Affetmenin bedeli, aldatılmakmış!!!

kargo paketleri ulaşmış
aradı açmadım
mesaj atmış
ben sadece bi süre ayrı yaşayalım dedim, sen bütün köprüleri attın bu akşam görüşelim konuşalım, yapma böyle yazmıs
cevap bile yazmıycam

:53::53::53::53:

Bu adam seninle ayrıyken görüştüğü kız ile barışmamışmıydı ???

Ayy ne dengesiz..

Sanırım kaybettiğini kabullenememe gibi bir durum var..Kendi bitirdi ama baktı ona eyvallah eden yok eşyaları kapısına postalandı..Şimdi seni geri döndürmek istiyor daha güzel terkedebilmek için..

Canım sakın , sakın bu fırsatı ona verme..

Psikolojik sorunları var bu adamın..

Yazma cevap, onunla geçireceğin zaman yazık. Ve sen cevap vermeyip görüşmedikçe kıymete bineceksin. Sevgilisine karımı seviyorum deyip geri dönmeye çalışacak ve gün senin günün olacak. İkisine karşı da...

yok yok yazmıcam zaten
bugun kapının kilidini de değiştirttim
bu evden içeri bir daha adımını atamaz
ne halleri varsa da görsünler
zaten ben bu adamın ciğerini çözdüm artık
ters yapan kıymetli oluyor buna ama hoş olsa da kaybetti beni artık

süpersin:))
ama bir erkeğe bunları kabul ettirmek de marifet
valla helal ne diyeyim
eskiden olsa bu ne biçim ilişki derdim ama boşver müstehakkk az bile hatta yaptıgın:)

Şeytan azapta gerek kızlar ama siz bana bakmayın ben psikopat oldum galiba. Otobüste gördüğüm adamların ayağına basmak geliyor içimden sırf erkek oldukları için :52:

:53::53::53::53:

Bu adam seninle ayrıyken görüştüğü kız ile barışmamışmıydı ???

Ayy ne dengesiz..

Sanırım kaybettiğini kabullenememe gibi bir durum var..Kendi bitirdi ama baktı ona eyvallah eden yok eşyaları kapısına postalandı..Şimdi seni geri döndürmek istiyor daha güzel terkedebilmek için..

Canım sakın , sakın bu fırsatı ona verme..

Psikolojik sorunları var bu adamın..

yok bu adamda terkedilme hazımsızlığı var
sanırım diğer kız da bunu terketmişti o kıymetli oldu
beni bile silmişti
benden de şimdi ummadığı tepkiyi görünce sanırım kafası karıştı beyefendinin
kendini ne zannediyosa
yok bundan sonra aslaaaaa!!!!!!

aynen ben mesela borderline olduğundan şüpheleniyorum:)

Şeytan azapta gerek kızlar ama siz bana bakmayın ben psikopat oldum galiba. Otobüste gördüğüm adamların ayağına basmak geliyor içimden sırf erkek oldukları için :52:

hahahhaha cidden güldürdün beni
ben de hepten erkek düşmanı olcam çıkıcam bu gidişle:)

yok bu adamda terkedilme hazımsızlığı var
sanırım diğer kız da bunu terketmişti o kıymetli oldu
beni bile silmişti
benden de şimdi ummadığı tepkiyi görünce sanırım kafası karıştı beyefendinin
kendini ne zannediyosa
yok bundan sonra aslaaaaa!!!!!!

aynen ben mesela borderline olduğundan şüpheleniyorum:)

Yazık hasta mı olmuş. Adresini verde bir baytar gönderelim :66:
Bunlar iyi günleri, daha ne olduğunu anlamadı o. Evini, düzenini, seni özleyecek. Sürünecek ama daha seni kaybettiğini fark etmedi. Hala vicdanına ulaşmaya çalışacak senin, bu saatten sonra kim yerse bu oyunları tabi

hahahhaha cidden güldürdün beni
ben de hepten erkek düşmanı olcam çıkıcam bu gidişle:)

Allahın bana verdiği en büyük ceza işim olsa gerek diyorum kendime, 350 erkeğin içinde sadece iki bayanız. Belli dönemlerde erkek sayısı 5.000 e çıkıyor. Bu nasıl ceza allahım :50:

:60:
bir mesaj daha atmış
"beni çok yanlış anladın, kafam çok karışıktı seni aldatmak istemediğimden uzak kalmak istedim.seni almaya gelicem çıkışta yemeğe gidicez, beni dinlediğinde herşeyi doğru anlayacaksın."

Yazık hasta mı olmuş. Adresini verde bir baytar gönderelim :66:
Bunlar iyi günleri, daha ne olduğunu anlamadı o. Evini, düzenini, seni özleyecek. Sürünecek ama daha seni kaybettiğini fark etmedi. Hala vicdanına ulaşmaya çalışacak senin, bu saatten sonra kim yerse bu oyunları tabi

baytara değil mezbahaya göndermek lazım böylesini
çoook sürünecek çok
geri vitese taktı daha bikaç günde:)

bir mesaj daha atmış
"beni çok yanlış anladın, kafam çok karışıktı seni aldatmak istemediğimden uzak kalmak istedim.seni almaya gelicem çıkışta yemeğe gidicez, beni dinlediğinde herşeyi doğru anlayacaksın."

Menüyü sen hazırla, zıkkımın kökü, taşın dibi. Tatlı olarak da anasından emdiği sütü fitil fitil burnundan geitirip ikram et.
Yada tamam sevgilim yaz, nereye yemeğe gittiğiniz söyle biz de gelelim, büyük bir aileyiz biz enişte deyip kurlalım masaya :52:
Yok bugün psikopatlık sınırlarını zorluyorum

bir mesaj daha atmış

Sen suçlusun alkione bak yanlış anlamışsın :1:

Herşeyi açıklayacakmış :51:

Ne olursa olsun en azından yalvarıyor, azda olsa hıncını almış oluyorsun sende.. :1:

Konuyu geyiğe taşıyacaklar bu gidişle o kesin :34:
Artık paylaşımın bittiği geyiğe dönen tüm başlıklar gibi söylemesi :54:

Sana ağlamak yasak artık. Bitti ağlamak, bundan sonra hep mutluluk var, tamam sıkıntılı günler var önünde ama inan ki geçecek.

aynen :)
ve şu düştüğü hali gördükçe daha da keyifleniyorum
sadece bu insana harcadığım zamana üzülüyorum
gerçi toplasan sene bile etmez
ama resmiyette böyle biriyle evli gözükmek artık midemi bulandırıyor

Back
X