Affetmemek icin ne yapmaliyim

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Sevgilimle ayrilik 4 yillik iliski bitti 1, 1 bucuk ay once onu biryerlerden engelliyorum baska yerlerden arayip mesaj atiyor surekli cok kotu oldugunu soyluyor surekli iciyor kendine zarar veriyor 1 dakika sesimi duymak icin yalvariyor benim pesimi asla birakmicagini soyluyor hatasinin farkindaymis. Annem asla ama asla istemiyor ama o bana yalvardikca o kotu oldukca dayanamayip donesim geliyor ne yapicam ben

Neden ayrıldığınızı bilmiyorum farazi yorum yapacağım. Hepsi numara. Hiç de aşkından ölmez erkekler ikna edene kadar sonra geri ayrılma sebebiniz neyse aynı şeyleri yapmaya başlar. Başka birini bulana kadar sizi yoklayacaktir. Bulunca esameniz okunmaz. Çözümü ise basit sosyal medya hesaplarınızı dondurmak gerekirse numara değiştirmek.

Neden ayrıldığınızı bilmiyorum farazi yorum yapacağım. Hepsi numara. Hiç de aşkından ölmez erkekler ikna edene kadar sonra geri ayrılma sebebiniz neyse aynı şeyleri yapmaya başlar. Başka birini bulana kadar sizi yoklayacaktir. Bulunca esameniz okunmaz. Çözümü ise basit sosyal medya hesaplarınızı dondurmak gerekirse numara değiştirmek.
Birden o kadarda silemiyorum onu cunku haber alamazsam ben nasil dayanicam bilmiyorum bitmesi gereken bi iliskiydi ama zorlaniyorum

Birden o kadarda silemiyorum onu cunku haber alamazsam ben nasil dayanicam bilmiyorum bitmesi gereken bi iliskiydi ama zorlaniyorum
Hep derim yine diyeceğim göbek bağınız bir kesilmedi ki. Dört yıl ne ki insan ömründe. Haber almasaniz daha iyi. Ama siz affetmek istiyorsunuz. Amacınız iyice burnunun sürtündüğünden emin olmak.

Sevgilimle ayrilik 4 yillik iliski bitti 1, 1 bucuk ay once onu biryerlerden engelliyorum baska yerlerden arayip mesaj atiyor surekli cok kotu oldugunu soyluyor surekli iciyor kendine zarar veriyor 1 dakika sesimi duymak icin yalvariyor benim pesimi asla birakmicagini soyluyor hatasinin farkindaymis. Annem asla ama asla istemiyor ama o bana yalvardikca o kotu oldukca dayanamayip donesim geliyor ne yapicam ben

Aman kimse askindan ölmuyor..
Tecrubeyle sabit. 5 sene ciktik ayrildik ayni laflari bana da soyledi aradan 5 sene gecti gecen baktim da ölmemıs sevgili de yapmis boş laf bunlar :)

Ye, iç, gez, giyin kuşan birisine bağlı kalırsan hayatın tadını çıkaramazsın..
Ona üzül, buna üzül, ona kıyma, buna kıyaman.. hayat geçer mi öyle..

kendine zarar vermek de neymiş? böyle bi tehditten sonra benim barışacağım varsa d abarışmam.

Kız Hallem hani sen ortalamanı 2 üstü yapacaktın :) mübarek her konun "kocayla" ilgili....

Yok 4 senelik ilişki yok 10 yıldır taniyoruz gibi laflar bana bos geliyor acikcasi. Millet 20 yillik karisindan/kocasindan pat diye bosaniveriyorda baska birine asik oluyor.
Emin olun simdi ölüp biter barisirsiniz yine kaldigi yerden devam eder. Is dramatize olmus iyice. Bende zamaninda ayrildim sonra barismam icin yazdi etti ne paylasimlar yapti ne hesaplardan ekledi. Sonra konusmaya basladik buyu bitti hatta benle konusurken baska bi kizlada konusarak karakersizligini taclandirdi. Erkekler ulasana kadar yapiyor bunu tatlim. Bazen kadinlarda yapiyor tabi. Yani ask degil ulasma hırsı. Unutamam ataman olurum edebiyatini herkes bi biraksin. Unutlulurda biterde giderde. Bu surecte kendine yazik etme. Zaten sevseydi adam olsaydi o hatalari yapip seni bu raddeye getirmezdi.

Asla yapma bak kendine bile zarar verecek acizlikte insandan kork bunlar sevgi değildir şiir yazarsın sevgi olur kapısına gül dökersin sevgi olur ağlarsın sevgi olur ama böyle serseri hareketler seni çok sevdiğini değil takıntılı bir manyak olduğunu gösterir hayatını yakma kapat sosyal medyayı değiş numaranı acı çekecek başkasını bulunca seni unutur

Back
X