affetmelimiyim...

renkliistop

Oluruna bırak,herneyse geçer...
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
914
1.436
63
mrb..Uzatmadan derdimi paylaşmak fikir almak istiyorum sizden.öncek konumda geçen yaz eşimin beni aldattığını ancak benim bunu aylar sonra tesadüfen öğrendiimi yazmıştım ( 8-9 ay kadar sonra aniden resmen elime geldi aldattığını ispatlayan şeyler)..

Öyle kötüyüm ki son 2 aydır ne yerdeyim ne gökte denir ya öyleyim...Ne ramazandan ne bayramdan hiçbirşey anlamadım.Oğlum hiçbişeyin farkında değil ( çok mutsuzum kızlar bunu anlatamıyorum kelimelerle,yediğim içtiği uyuduğum hiçbişeyin kalitesi kalmadı...Sevilmeyi sevmeyi özlüyorum...iyi günlerimiz aklımdan çıkmıyo.birbirimize yaptığımız çocukça şakalar, canım istiyo diye taaa nerelere gidip sevdiğim şeyleri alıp eve gelmeleri....el ele gittiğimiz düğünler, bayram ziyaretleri....kafayı yemek üzereyim galiba.düşüne düşüne iyi olmayacak sonum...

Nasıl dayanıcam napıcam ne edicem...affetmelimiyim affetmemelimiyim diye diye dolap beygirine döndüm hala başladığım yerdeyim.Ailesi biliyor durumu bana destek veriyorlar. Kapana kısılmış gibiyim ....

Unutmayı demiyorum ama affedebilmeyi başaabilen yada affetmeye çalışan tekrar deneyen varmı aramızda nolur bir iki satır iyisiyle kötüsüyle yazarmısınız ?

Aylarca sizi ayakta uyumuş zaten. Tekrar yaparsa elinize kanıt gelmesini mi bekleyeceksiniz? Ya da bu şüpheyle yaşayabilecek misiniz?
Buarada eşinizi yazmamışsınız. Kendisini affettirebilmek için hangi girişimleri yaptı?

Kendi itiraf etse neyse sen bulmussun bunun arkasida gelir cunku dikkat...
Bna gore kendi itiraf eden daha masum ve samimidir affetmek kisilerin arasindaki baga bagli evlilik terapistine gidebilirsiniz pskolog falanda. Cunku ayrilcginizi sanmiyorum.

Affedebilirsiniz ama asla unutmayacaksınız
Ki bu defa eşiniz hatalı aldattığı için eğer birdaha olursa siz hatalı olacaksınız afettiğiniz için
Kolay gelsin

Afetsende affedemezsin hep aklında olur her fırsatta dile getirirsin boşa demek çok kolay ama sen kendini daha iyi bilirsin herşey senin elinde kafanın rahat edeceği oh be iyi ki yaptım diyeceğin şeyi yap

kendisi bunları hiç düşünmemiş aldatırken.
benim affedebileceğim bir olay değil. yanlışlıkla, öfkeyle ağızdan çıkan bir söz değil ki. bile isteye, plan yaparak, seçim yaparak gerçekleşen bir eylem.

Ailesinin yanınızda oluşu neyi değiştirir ki?

Siz burada eşinizle ilgili sorunlar için konular açmıştınız öyle mutlu bir evliliğiniz de yoktu zaten konulara bakılınca. Hafızanız mutlu günleri hatırlatıp sizle oyun oynuyor sanki.

Affetmek de unutmak büyük mesele, genelde affetmeye, unutmaya çalışan kadınlar destek alıyor uzmanından onu deneyin isterseniz.

Keyfi süren erkekler affetme cefasını çeken yine kadınlar oluyor.

Merhaba renkliistop
eşinizin herhangi bir çabası var mı barışmak kendini affettirmek için
aldatma derken? hangisi oluyor malum malesef bir çok çeşidi var

bilemedim ne desem aile terapisti veya uzman desteği alabilirsiniz

Arkası gelir mi, yeniden bunu yaşatır mi size bilemiyorum ( ki genelde tekrarlıyor erkekler ) , ancak unutacaginizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Ufak bir yanlış hareketinde içinizde ki volkan patlar. Eşiniz de bir alttan alır iki alır üçüncü de sanki her şeyi yıkan o değilmiş gibi üste çıkar.

Ufak bir umarsız davranışı canınızı yakar. Bu defa geriye dönüş daha zor olur .

Bir yıl geçmiş aradan, en zor zamanı atlatmışsınız , bundan sonra arkaya bakmak size zaman kaybı yaşatır .

Aldatmış , kandırmış , çocuğunu sizi hiçe saymış ötesi yok ki..

Üzücü , kırıcı , tarifi yok biliyorum ; beyninizin oyununa gelmeyin.
Iyileri gösteriyor size.

Peki madem çok iyi biriydi neden aldattı sizi ? Bunun düşünün hep.

Ayrı kaldığınız bir ay içinde aldatmışti değil mi? O bir ayda sizsizlige alışıp başkalarının koynuna girmiş yanı. Ne desem bilmem. Peki ne diyor eşiniz? Bir anlık bir şeydi mi diyor yoksa bir süre görüşmüşler mi nedir yani?

Affetseniz bile asla unutamazsınız, içinizde de hep şüphe kalır. Bitirirseniz belki 3 5 ay belki 1 yıl acısını yaşarsınız ama emin olun ölüm dışında her acı son bulur. İyi düşünün bir aile büyüğünüze danışın, eşinizi sizi iyi tanıyan.

Aldatan bir kere değil yüz kere aldatır. Affederseniz bile emin olun tekrarı olacak. Ben asla affetmezdim, affetmedim de beni salak yerine koyan eski erkek arkadaşımı.

Şuanda tekrar sizi aldattığına dair şüpheleriniz mi var...maalesef aldatılmak insanda aşılamayacak travma yaratıyor ben affetmiş biri olarak size affetmeyin diyemem ama benim durumum farklı fakat sonuç ne olursa olsun aldatmaydı bunun telafisi özrü bahanesi olamaz lakin bende sizin gibi eşimle gayet mutlu elele gözgöze olduğumuz bi durumda aldatıldım ama eşim inkar ediyor eşimin ona değil onun eşime attığı mesajları yakaladım hatta bigün eve yanağında ruj izi ile geldi ama yapmadım yatmadım aldatmadım dedi yeminler etti bana ve evine o kadar düşkün ki bide inanmadıkça suçlu duruma düştüm sen benim açığımı arıyorsun sen iftira ediyorsun kıskançlıktan öyle görüyorsun dedi kabul etmedi ama adım gibi eminimki aldattı sonra kadını takibe aldım baktım hafif karakterli basit önüne kim çıkarsa onunla birlikte olabilecek bi kadın ve kime söylediysem de inandıramadın herkes eşin sana bunu yapmaz aldatmaz denildi..birazda sevgim ağır bastı yuvam yıkılsın istemedim o kadına o fırsatı vermek istemedim güçlü oldum mantık olarak ta ben bu yuva için çok emek verdim kimseye emeğimi hibe ettirmem dedim eşimde çok kararlı yeminler inkarlar edince affettim..şuanda yapsada yapmasada içimde hep bi burukluk ve şüphe var birşeyi 40 defa sorguluyorum eşim bunu bildiği için telefonu maili herşeyi ortadadır bütün şifrelerini bilirim eve geliş gidiş saatinede dikkat eder yani bu olayı atlatmak için yardım ediyor ama benim aklımdan çıkmıyor buruk mutluluk var içimde hep şüphe içindeyim ben bununla yaşamaya alıştım bunu başarabileceksen affet..aldatmayın affı yok telafisi yok ama benim durumum farklı dediğim gibi eşimden değil kadının eşime ilgisini yakaladım yada ne biliyim işime öyle geldi ona inandım..insan yuvası için çok emek hayatta da çok zorluklar çekince bakış açısı daha farklı oluyor..kim olsa affetme der belki burada çoğu kişi tepki gösterecek bana ama insanın başına gelince konu ne olursa olsun hemen arkasını dönüp gidemiyor yada ben gidemedim..kalbinin sesini dinle bununla yaşamayı başarabilecek sen affet inşallahta bundan sonra böyle bişey yaşamazsın

Gözünüzü seveyim bi kere de dişi kuşluk muhabbetlerini bırakıp dik durup terkedin şu aldatan herifleri..
Alo ablacım bırak iyi günleri düşünmeyi falan, sen ayakta uyurken adam başka kadınla yatay düzlemde kemik dansı yapıyordu.sevgi sözcükleri ateşli laflar ediyordu..neler neler yapıyordu konuşturma beni şimdi..sen hala el ele gittiğimiz düğünler falan..bu adamların böyle işlere kalkışmasına sebep siz gibi kestirip atamayan kadınlar..
Herif yoldan cıkmış bi kere daha da iflah olmaz

insanı en çok yaralayan zaten o anılar...keske her sey o günler gibi temiz ,lekesiz kalabilse ama olmuyor işte..bende affetseniz bile daha doğrusu barissaniz bile sindirebileceginizi düşünmüyorum.her zaman o eski temiz günlerinizi arayacaksiniz.içiniz kanaya kanaya vazgeçmekten başka şansınız yok,üzgünüm

Aldatnma nasıl gelişmiş? Nasıl elinize geldi?
şu an devam edip etmediğini biliyor musunuz?
kendisine söylediniz mi?
aranız o sırada nasıldı? Terapist düşündünüz mü?

Başlığa istinaden: Hayır.

Benim eş/sevgili ilişkilerinde kırmızı çizgimdir bu olay. Güven yoksa ilişki biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…