Affetmenin bedeli, aldatılmakmış!!!

yok canım kım cesaret edebılır boyle bırseye
ben telefonda konusurken yakaladım

yok canım kım cesaret edebılır boyle bırseye
ben telefonda konusurken yakaladım

Zor olmalı, eşim benden ayrılmayı düşündüğünü söylediği sıralarda başka kızlarla içmeye falan gitmişti, hep bahanesi vardı, işten arkadaşlar, çok bunaldım, beni kısıtlıyorsun vs. o böyle yaptıkça ben daha çok üstüne düşer napıyorsun sen bu nasıl evli olmak filan derdim, şüphelerimin üstüne gidemeden adam evden gitti, yakalasaydım napardım hiç bilmiyorum...Şimdi nasılsın, nasıl atlattın?

aynen benımde boyle suphelerım vardı ve yakalanmasaydı da bır sure uzak kalmayı teklıf edıyordu..
Gectı unuttum ınsanlara guvenemedım elbette .. halada oyle yelkenler suya ınmıyor amahasta olurdum devam etseydım oyunda oynayamazdım bu kadar hazırlıklı olmaz cunku ınsan
O yasananları ben yasamamısım gibi geliyor bana..
oglumu yenı dogurmustum ve onuda ayrıldıktan sonra aramadı 17 aylık erkek annesıyım
ıyı oldu yalanla bı hayat yasamak benımde hıc zevk aldıgım bısı olmayacaktı gerçek olan daha ıyı

aynen benımde boyle suphelerım vardı ve yakalanmasaydı da bır sure uzak kalmayı teklıf edıyordu..
Gectı unuttum ınsanlara guvenemedım elbette .. halada oyle yelkenler suya ınmıyor amahasta olurdum devam etseydım oyunda oynayamazdım bu kadar hazırlıklı olmaz cunku ınsan
oglumu yenı dogurmustum ve onuda ayrıldıktan sonra aramadı 17 aylık erkek annesıyım
ıyı oldu yalanla bı hayat yasamak benımde hıc zevk aldıgım bısı olmayacaktı gerçek olan daha ıyı

Allah oğlunu sana bağışlasın, hep mutlu olursun inşallah, haklıısn yalanla yaşamak zor. Ben de atlatırım umarım biran evvel..

gercekten cok zor hemde yenı doğum yapmış bır anne olarak çocugunuda mı görmek ıstemıyor

Zor olmalı, eşim benden ayrılmayı düşündüğünü söylediği sıralarda başka kızlarla içmeye falan gitmişti, hep bahanesi vardı, işten arkadaşlar, çok bunaldım, beni kısıtlıyorsun vs. o böyle yaptıkça ben daha çok üstüne düşer napıyorsun sen bu nasıl evli olmak filan derdim, şüphelerimin üstüne gidemeden adam evden gitti, yakalasaydım napardım hiç bilmiyorum...Şimdi nasılsın, nasıl atlattın?
boşandınız sanırım cocugun varmı?

boşandınız sanırım cocugun varmı?

Henüz boşanmadık, 3 ayrı yaşıyoruz. Boşanmaya niyetli değil, bekliyor. Sanırım soğumayı bekliyor ya da benim dava açmamı. 3 aydır zaman zaman gelip bi boşanalım bi birleşelim modunda yani saçmalalıklarla yaşıyorum işte...

bu akşam yemeğe gittik beraber
oscarlık oyuncu olma yolundayım, bişey çaktırmadım
ekstra bir gelişme yok ama dikkatimi çekmeyen bazı şeyleri yeni farkediyorum
mesela telefonla çok haşır neşir, sorduğumda da işle ilgili mailler diyor

Var mı başka gelişmeler?

eee sonuç ne oldu ??
o kadın kesin bir işler çeviriyor..
yoksa bu olayı bu kadar büyütüp buralara kadar getirmezdi ..
aranızı bozmak istese kocan benle beraber oldu der çeker giderdi..
bence bunun amacı eşinin canını yakmak , bir kere ile yetinmiyor baksana senle bile birlik olmayı göze alıyo ..

bugün ekstra bir gelişme olmadı
zaten şehir dışına çıkmak zorunda kaldım 1 günlüğüne
ama aklım kalmadı desem yalan olur

eee sonuç ne oldu ??
o kadın kesin bir işler çeviriyor..
yoksa bu olayı bu kadar büyütüp buralara kadar getirmezdi ..
aranızı bozmak istese kocan benle beraber oldu der çeker giderdi..
bence bunun amacı eşinin canını yakmak , bir kere ile yetinmiyor baksana senle bile birlik olmayı göze alıyo ..

işte bunlar kafamı kurcalıyor
bu kadar kinlendiğine göre basit bir mesele değil
bu adama da takılan bela oluyor kalıyor

ben de hata mı ettim diye düşünmeye başladım zaten
ben aslında kararlıydım boşanmaya ama çok içten gözüktü gözüme inandım.
aynen dediğiniz gibi karar kara düşünüyorum sadece

İnandığın için değil de inanmak istediğin için bir şans daha vermişsin bana kalırsa. Şimdi hesap sorsan yine inanmak istiyiceksin ve inanıcaksın ohhhoooo uzar gder bu iş :50:

Back
X