Affetmenin bedeli, aldatılmakmış!!!

şu eşini aldatan erkeklerin Allah belasını verin ve Allah affetmesin.Kadınlar içinde aynı şey geçerli tabi..Bu cinayet gibi bir suç diğer insanın düştüğü durum o kadar acı ki cinayet gibi sadece..Ölüm olur üç gün üzlürsün biter ama bu...Allah yapanları affetmesin...Zaten zinanın da cezası Allah bu suçu ve üzülen karşı tarafı bildiği için o kadar çok ki..Keşke o dini kurallar uygulansa..Bu ahlaksızlar bu dünyada çekseler cezalarını...İnşaAllah bir gün uygulanır hakkettikleri cezaya çarptırılırlar bu dünyada da...

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

canım benim.....o kadar çok istiyorumki....bir faydamın dokunmasını ama nasıl emin olucam ...oraya yardımımın ulaştığına...malum nereye gittiği pek belli değil....:58::58:

bence o kadın herşeyi anlattı eşinize ve eşiniz son bir yüzsüzlük daha yapıp zeytinyağı misali üste çıkarak ilk adımı attı. iyi oyuncuymuş doğrusu. Allah yardımcınız olsun. kendinizide suçlamayın boşye siz onu adam zannettiniz ve kaybeden o oldu.

aynen ama şu yapılanlar yanına kar kalmayacak
işte yüzünü gör diyr
geçen sene işaret gösterildi bana ama ahh salak kafam

bence o kadın herşeyi anlattı eşinize ve eşiniz son bir yüzsüzlük daha yapıp zeytinyağı misali üste çıkarak ilk adımı attı. iyi oyuncuymuş doğrusu. Allah yardımcınız olsun. kendinizide suçlamayın boşye siz onu adam zannettiniz ve kaybeden o oldu.

ben de öyle olduğunu tahmin ediyorum
şok oldum üzülemiyorum bile

canım benim.....o kadar çok istiyorumki....bir faydamın dokunmasını ama nasıl emin olucam ...oraya yardımımın ulaştığına...malum nereye gittiği pek belli değil....:58::58:

Amaan..ulaşmasa ne olacak...giden 5 lira...DENİR...ama öyle değil işte!

5 lira 5 lira oluyor trilyonlar...kimbilir kimin cebine!

Kurban paralarını bile neler ettiler.

.

kızılaya yaptığın bağışları internetten takip edebiliyorsun nereye gitmiş, ne kadar gitmiş, kime gitmiş diye. kızılay oraya yardıma gittiğinde haberlere de çıkar zaten.

ben de çok üzülüyorum. masadan karnım tok kalktığımda vicdanım sızlıyor. Allah kimseyi açlıkla sınamasın.

canim benim yazdiklarini okudum icim okadar ofkeyle dolup tastiki ayni seyleri yasamisim gibi hayiflandim yasadiklarin cok zor Allah yar ve yardimcin olsun Uzulme dicem ortada sana ait bu iliski adina en ufak bir hata yok hatan bile olsa karsiligi aldatilma olmamali ve seni ayriyeten cok takdir ettim parfum sisesini buluncaya kadar bunun yalan oldugunu dusundun son ana kadar kendini tutup esine bise demedin ben olsam daha ilk mesajda esimin girtlagina yapisirdim icime tutamazdim ofkemi ama sen daha dayanikli ciktin...Ayrica daha evliligin en guzel gunlerinde yalanlarla dolanlarla evliligin sarsilmis keske o zamandan bitirseydin herseyi Ama yinede en azindan ikinci bir sansi verseydim diye ilerde pismanlik yasamicaksin o sansi verdin ve kaybetti...Bir kadin olarak hemde hakli bir kadin olarak kendinden asla taviz verme sakin eyallah etme en ufak zirnigina bile tenezzul etme dik ol kkarsinda sana yakisan bu bence Cok ozur diliyorum ama kocaninda eski sevgilisininde sana mesaj yollayan o kadinin Allah cezasini versin belki bu dedigime kizicaksin ama... senin kocanin eski sevgilisine gelince boyle kadinlardan tiksiniyorum midem bile kabul etmiyor varliklarini ya adam evlenmis barklanmis ne istiyosun ya hamile bile olsan evli adamin cocugunu napicaksin sessiz sedasiz aldir be kadin neden yuva yikiyosun kocana sira gelince boyle asagilik kadinlarla ne isi var hadi onceden vardi o zaman seninle ne diye evlendi ardindan bekarim diyip gezmek icinmi?Diger esrarli kadina gelince abuk sabuk parfum burdaymis yok kocan boyle geziyormus diye mesaj cekicegine git kadincagizin karsisina delikanlica olani biteni anlat bizde kadin iyi niyetli diye bilelim esrarli mesajlarla kocana sahip cik diyor madem evli oldugunu biliyosun hala ne diye adamla ugrasiyosun....off off boyle insanlar adami katil eder ya :47:

canim benim yazdiklarini okudum icim okadar ofkeyle dolup tastiki ayni seyleri yasamisim gibi hayiflandim yasadiklarin cok zor Allah yar ve yardimcin olsun Uzulme dicem ortada sana ait bu iliski adina en ufak bir hata yok hatan bile olsa karsiligi aldatilma olmamali ve seni ayriyeten cok takdir ettim parfum sisesini buluncaya kadar bunun yalan oldugunu dusundun son ana kadar kendini tutup esine bise demedin ben olsam daha ilk mesajda esimin girtlagina yapisirdim icime tutamazdim ofkemi ama sen daha dayanikli ciktin...Ayrica daha evliligin en guzel gunlerinde yalanlarla dolanlarla evliligin sarsilmis keske o zamandan bitirseydin herseyi Ama yinede en azindan ikinci bir sansi verseydim diye ilerde pismanlik yasamicaksin o sansi verdin ve kaybetti...Bir kadin olarak hemde hakli bir kadin olarak kendinden asla taviz verme sakin eyallah etme en ufak zirnigina bile tenezzul etme dik ol kkarsinda sana yakisan bu bence Cok ozur diliyorum ama kocaninda eski sevgilisininde sana mesaj yollayan o kadinin Allah cezasini versin belki bu dedigime kizicaksin ama... senin kocanin eski sevgilisine gelince boyle kadinlardan tiksiniyorum midem bile kabul etmiyor varliklarini ya adam evlenmis barklanmis ne istiyosun ya hamile bile olsan evli adamin cocugunu napicaksin sessiz sedasiz aldir be kadin neden yuva yikiyosun kocana sira gelince boyle asagilik kadinlarla ne isi var hadi onceden vardi o zaman seninle ne diye evlendi ardindan bekarim diyip gezmek icinmi?Diger esrarli kadina gelince abuk sabuk parfum burdaymis yok kocan boyle geziyormus diye mesaj cekicegine git kadincagizin karsisina delikanlica olani biteni anlat bizde kadin iyi niyetli diye bilelim esrarli mesajlarla kocana sahip cik diyor madem evli oldugunu biliyosun hala ne diye adamla ugrasiyosun....off off boyle insanlar adami katil eder ya :47:

yok canım gayet sevgililermiş
ayrıldıklarında adi adam benimle yalvar yakar barışma modlarına girmiş
sonra tekrar barışınca onlar fazlalık konumuna düşmüşüm

Son düzenleme:
Eşimle, evliliğimizde daha önce de çok ağır sarsıntılar geçirdik.
Boşanmanın eşiğinden döndük.
Ki zaman tutsaydı şuan onunla boşanmıştım bile.
1 sene ayrı yaşadık, ama o dönem boşanmış gibiydik.
Sonrasında ne yaptı etti kandırdı beni, barıştık.
3 aydır yine çok mutluyduk.
Ta ki bugün, facebooktan gelen bir mesaja kadar. Yazan aynen şuydu:
"Kocana sahip çık, insanları bekarım diye kandırıp, hisleriyle oynamasın!"
Atan kişi , hesabı kapatmış sadece mesaj ve uyduruk bir isim görünüyor.
Bilemiyorum, belki de korkunç bir şaka ama içime kurt düştü, ateş olmayan yerden neden duman çıksın ki de diyorum.
Eşime daha bunun hesabını sormadım:S
Kafam çok karışık ne yapmalıyım, ya sadece aptalca bi şakaysa diye düşünüyorum bi yandan da ya gerçekse
çünkü önceden buna benzer bişey yüzünden evliliğim bu kadar çatırdamıştı.
artık çok fevri de olmak istemiyorum.
siz olsanız napardınız?

maksat sadece suları bulandırmak canım boşver takma.nerden bileceksinki,bende herhangi bir isimle bir face açıp herhangi bir adama/kadına "karına sahip çık" yazarım yani çok kolay artık.sıkma canını sen.hiçbirşey yapma bekle.

:53::53::53:nasıl yani??? ben konuda diğer sayfaları farketmemişim,nasıl yeni sevgilisi?iyimser düşünce dedim ama değilmiş ne yazık...hayırlısı olsun hakkınızda.

Bir kadın kanmak isterse, kandırılır.
Başlıktan zaten sizinde bunun farkında olduğunuz belli.
Bu ilk yıkılışınız olmadığı için daha çabuk toparlanırsınız.
Rabbim yardımcınız olsun.
Hayatınız temizlendi ilelebet.
Hadi hayırlı olsun.

Bence bu bir şaka deyil,böyle bir şakayı ayrılıp yeniden birleşmiş birine kim yapabilir,bir defa eşin kesinlikle yapmaz çünkü yaşananlardan dolayı sizin aranızda bunun şakası bile olmaz.Eğer dışardan biriyse aranızda geçenleri bilen ve ayrılmanızı isteyen biri diye düşünüyorum.Bunların cevabı eşinde sor çekinmeden sakin bir şekilde korkma,utanma kızmadan ve kendinden emin bir şekilde sor.Unutma kaybadacek olan kendisi.Ayrılınca çekeceğin acıdan yada etraf neder baskısından korkma hayat senin hayatın.Hem inan canın artık yanmayacak çünki ilk olduğunda okadar yanıyorsunki artık geriye hiçbirşey kalmıyor.

Back
X