Affetmenin bedeli, aldatılmakmış!!!

Ay versın numarasını ıftıra atmıyosa verır zaten bırbır sorun ogrenın bakalım vercekmı numarasını vermezse ıftıra atıyodur zaten bıde o parfumu oraya kasıtlı bırakmıs zaten burda bır kotu nıyet sezıyorum ben belkıde ara bozmaya calısan sızın aranızdakı mevzuları bılen kocanızda gozu olan bırısıdır net bısey bulmadan ınanmayın sakın!belkıde dun aksan esınız onun yerıne gıttı belkı bu kadın takmıstır kocanıza rahatsız edıyodur tehdıtle cagırdı belkı dun yanına olurmu olur su dunyada neler oluyo kocanız bıde yakısıklı bır tıpse neden olmasın

bence ayrı kaldığınız 1 yıl içinde eşiniz bekar olduğunu söyleyerek dolaşmış,bu arada da arkadaşları olmuş olabilir.
sanırım sizin de olmuş yanlış anlamadıysam.
ama 1 yıl ayrı kalan adam boşanır giderdi sizi istemeseydi, neden tekrar zorlasın ki?
o dönemden kalma kadınla ilişkisini kesmiştir, kadın da yeni öğrenmiştir durumunuzu. yani evli olup ayrı yaşadığnızı ve yeniden barıştığınızı.
tabi kadın kuyruk acısıyla size saldıracak.
sakin olun bence, parfüm şişesi falan hikaye.
anahtar eşiniz. iyi gözlemlemek lazım.

Son düzenleme:
madem hastane mevzusu yalanmış bence eşine sor bakalım dün nerdeymiş sakince sor ama..parfümden bahsetme..kızmıcanı geçmişten kalan bir durum olabileceğini ama doğruyu söylemesini istediğine ikna et onu..

vay bee ozaman bi isler ceviriyo olabili kocaniz.madem annesinin biseyi yokmus.:( umarim degildir tabi parfum sisesine baktinmii ordamiymis.evet madem boyle birsey soyluyor ciksin yuzlessin oyleyaa

Hanimlar sanalda olsa ,kimsenin evliligindeki süpheleri yanan atesleri körüklemenin ,atese benzin dökmenin seytana sag kolluk yapmanin bir anlami olmadigi gibi vebaldir ,zaten su anda seytan yeterince vesvese verip
söyle yapmis böyle yapmis diyordur rahat birakmiyordur ,sanalda olsa
yapici olmak lazim yikici degil ,akilli davranmak lazim ,körükleyici degil ...

yuva yikana vesile olana Allah cc lanet ediyor bunu hatirlayarak körükleyelim
fantazilerimizi konusturalim ,görmedigimiz konularda hayal kurup
kurgulayip yazalim...

Hanimlar sanalda olsa ,kimsenin evliligindeki süpheleri yanan atesleri körüklemenin ,atese benzin dökmenin seytana sag kolluk yapmanin bir anlami olmadigi gibi vebaldir ,zaten su anda seytan yeterince vesvese verip
söyle yapmis böyle yapmis diyordur rahat birakmiyordur ,sanalda olsa
yapici olmak lazim yikici degil ,akilli davranmak lazim ,körükleyici degil ...

yuva yikana vesile olana Allah cc lanet ediyor bunu hatirlayarak körükleyelim
fantazilerimizi konusturalim ,görmedigimiz konularda hayal kurup
kurgulayip yazalim...

bencede ....evliliğinize zarar gelmesin diye belki ufak tefek şeyleri (önüne geçemediği) gizleyim derken ...eline yüzünede bulaştırıyor olabilir..daha öncede yazdığım gibi ..aldatacak olsa size dönmez..istediğini yapardı...sakin ol.. sakin..sakin

bencede ....evliliğinize zarar gelmesin diye belki ufak tefek şeyleri (önüne geçemediği) gizleyim derken ...eline yüzünede bulaştırıyor olabilir..daha öncede yazdığım gibi ..aldatacak olsa size dönmez..istediğini yapardı...sakin ol.. sakin..sakin

İşte ben de bunu diyorum. Senden çekindiği için, seni kaybetmek istemediği için söyleyememiş olabilir. Şu anda sadece varsayımlar üzerine fikir yürütüyoruz. Sonuçta o kadın gerçekten seni uyarmak isteseydi kim olduğunu sana açıklardı. Bİri içine fesat düşürdü, belki eşini rahatsız eden biri eşin sen yanlış anlarsın diye çekiniyor, anlatamıyor. Ne olursa olsun, sakin ol

şişeye baktım az önce buldum.
çantamda duruyor. salonda masanın üstüne koymayı düşünüyorum bakalım gördüğünde tepkisi ne olacak

Eşimle, evliliğimizde daha önce de çok ağır sarsıntılar geçirdik.
Boşanmanın eşiğinden döndük.
Ki zaman tutsaydı şuan onunla boşanmıştım bile.
1 sene ayrı yaşadık, ama o dönem boşanmış gibiydik.
Sonrasında ne yaptı etti kandırdı beni, barıştık.
3 aydır yine çok mutluyduk.
Ta ki bugün, facebooktan gelen bir mesaja kadar. Yazan aynen şuydu:
"Kocana sahip çık, insanları bekarım diye kandırıp, hisleriyle oynamasın!"
Atan kişi , hesabı kapatmış sadece mesaj ve uyduruk bir isim görünüyor.
Bilemiyorum, belki de korkunç bir şaka ama içime kurt düştü, ateş olmayan yerden neden duman çıksın ki de diyorum.
Eşime daha bunun hesabını sormadım:S
Kafam çok karışık ne yapmalıyım, ya sadece aptalca bi şakaysa diye düşünüyorum bi yandan da ya gerçekse
çünkü önceden buna benzer bişey yüzünden evliliğim bu kadar çatırdamıştı.
artık çok fevri de olmak istemiyorum.
siz olsanız napardınız?
ben olsam acele etmezdim eşimi sıkı bir takibe alıp gözümle yakalarsam o zamannn boşanırdım hemde hiççç düşünmeden. eğer etrafınızda sizin evliliğinize gölge düşürmek isteyen akraba arkadaş biri varsa da daha da dikkatli olurum bundan sonra :68:

Sakin ol, belli etme. Belki gerçekten bişey yok. Torpido gözü arabaya binen herkesin ulaşabileceği bir yer. Bir halt karıştıryor olsa gizli saklı yapar, gözüne soka soka yapmaz. Belli etmeden gözlemle onu. Tlf, face, msn, sms ler, tanımadığın numaralar ki erkek ismi ile kayıtlı olması muhtemel. Ama hiç bişey çıkmayabilir de, sadece aranızı bozmak için ortaya atılmış bir fesat da olabilir. Kimseye anlatıp ekmeğine yağ sürme.

Saat geç oldu. Hadi yazmayı bırak eşinin yanına git. Kuşkulandırma onu, belki adamın günahını alıyoruz. Önyargılı olma, ispatlayana kadar masum eşin. Çok yakınınızdan biri de yapıyor olabilir, aramadığın kadar manyak var etrafta. Sakin ol, güzel bir duş ve uyku iyi gelecektir sana.

bence eşin komplo kurbanı ve o akşam durumunu duydum diyor kadın yani eşin evli olduğunu söylemiş ve diyalogu kesmek istemiş olabilir belki kadın eşine ısrarcıydı olamaz mı

Saat geç oldu. Hadi yazmayı bırak eşinin yanına git. Kuşkulandırma onu, belki adamın günahını alıyoruz. Önyargılı olma, ispatlayana kadar masum eşin. Çok yakınınızdan biri de yapıyor olabilir, aramadığın kadar manyak var etrafta. Sakin ol, güzel bir duş ve uyku iyi gelecektir sana.

hiç içimden gelmedi yanına gitmek
montaj yapıyorum bilgisayar başında dedim zaten
o da bişi demedi sanmıyorum bişeylerden kuskulandığını
sadece neyin var dedi, bişey mi oldu dedi
yorgunum ve işim var dedim üstelemedi bile

Back
X