsılsanızda yazdıklarından pişkinliğe vurun yav he he tamam sesin deyin kısa süre snra bırakır taaruzu.
dökümde görünce geçmiş verileri geri getiren bi program sayesinde birkaç mesaj buldum.okuduklarımdan anladım birlikte olduklarını
nasıl önünüze geldi sadece konuşmamı,yoksa gezme tozma mı gerçi aldatma aldatmadır ama ben konuşma yakaladım yeni doğum yaptığım dönemde fakat affettim şuan da çok fazla aklıma gelmiyor.Ama gezme tozma olsa affetmezdim herhalde.mrb..Uzatmadan derdimi paylaşmak fikir almak istiyorum sizden.öncek konumda geçen yaz eşimin beni aldattığını ancak benim bunu aylar sonra tesadüfen öğrendiimi yazmıştım ( 8-9 ay kadar sonra aniden resmen elime geldi aldattığını ispatlayan şeyler)..
Öyle kötüyüm ki son 2 aydır ne yerdeyim ne gökte denir ya öyleyim...Ne ramazandan ne bayramdan hiçbirşey anlamadım.Oğlum hiçbişeyin farkında değil( çok mutsuzum kızlar bunu anlatamıyorum kelimelerle,yediğim içtiği uyuduğum hiçbişeyin kalitesi kalmadı...Sevilmeyi sevmeyi özlüyorum...iyi günlerimiz aklımdan çıkmıyo.birbirimize yaptığımız çocukça şakalar, canım istiyo diye taaa nerelere gidip sevdiğim şeyleri alıp eve gelmeleri....el ele gittiğimiz düğünler, bayram ziyaretleri....kafayı yemek üzereyim galiba.düşüne düşüne iyi olmayacak sonum...
Nasıl dayanıcam napıcam ne edicem...affetmelimiyim affetmemelimiyim diye diye dolap beygirine döndüm hala başladığım yerdeyim.Ailesi biliyor durumu bana destek veriyorlar. Kapana kısılmış gibiyim ....
Unutmayı demiyorum ama affedebilmeyi başaabilen yada affetmeye çalışan tekrar deneyen varmı aramızda nolur bir iki satır iyisiyle kötüsüyle yazarmısınız ?
Bir tanıdığım yaşadı aynı durumu defalarca affetmek zorunda kaldı.Alışıp hayatına devam etmeye çalıştı ama en sonunda kendi piskolojisi bozuldu ve 2 çocuğu şuanda annesini suçluyor.Çünkü çocuklar da bu devirde artık herşeyin farkında ve sorgulamaya başlıyorlar.Siz bilirsiniz ancak affetmek diye birşey yok ancak içinize gömebilirsiniz o da her fırsatta daha da derine batacaktır.Eğer aldatmak konusunda doğanın kanunu düşüncesine sahip değilseniz baş etmeniz oldukça zor..
Bir tanıdığım yaşadı aynı durumu defalarca affetmek zorunda kaldı.Alışıp hayatına devam etmeye çalıştı ama en sonunda kendi piskolojisi bozuldu ve 2 çocuğu şuanda annesini suçluyor.Çünkü çocuklar da bu devirde artık herşeyin farkında ve sorgulamaya başlıyorlar.Siz bilirsiniz ancak affetmek diye birşey yok ancak içinize gömebilirsiniz o da her fırsatta daha da derine batacaktır.Eğer aldatmak konusunda doğanın kanunu düşüncesine sahip değilseniz baş etmeniz oldukça zor..
Eski konunuzu göremiyorum. Aldatma derken başkası ile ilişki mi yaşamıştı?mrb..Uzatmadan derdimi paylaşmak fikir almak istiyorum sizden.öncek konumda geçen yaz eşimin beni aldattığını ancak benim bunu aylar sonra tesadüfen öğrendiimi yazmıştım ( 8-9 ay kadar sonra aniden resmen elime geldi aldattığını ispatlayan şeyler)..
Tabiki.Anne mutsuz.Sürekli her fırsatta bir sitem bir sürtüşme var ev içinde.Çocuklar da mutsuz büyüdü doğal olarak çünkü birgün öğreniyolar.Annelerine bile bile neden kaldın bizi bu dögüye zorunlu kıldın diye kızıyorlar.Özellikle kız olan sen göz yumduğun için bu noktaya geldi sözünü kullandığında en ağırı o olmuştu.Şuan adam gitti kadın yalnız ve çocukları terkedilmesine katlanamıyor.Kız olan büyüdükçe daha da zor günler yaşayacaklar bence..annesini suçluyor derken açabilirmisiniz ne gibi mesela.
oğlumun vicdan azabı beni öldürecek gibi hissediyorum.tüm karar herşey şuan benim omuzlarımda gib birşey.büyükler o ağızdalar.
Aynı büyükler siz eşinizi aldatmış olsaydınız yine bu şekilde eşinizin sizi affetmesini mi isteyeceklerdi sizce?annesini suçluyor derken açabilirmisiniz ne gibi mesela.
oğlumun vicdan azabı beni öldürecek gibi hissediyorum.tüm karar herşey şuan benim omuzlarımda gib birşey.büyükler o ağızdalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?