Affetmenin bedeli, aldatılmakmış!!!

eski konunuz malum.. siz eşinizden ayrıldıktan sonra (resmi olarak evli döneminizde) yakın arkadaşınızla flört etmiştiniz.. eşinizin de sizden ayrı kaldığı dönemlerde gönlünü eğlendirmesini yadırgamamalısınız bence..

yadırgadığım nokta ben dürüstçe ne var ne yoksa söyledim.
ama karşımdaki insan bana senden başka kimse olmadı diye yeminler ediyorsa bu bir yalandır.
yalan da ihanet gibi bişey

belkide biri aranızı bozmak istiyor
Bence eşinize inanabiliryorsanız bir süre takibe alın
cokta guven olmaz kıskanan biride olabilir..
1 sene ayrı kaldıktan sonrada aldatmaya ragmen keske donmeseydınız yazık olmus 1 seneye

ben de öyle düşünüyorum zaten neden döndüm ben diye
şuan özgürdüm

Ates olmayan yerden duman cikmaz sözü bazen dogr oabilir belki ama hep dogru degildir. Nerden biliyorsun diye soracak olursan, kendimden biliyorum.
Okul gezisine gitmistik, ben lise son siniftaydim. Bir sinif arkadasim (erkek) bana gül almis hediye etmek istedi, iste ben senden oldum olasi hoslaniyorum gibi seyler dedi. Nisanlanmak üzere oldugumu biliyordu halbuki. Ilk önce nisanlimi karalamak istedi, bana kötülemeye calisti. Kale bile almadim, tersledim.
Sonra benden özür diledi, bende nisanlima söylemeyecegimi söyledim sorun cikmasin diye.
Geziden döndükten 2 gün sonra bu sahis nisanlimi bulusmaya cagiriyor ve ona hakkimda yalan yalnis seyler anlatiyor. Iste ben ona yesil isik yakmisimda, ben bildigi gibi cici bir kiz degilmisimde, ilk firsati degerlendirmisimde gezide vs vs. Baska seylerde var tabi ama ben anlatmiyayim onuda git nisanlin olacak yalanciya sor demis nisanlima. Senaryoya bakarmisiniz? Sadece kendisini tersledim diye böyle bir senaryo. Vayyyy beeeee ne insanlar var iste yarabbim.

Parfüm sisesi ile ilgili birseyler carpti demin gözüme yaziilarda. Hepsini okuyamadim kusura bakmayin. Ama sunu söylemeliyim. 9 yildir esimle beraberim, daha birkere olsun parfüm sisemi arabasinda unutmadim. Koskoca parfüm sisesi arabada unutulurmu? Cok sacma. Cantamdan alir, sIkar ve tekrar cantama koyarim. Koltugun altina sokmam yani

işte o parfüm şişesi neden orada kafamı karıştıran bu aslında

geçen sene ki konunuzda da işinize gelmeyen mesajları yok sayardınız... merak eden kişiler "masalın sonu kabus başlangıçları" başlığı altında açtığınız konuyu incelesinler... bu soruma cevap istiyorum. şimdi sizin sorununuz tam olarak nedir? ayrı olduğunuz 1 sene içersinde eşiniz bir başkasıyla beraber olmuş bumudur yani?? Allah aşkına konuya yorum yapanlar,olayı tam olarak idrak edemeden nasıl ah ah, vah vah diyolar. dedektifçilik oynamaya bayılırız zaten.. sizin yine canınız sıkılmış gibi geliyo bana...

barışmadan önceki dönemde varsa bişey dürüstçe söylerse affedilebilir.
ama ben son 3 ay içinde bişey varsa affedemem.
ki dün ilgili kafamı karıştıran şeyler oldu

valla bence ortada şaka yapan falan yokk
eşiniz sizi aldatıyor barizz ortada inanmak yada kanıtlamak
için illa berabermi yakalamak gerekiyor yerinizde olsam hiçç uzatmadan
kıçına tekmeyi basar kendi yoluma giderim bari bu sefer affedip
aynı hataya düşmeyin derim ben

Evde eşinden telefon saklamak, telefona şifre koymak, annem hastalandı gibi büyük yalanlar söylemek...ve size gelen tuhaf mesajlar...Kötü kokular almanız gayet de doğal yani, taa ordan buraya benim ve benim gibi düşünenlerin bile burnuna geldiyse bu koku:26:

Evde eşinden telefon saklamak, telefona şifre koymak, annem hastalandı gibi büyük yalanlar söylemek...ve size gelen tuhaf mesajlar...Kötü kokular almanız gayet de doğal yani, taa ordan buraya benim ve benim gibi düşünenlerin bile burnuna geldiyse bu koku:26:

evet çok doğru söylediniz. çok eksik parça var.aslında her şeyi velveleye veren o kadının kim olduğunu öğrenmek çok önemli. en çokta şu nokta dikkatimi çekti. telefonunu bir insan neden sifreler?? başkaları bakmasın diye. mesela en yakınımdaki eşimm.. peki ne saklar?? bu konuyu onunla konuşun bence. neden şifrelediğini sorun. karı koca arasında gizli saklı olmamalı. bir açıklaması olmalı elbet.

evet çok doğru söylediniz. çok eksik parça var.aslında her şeyi velveleye veren o kadının kim olduğunu öğrenmek çok önemli. en çokta şu nokta dikkatimi çekti. telefonunu bir insan neden sifreler?? başkaları bakmasın diye. mesela en yakınımdaki eşimm.. peki ne saklar?? bu konuyu onunla konuşun bence. neden şifrelediğini sorun. karı koca arasında gizli saklı olmamalı. bir açıklaması olmalı elbet.

sordum, iş yerinde karıştırmasınlar diye şifre koydum diyor.
yersen hesabı

yorumlarınızdan, eşinizi sevdiğinize dair herhangi bir izlenim edinemiyorum..

madem güvenmiyorsunuz da, sizin için büyük bir yıkım olmayacaktır aldatma durumu olsa bile..

Bütün yorumları okuyamadım ama eski sevgili galiba manik depresifmiş gene eşinizi takıntı haline getirip böyle birşey yapmış olamaz mı. İyiyce araştırıp emin olmadan huzurunuzu bozmayın derim.

Tatlım eşine söylesen annene geçmiş olsun demek için aradım de bakalım ne diyecek??

Canım bir de bir gün sürpriz yapıp işyerine ziyarete gitsen nasıl olur??

ne kadar saçma işyerinde tlefon karıştırılacak kadar samimi bir ortam mı var birde insan sakladağı bırseyı gizler dimi?

Bu ne cüret gerçekten.kimin iş arkadaşı cep telefonunu alır kurcalar?bu kadar vıcık vıcık iş ilişkisi olur mu??

Back
X