Çok kötüyüm çok bunaldım dayanamıyorum kızlar. Böyle durumlarda sizden defalarca destek aldım ve çok sağolun gerçekten bana inanılmaz yardımcı oldunuz. Beni aldattığını tesadüfi bir şekilde öğrendiğim bir sevgilim vardı. Yani var. Şöyle ki ben aldattığını öğrendikten sonra doğal olarak gitmiştim ondan. Bi süre aramasını bekledim, sonra aramaya başlayınca pardon aramaları bitmek bilmeyince sevgimin bittiğini anladım ve numaramı değiştirdim. Yeni numaramdan ona yanlışlıkla gerçekten ama gerçekten yanlışlıkla bir mesaj attım bi gece, üstelik o zamanlarda yeni bi aşka yelken açıyor gibiydim yanlışlıkla olduğundan emin olun diye söylüyorum. Numarası kayıtlı değildi ancak her nasıl olduysa geçmişi temizlememe rağmen son kullanıcılarda vardı. Böyle bir yanlışlık. Sonra whatsapptan yazmış benim yeni numaramı kendi telefonuna kaydedince resmim görünüyor, öyle zannediyorum ki numaramı kaydetti kim olduğumu anlamak için görünce de yazdı. Engelledim oradan da telefonumdan da. Birkaç gün belki bi iki hafta geçti, bi numara aradı beni. Ben x'in bi abisiyim(öz abisi değil manevi yakınlıktan bahsediyor) o çok pişman, seninle büyüdü seninle olgunlaştı dedi bi sürü şey anlattı ısrarla kapatmak istememe rağmen bi baktım yarım saat konuşmuşuz. En sonunda baktım olmuyor, hayatına birini dahil etsin mutlu olsun ben bu saatten sonra onunla asla birlikte olmam ama onun mutlu olmasını yürekten isterim, yolu açık aydınlık olsun size de iyi geceler deyip kapattım telefonu. Bu arada görüşmeye başladığım Kişiyle iletişimimi bu telefon konuşmasından sonra birdenbire kestim durup düşünmek istedim. Yanlış adımlar atmayayım istedim. Düşündükçe özlediğimi fark ettim. Özledikçe ona yaklaştım. Bi gün telefonumdaki engelini kaldırdım. Ertesi gün whatsapptakini. Sonra birkaç gün yazmasını beni ikna etmesini istediğimi fark ettim. Ona güvenmek istediğimi fark ettim. Sonra yazdı. Cevap vermedim ama engellemedim de bu kez. Sonra aradı açtım. Ağladı. İçim parçalandı ben de onunla ağladım. Öyle pişmandı ki ona inanmayı tercih ettim. Ve yeniden elini tuttum aşk dediğimin.
Sorun şu ki, ben numaramı değiştirmeden önce o içip içip bana mesajlar atarken ben de onunla saçmalıyordum hatta bunu kız arkadaşlarımla gülerek yapıyorduk, kızmayın, unuttuğumu zannetmiştim. Mesela sen çok güçlü bi kızsın bense bi hayvanım yazdı bi gün evet çok güçlüyüm ben bu konuda haklısın bak tolgayı kaybettim hâlâ gülebiliyorum ne acıydı onun gidişi ve ben buna katlandım yazdım, yazdık (tolga küçük kardeşim benim hayattaki en değer verdiğim şey odur, bunu bildiği için canını acıtmak istedim biliyorum aşırı çocukça ama inanın bir daha onunla görüşmeyeceğim diye böyle saçma yalanlar uydurup gülüyorduk). Sonra başka bir gün yine bu saçma hikayeyi destekleyici tarzda bişey yazdım ama fazla inandırıcı yazıyordum inanın kendime acıyordum kardeşimi kaybettim diye ve ben ona ilişkimiz boyunca yalan söylemedim bunu bildiği için böyle bi konuda da norma şartlar altında böyle saçmalıklar üretmeyeceğimi bildiği için bana Yürekten inanmıştı. Bu oyunu hiç ama hiç bozmadım aksine utanarak söylüyorum ki bunu destekleyici tarzda şeyler yazdım ona bana bu konu hakkında bişeyler sorduğunda. Ve şu an birlikteyiz ben acayip vicdan azabı çekiyorum. Gözümün içine bakıyor birlikte olur olmaz ailesiyle ablasıyla kuzeniyle tanıştırdı beni gerçekten müthiş bi değişim var çok şükür. Bozulsun istemiyorum artık bi ayrılık daha kaldıramam. Ama böyle bi yalanın altından nasıl kalkarım onu da bilmiyorum. Ben ne yapacağımı inanın bilmiyorum
Sorun şu ki, ben numaramı değiştirmeden önce o içip içip bana mesajlar atarken ben de onunla saçmalıyordum hatta bunu kız arkadaşlarımla gülerek yapıyorduk, kızmayın, unuttuğumu zannetmiştim. Mesela sen çok güçlü bi kızsın bense bi hayvanım yazdı bi gün evet çok güçlüyüm ben bu konuda haklısın bak tolgayı kaybettim hâlâ gülebiliyorum ne acıydı onun gidişi ve ben buna katlandım yazdım, yazdık (tolga küçük kardeşim benim hayattaki en değer verdiğim şey odur, bunu bildiği için canını acıtmak istedim biliyorum aşırı çocukça ama inanın bir daha onunla görüşmeyeceğim diye böyle saçma yalanlar uydurup gülüyorduk). Sonra başka bir gün yine bu saçma hikayeyi destekleyici tarzda bişey yazdım ama fazla inandırıcı yazıyordum inanın kendime acıyordum kardeşimi kaybettim diye ve ben ona ilişkimiz boyunca yalan söylemedim bunu bildiği için böyle bi konuda da norma şartlar altında böyle saçmalıklar üretmeyeceğimi bildiği için bana Yürekten inanmıştı. Bu oyunu hiç ama hiç bozmadım aksine utanarak söylüyorum ki bunu destekleyici tarzda şeyler yazdım ona bana bu konu hakkında bişeyler sorduğunda. Ve şu an birlikteyiz ben acayip vicdan azabı çekiyorum. Gözümün içine bakıyor birlikte olur olmaz ailesiyle ablasıyla kuzeniyle tanıştırdı beni gerçekten müthiş bi değişim var çok şükür. Bozulsun istemiyorum artık bi ayrılık daha kaldıramam. Ama böyle bi yalanın altından nasıl kalkarım onu da bilmiyorum. Ben ne yapacağımı inanın bilmiyorum