ben geçen seneden sizi hatırlıyorum. ordada konunuz karışıktı. çelişkiler vardı v.s.. şimdi kadının biri size faceden mesaj gönderiyo. bir kadın bu şekilde mesaj gönderiyorsa belliki intikam peşinde. siz eşinizden 1 sene ayrı kalmışsınız. ve boşanmış bir kadın gibi yaşamışsınız. başkasından hoşlanmışsınız, duygusal boşluktan olabilir kınayamam. her neyse.. bu süre zarfında eşinizde bekar bir erkek gibi davranmış olabilir. olayı normalleştirmeye çalışmıyorum ama günümüzde artık insanlar evlerini v.s.. ayırdıktan sonra bekar gibi bir takım şeyler yaşayabiliyor. buda insanların duygusal boşluklarından kaynaklanıyor. olayın derinine inmeye gerek yok. eşinizin bu süre içersinde beraber olduğu bir insan olmuş ve sonrada ayrılmış olabilirler. ki eşim benimle barışmak için bir çok şey yaptı diyorsunuz. kızdan ayrılma sebebide sizi sevmesi olabilir. anlatmak istediğim olaya bu şekilde yaklaşmak varken neden üç kuruşluk insanlarla muhatap olup eşinizin açığını bereberce bulmaya çalışıyorsunuz. bir insan karşısındakini huzursuz etmeye karar veremeye görsün. iki lafla iki hareketle yuvalar yıkılır mazallah... üç aydır beraberiz diyosun bu süre zarfındamı aldattığını düşünüyosun. insan bir araya gelmek için karşısında kırk takla attığı kişiyi neden aldatsın ki.. kısacası anlattığınız olayda geçen seneki mesajlarınızdaki gibi çelişkiler ve mantık hataları var. ya kafanız çok karışık, yada.....???