Affetmenin bedeli, aldatılmakmış!!!

Kendini üzme, önemli olan sensin. Herşey olacağına varır, en azında belirsizlikten daha iyi bu durum.

ama daha bu ay muhtemelen o kadına alınmış hediyeleri görünce sinir oldum
ama takmamaya çalışıyorum
kafamı dağıtmaya çalışıyorum
bir de evlenmeden öncesi aklıma geliyor
sürekli benim de iş yerime çiçekler, hediyeler gelip dururdu
bunları da düşününce iyice sinir oluyorum

ama daha bu ay muhtemelen o kadına alınmış hediyeleri görünce sinir oldum
ama takmamaya çalışıyorum
kafamı dağıtmaya çalışıyorum
bir de evlenmeden öncesi aklıma geliyor
sürekli benim de iş yerime çiçekler, hediyeler gelip dururdu
bunları da düşününce iyice sinir oluyorum

Haklısın ama şunu düşün fark etmeseydim daha ne kadar sürecekti bu durum bilemezsin. Bilmek daha iyi bilmemek mi bazen. Herkes kendine yakışır diyorum ya, onlar da kendilerine yakışanı yapıyorlar, sen de kendine yakışanı yap. Hanımlığını bozma, kendini üzme, üzmelerine izin verme

Haklısın ama şunu düşün fark etmeseydim daha ne kadar sürecekti bu durum bilemezsin. Bilmek daha iyi bilmemek mi bazen. Herkes kendine yakışır diyorum ya, onlar da kendilerine yakışanı yapıyorlar, sen de kendine yakışanı yap. Hanımlığını bozma, kendini üzme, üzmelerine izin verme

ve şuan o ikinci facebooku da merak ediyorum
her türlü olası şifre denedim ama açamadım
nasıl bir sahtekarla evlenmişim ben ya :(

ve şuan o ikinci facebooku da merak ediyorum
her türlü olası şifre denedim ama açamadım
nasıl bir sahtekarla evlenmişim ben ya :(

Öğrenme daha fazlasını. Öğrendikçe üzülüyorsun, hayal kırıklığı yaşıyorsun. Bilmemen daha iyi belki de. Zaten bileceğin kadarını biliyorsun. Peki cep telefonun kapalı, evde kalmadın ama bu adamın sana ulaşabileceği başka bir yol yok mu? Bugün sana ulaşmaya çalışmadı mı?

Öğrenme daha fazlasını. Öğrendikçe üzülüyorsun, hayal kırıklığı yaşıyorsun. Bilmemen daha iyi belki de. Zaten bileceğin kadarını biliyorsun. Peki cep telefonun kapalı, evde kalmadın ama bu adamın sana ulaşabileceği başka bir yol yok mu? Bugün sana ulaşmaya çalışmadı mı?

kendi maillerime falan hiç bakmadım
yoo öğrenmek istiyorum o facebook bana mahkemede çok lazım olabilir
ama ne o mailin şifresini çözebildim ne de o mailin facebook hesabının:(

kendi maillerime falan hiç bakmadım
yoo öğrenmek istiyorum o facebook bana mahkemede çok lazım olabilir
ama ne o mailin şifresini çözebildim ne de o mailin facebook hesabının:(

İş telefonun, bir arkadaşın yada ailen aracılığı ile sana ulaşmaya çalıştı mı? Ailen biliyor mu olanları? Msn ve face şifresi muhtemelen ikisi arasında özel bir tarih yada sözdür. Yetmez mi kendini yıprattığın, ille de bulacağım diyorsan bilgisayardan çok iyi anlayan biri ile görüşmeni öneririm

İş telefonun, bir arkadaşın yada ailen aracılığı ile sana ulaşmaya çalıştı mı? Ailen biliyor mu olanları? Msn ve face şifresi muhtemelen ikisi arasında özel bir tarih yada sözdür. Yetmez mi kendini yıprattığın, ille de bulacağım diyorsan bilgisayardan çok iyi anlayan biri ile görüşmeni öneririm

Bilmiyorum işte telefonu kapattım, o,ailem,arkadaşlarım kimse ulaşamıyor şuan bana
ailemi arayacağını sanmıyorum, hangi yüzle, hangi cesaretle
aileme gelince biliyorlar tabii , hatta eve gel diyorlar da hiç açıklama yapacak gücüm yok bu sıralar
ben de düşündüm onu, bilgisayarı vermiycem onun içinden çıkar daha bişeyler gibime geliyor
bu bilgisayar benim için bir şans oldu

bence ajanlık yapmak yerine açıkca konus eşinle.bana böyle bi mesaj geldi bunun hesabı ver bana de.inkar edecektir büyük ihtimal.eğer üste çıkarsa %100 hatalı..üste çıkmazsa mesajı kim attığını seninle birlikte bulup sana kanıtlamaya çalışırsa masumdur.tabi güzel rol yapıp yalancı bi erkek değilse:34:

Zor bir dönemdesin. Nerde rahat hissedeceksen kendini orada kal. Ama bence ailene gidersen onlar sen anlatana kadar sormaz. Önemli olan senin şu an kendindini iyi hissedip toparlaman.

bence ajanlık yapmak yerine açıkca konus eşinle.bana böyle bi mesaj geldi bunun hesabı ver bana de.inkar edecektir büyük ihtimal.eğer üste çıkarsa %100 hatalı..üste çıkmazsa mesajı kim attığını seninle birlikte bulup sana kanıtlamaya çalışırsa masumdur.tabi güzel rol yapıp yalancı bi erkek değilse:34:

ben daha söylemeden kendi itiraf etti çekti gitti zaten

Canım, adam zaten itiraf etti ilişkisini, şu an çıkanlar sadece tesadüf.

Zor bir dönemdesin. Nerde rahat hissedeceksen kendini orada kal. Ama bence ailene gidersen onlar sen anlatana kadar sormaz. Önemli olan senin şu an kendindini iyi hissedip toparlaman.

önceki olaylardan biliyorum
annem çok eşeler
arkadaşlarda iyi oluyor hem kafamı dağıtıyorum hem de kimse bana karışmıyor
zaten yakın çevremden hiç kimseyle de görüşmek istemiyorum
bana aptal gözüyle bakacak herkes biliyorum
ailem de ilk evlendiğimde de karşı çıktı, barışmak istediğimde de
ama hiç dinlemedim hep kendi bildiğimi yaptım
şimdi herkes bana aptal gözüyle baksa da hakkım aslında

44 sayfa olunca okuyamadım canım kusura bakma.itiraf etmiş bari bide yalan söyleyip aldatmamış.ne kadar gurursuz oluyor bazı erkekler böyle.herkes sana neden aptal gözüyle baksınki.evet sözlerini dinlemediğin için başına kalkacaklar.biz sana demiştik diyecekler ki buda benim duymaktan hiç hoşlanmadığım bi sözdür.ama ailesiz kalmaktan iyidir:( ailensiz bi süre kafanı dağıt tamam ama bu durum bi zaman sonra yalnızlık olarak gelecek sana:( senin suçun değil aldatılmak.en azından ağırda olsa bi hayat tecrüben oldu bundan sonra aileni dinle onlar bizlerin kötülüğü istemez asla:50:

annem çok eşeler
arkadaşlarda iyi oluyor hem kafamı dağıtıyorum hem de kimse bana karışmıyor
zaten yakın çevremden hiç kimseyle de görüşmek istemiyorum
bana aptal gözüyle bakacak herkes biliyorum

Hiç öyle düşünme sen tamamen iyi niyetinle ona bir şans verdin. İyikide verdin zararın neresinden dönersen kardır. Aldatanlar mutlaka bir gün aldatılırlar...

Benim 13.5 senelik ilişkim bitti.. 3.5 senesi evlikti ve ben en samimi kız arkadaşım ve eşim beni ikiside aldattılar... Noldu kendilerine yaptılar... Şimdi 2. evliliğim ama boşandıktan 4 sene sonra evlendim....Mutluyum çok şükür.... Sen kendine bak şimdi sevin, mutlu ol böyle bir insandan kurtulduğun için...

Hiç öyle düşünme sen tamamen iyi niyetinle ona bir şans verdin. İyikide verdin zararın neresinden dönersen kardır. Aldatanlar mutlaka bir gün aldatılırlar...

Benim 13.5 senelik ilişkim bitti.. 3.5 senesi evlikti ve ben en samimi kız arkadaşım ve eşim beni ikiside aldattılar... Noldu kendilerine yaptılar... Şimdi 2. evliliğim ama boşandıktan 4 sene sonra evlendim....Mutluyum çok şükür.... Sen kendine bak şimdi sevin, mutlu ol böyle bir insandan kurtulduğun için...

inanmıyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:53::53::53::53:
insan arkadaşının yaptığına mı yansın, kocasının yaptığına mı
offff tahmin bile edemiyorum ya çifte yıkım
ama fırtınadan sonra hep güneş doğar
aynı senin örneğindeki gibi inanıyorum ben

senı takdır edıyorum canımm...umarım dedıgın gıbı fırtına sonrası guneş doğarr ve sen cok mutlu olursun.....şimdi belki zor herşey ama atlatıcaksın...kimler neleri unutmuyor ki.......allah yardımcın olsun tatlım....allah kalbine göre versin....bu arada hiç konuştunuzmu?bir gelişme varmı?

hepsini okudum walla şok oldum ne insanlar var üzüldüm yaşadıklarınıza
keşke hiç barışmasaymışsınız hayatınıza yeni birini sokacak kadar vazgeçtiyseniz keşke dönmeseymişizsiniz ama böyle şeyleri yazmanın hiçbirşeye faydası yok
iyiki böyle birşey yapmış ve biran önce çıkmış ortaya hayatınızdan ne kadar erken çıkarsa o kadar iyi olur sizin için
bence kadınla planlayıp yapmışlardır o şeyleri
sen yaz o da bana sorsun kavga edelim bende çekip gideyim ama siz sabırlı davranınca olmadı sitedikleri
bilg kalsın sizde bence mahkemede kullanabilirsiniz
bu bilg yeni mail adresi var onlar kırarlar şifreleri
yada bilg programcılarına gidin onlarda kırabilir ama bence o maili kapamadan yda delil olarak kullanılacak mesajları silmeden acele etmelisiniz
sizde şifrelerinizi değiştirin ve elinizdeki herşeyin çıktısınıı alın bence ne olur ne olmaz elektronik alet bunlar
inşallah bundan sonrası sizin için iyi oolur

kendin de farkınsasın aslında, daha önce onları dikkate almamışsın ama bence bu sefer onllara daha yakın ol, özellikle mahkeme sürecinde.aklı başında olan büyükler bir çok şeyin farkına varıyor, bizi uyarıyor bizim iyiliğimiz için ama aşkın gözü kör olduğu gibi kulağı da sağır malesef ka'le almıyoruz. yaşanması gerekiyormuş takılma ama kendini biraz toparladıktan sonra ailenin yanında ol en azından manen. emin ol çok daha iyi gelecektir.

Back
X