Affetmenin bedeli, aldatılmakmış!!!

nedir bu eski sevgililerden çektikleri bayanların ,off sinir bozucu madem uğraşıcaklar niye ayrılıyorlar bırakmasalardı ,,bende eski nişanlısından çok çekmiştim ,bizle az uğraşmadılar,eşimi arayıp az çamur atmadılar bana eşimi az kötülemediler ama her zorluğa karşı çıktık ve evlendik ,şükürki kötü günler bitti,
demem oki sakın o mesaja inanma belkide yanlış gelmiştir,yada herkeze atıp atıp hesabını kapatıyordur kimbilir kocanada bahsetme bu mjdan canınız sıkılmasın boşverrr,kötü bi şaka:24:

Son düzenleme:
inanma bu konunun üzerinde bile durmaya değecek bir tarafı yok..

söyleyen doğru söyleseydi o sahte kullanıcı adıyla senle yazışırdı hatta senin sorabileceğin sorulara da cevep verirdi nasılsa kimliği açığa çıkmazdı ki face bu sonuçta uyduruk bir isimle senle yazışsa sen nerden bulacan onu..

evlenmeden önce son oyunudur belki neden olmasınki kıskançlık herşeyi yaptırıyor bence eşinle otur konuş msj göster daha sonra tavırlarına bak anlarsın yalanamı doğrumu?

biraz hazımsız biriydi ama geçen sene aramızdaki problemleri çözdük diye düşünüyordum
ama haklı olabilirsin insanlardan herşey beklenir
yine de eşimle bir derdi kalmamışken neden yapsın ki diye düşünmüyor değilim

beni de cümlenin spesifikliği düşündürüyor işte
ama bi yandan da diyorum gerçek olsa, arkasında dururdu

ama işte neden saklansın ??
eşinizden mi çekiniyor acaba ??
ama çekinse çenesini kapardı .. yani bunu tutupda en olmayacak kişiye söylemezdi..
ama eşiniz belki tehditle felan susturmak istemiştir..

daha önce aldatma diyemem ama eski sevgilisi baya bir ortalığı karıştırmıştı

aldatma değil ama flört gibi bir durum sanırım

aslında evlilikte çoğu sorunlar konuşamamaktan kaynaklı
sorunlar ancak konuşarak çözümlenir
eşinizle diyalogunuz nasıl bilemiyorum ama
bütün eteğinizdeki taşları ortaya döküp restinizi çekerek açık yüreklilikle konuşun
çıkacak sonuçta belkide aklınızdaki tüm soruların cevabını bulacaksınız
eğer alacağınız cevaplar negatifse ona göre bir tutum sergilersiniz
en kötü ihtimalle siz zaten daha önce bir ayrılık dönemi yaşayarak iplerinizi koparmışsınız
ama bu sefer en azından kafanızda herhangi bir soru işareti olmaksızın bu durumu sonlandırırsınız
bu şekilde çığ gibi büyüyen soru işaretleriyle bir hayat maalesef sizi çok yıpratır

biraz hazımsız biriydi ama geçen sene aramızdaki problemleri çözdük diye düşünüyordum
ama haklı olabilirsin insanlardan herşey beklenir
yine de eşimle bir derdi kalmamışken neden yapsın ki diye düşünmüyor değilim

canım eski sevgilisiymiş yerinde sen varsın derdi bu olamazmı sence?

şimdi mesaj atmış.
"ispat çabam yoktu, sadece kocana sahip ol dedim. sen arandın,madem aldatıldığına inanmak istiyorsun, ok!! biraz gözünü açsan farkedeceğin birşey bu. mesela kocanın arabasında torpidodaki bayan parfümü de mi hiç rahatsız etmedi seni?"

şu an elim ayağım titriyor, ne yapacağımı bile bilemiyorum.

wallaha suphe kotu bise ya insallah dogru degildir canim.ama esin kizlarla gorruyorsa neden daha bi kac kisi yazmiyorda tek bir kisi bilmiyorum wallaha zor durum

şimdi mesaj atmış.
"ispat çabam yoktu, sadece kocana sahip ol dedim. sen arandın,madem aldatıldığına inanmak istiyorsun, ok!! biraz gözünü açsan farkedeceğin birşey bu. mesela kocanın arabasında torpidodaki bayan parfümü de mi hiç rahatsız etmedi seni?"

oo bu bayağı yakın biri ama bayan parfümü saçma resim filan göndersin maden ciddi yakını filan veya işyerinde çalışan herkes kolayca topüdoya istediğini koyar :18:

Son düzenleme:
şimdi mesaj atmış.

:53::53::53::53::53::53:pis O deseydinn senin evli adamla ne iisn var allah kahretsin boylelerinin yuva yikanin.bak bakalim parfum varmiymis

oo bu bayağı yakın biri ama bayan parfümü saçma resim filan göndersin maden ciddi yakını filan veya işyerinde çalışan herkes kolayca topüdoya istediğini koyar :18:

bilmiyorum.
ama gidip bakmadan da rahat edemeyeceğim sanırım.
umarım orada öyle bir şey yoktur:(
off ben ne salağım ya tam kurtulmuşken kendimi ateşe atmışım yine

şimdi mesaj atmış.

bu şahıs oynuyoda olabilir..
sen arandın diyor yahu ?? aldatıldığına inanmak istiyorsun diyor ?? burada şüpheli bir durum varrr ..

sanki eşin seni aldatmıyorda sen illa aldatma ile ilgili bişeyler bulmaya çabalıyorsun gibi bişi çıkıyor..

hem ona mı kalmış senin iyiliğini düşünmek ?? bir sor bakalım ?? kocana sahip çık demekmiş !! pehhh besbelli onunda bir amacı var durup dururken gelip sana niye iyilik etsin

bilmiyorum.
ama gidip bakmadan da rahat edemeyeceğim sanırım.
umarım orada öyle bir şey yoktur:(
off ben ne salağım ya tam kurtulmuşken kendimi ateşe atmışım yine

önce sakin ol canım o senin eşin mücadele etmen lazım öyle karaktersiz insanlara bırakma meydanı çocuğunuz varmı?

şu an işin rengi çok değişti.
eski sevgili yapıyorsa bile bunu ve orada o şişeyi bulursam bu yine bitiş sebebidir.
ama onun parmağı varsa, bu defa sessizce çekip gitmem.
onun da bütün herşeyini bozarım.

eski sevgili yapıyorsa bile bunu ve orada o şişeyi bulursam bu yine bitiş sebebidir.

canım ispat çabası yoksa bu kişinin , kocana sahip çık demek ona mı düşmüş yani ..
amaç ne burda ??
besbelli seni işkillendirmek ..

bu şahıs oynuyoda olabilir..
sen arandın diyor yahu ?? aldatıldığına inanmak istiyorsun diyor ?? burada şüpheli bir durum varrr ..

sanki eşin seni aldatmıyorda sen illa aldatma ile ilgili bişeyler bulmaya çabalıyorsun gibi bişi çıkıyor..

hem ona mı kalmış senin iyiliğini düşünmek ?? bir sor bakalım ?? kocana sahip çık demekmiş !! pehhh besbelli onunda bir amacı var durup dururken gelip sana niye iyilik etsin

anlamıyorum ve şuan profili kapatmamış
baktım ne fotoğraf var ne bişey bildiğin sahte profil
cevap yazacağım ,deminden beri uğraşıyorum ama ona yazarken kelimeler tıkanıyor sanki ne diyeceğim birbirine karışıyor

eski sevgilisiyse işyerinden birine koydurtur bence bu aldatılma nedeni değildir başka delilleri göndersin madem emin:26:

Back
X