affettim, pişmanım

merve205

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
157
0
46
Ankara
Çok kötüyüm çok bunaldım dayanamıyorum kızlar. Böyle durumlarda sizden defalarca destek aldım ve çok sağolun gerçekten bana inanılmaz yardımcı oldunuz. Beni aldattığını tesadüfi bir şekilde öğrendiğim bir sevgilim vardı. Yani var. Şöyle ki ben aldattığını öğrendikten sonra doğal olarak gitmiştim ondan. Bi süre aramasını bekledim, sonra aramaya başlayınca pardon aramaları bitmek bilmeyince sevgimin bittiğini anladım ve numaramı değiştirdim. Yeni numaramdan ona yanlışlıkla gerçekten ama gerçekten yanlışlıkla bir mesaj attım bi gece, üstelik o zamanlarda yeni bi aşka yelken açıyor gibiydim yanlışlıkla olduğundan emin olun diye söylüyorum. Numarası kayıtlı değildi ancak her nasıl olduysa geçmişi temizlememe rağmen son kullanıcılarda vardı. Böyle bir yanlışlık. Sonra whatsapptan yazmış benim yeni numaramı kendi telefonuna kaydedince resmim görünüyor, öyle zannediyorum ki numaramı kaydetti kim olduğumu anlamak için görünce de yazdı. Engelledim oradan da telefonumdan da. Birkaç gün belki bi iki hafta geçti, bi numara aradı beni. Ben x'in bi abisiyim(öz abisi değil manevi yakınlıktan bahsediyor) o çok pişman, seninle büyüdü seninle olgunlaştı dedi bi sürü şey anlattı ısrarla kapatmak istememe rağmen bi baktım yarım saat konuşmuşuz. En sonunda baktım olmuyor, hayatına birini dahil etsin mutlu olsun ben bu saatten sonra onunla asla birlikte olmam ama onun mutlu olmasını yürekten isterim, yolu açık aydınlık olsun size de iyi geceler deyip kapattım telefonu. Bu arada görüşmeye başladığım Kişiyle iletişimimi bu telefon konuşmasından sonra birdenbire kestim durup düşünmek istedim. Yanlış adımlar atmayayım istedim. Düşündükçe özlediğimi fark ettim. Özledikçe ona yaklaştım. Bi gün telefonumdaki engelini kaldırdım. Ertesi gün whatsapptakini. Sonra birkaç gün yazmasını beni ikna etmesini istediğimi fark ettim. Ona güvenmek istediğimi fark ettim. Sonra yazdı. Cevap vermedim ama engellemedim de bu kez. Sonra aradı açtım. Ağladı. İçim parçalandı ben de onunla ağladım. Öyle pişmandı ki ona inanmayı tercih ettim. Ve yeniden elini tuttum aşk dediğimin.
Sorun şu ki, ben numaramı değiştirmeden önce o içip içip bana mesajlar atarken ben de onunla saçmalıyordum hatta bunu kız arkadaşlarımla gülerek yapıyorduk, kızmayın, unuttuğumu zannetmiştim. Mesela sen çok güçlü bi kızsın bense bi hayvanım yazdı bi gün evet çok güçlüyüm ben bu konuda haklısın bak tolgayı kaybettim hâlâ gülebiliyorum ne acıydı onun gidişi ve ben buna katlandım yazdım, yazdık (tolga küçük kardeşim benim hayattaki en değer verdiğim şey odur, bunu bildiği için canını acıtmak istedim biliyorum aşırı çocukça ama inanın bir daha onunla görüşmeyeceğim diye böyle saçma yalanlar uydurup gülüyorduk). Sonra başka bir gün yine bu saçma hikayeyi destekleyici tarzda bişey yazdım ama fazla inandırıcı yazıyordum inanın kendime acıyordum kardeşimi kaybettim diye ve ben ona ilişkimiz boyunca yalan söylemedim bunu bildiği için böyle bi konuda da norma şartlar altında böyle saçmalıklar üretmeyeceğimi bildiği için bana Yürekten inanmıştı. Bu oyunu hiç ama hiç bozmadım aksine utanarak söylüyorum ki bunu destekleyici tarzda şeyler yazdım ona bana bu konu hakkında bişeyler sorduğunda. Ve şu an birlikteyiz ben acayip vicdan azabı çekiyorum. Gözümün içine bakıyor birlikte olur olmaz ailesiyle ablasıyla kuzeniyle tanıştırdı beni gerçekten müthiş bi değişim var çok şükür. Bozulsun istemiyorum artık bi ayrılık daha kaldıramam. Ama böyle bi yalanın altından nasıl kalkarım onu da bilmiyorum. Ben ne yapacağımı inanın bilmiyorum

kardeşini kaybettiğini söylemen sana merhamet göstersin ilgisini sana yöneltsin diye mi? yoksa gerçekten eğlenmek amaaçlı mıydı?

çünkü eğlenmek için kardeşinin öldüğünü söyleyebilmek tuhaf birşey insan aklından bile geçirirken tüyleri diken diken olurken siz nasıl eğlenebildiniz?

hep soru sormusum cevap vermemişim..

bence affederken ya hiç affetmeyecektiniz yada oturup bunu konuşacaktınız.. daha fazla sevgilinizi yanıltmayın söylediğinizde sizi zor bir süreç bekliyor ama sizi ailesiyle bile tanıştırmış birkaç gün bile uzatmanız sizin aleyhinize bşran önce bütün samimiyetinizle sonuçları ne olursa olsun anlatın doğruyu..

Ben malesef gerçekten dalga geçmek için söyledim. Ama sonra ciddiymiş gibi davrandım hâlâ öyleyim be ben sana bu konuda yalan söyledim diyemem. Atıyorum regl sancısı çekiyorum ve benim sancılarım ağlatır o beni ağlarken acı çekerken görüyor tolga di mi aşkım diyor sarıp sarmalıyor regl sancısı demeye çekindiğimden ve o an o bunu düşündüğünden bozmak istemiyorum o anı.Bu gibi şeyler ve hepsi inanın çok sahici. Ne halt edeceğimi bu saatten sonra bilmiyorum ben

Sonuç ne oldu bilmiyorum ama. Bir erkeği kazanmak için kardeşimi hayalimde bile kaybedemem. Bırakın yalanımı öğrenip sevgilim beni terk edecek korkusunu. Vicdanım kardeşimin yüzüne bakmama müsade etmezdi. Oturup yalanımı erkek arkadaşıma nasıl açıklayacağımın derdine değil. Kardeşimi nasıl bir yalana harcadım diye karalar bağlardım kendimce.

Sağlıklı bir ruh hali değil bu bence

Kim yaşayan kardeşini sırf sevgilisi acı çeksin diye öldü der ki?

Ve hala daha sürdürüyorsunuz bu yalanı

Kelimeler kifayetsiz gerçekten...

o zaman bu çocukla bir gelecek düşünmüyorsun demektir çünkü elbet öğrenecektir hemde bu büyük bir yalan kolay saklanabilecek bir şey değil..
diyelim seviyorsun evlenmek istiyorsun e nasıl açıklayacaksn ki inan düşündüm ne yapılabilir diye ama ya söyleyeceksin ya da dahada bağlanmadan ayrılacaksın... ki bu yalanı sürdürmeye devam edersen elbet birgün ayrılacaksınız...

ayrıca yaşın kaç?
yani bir mantık arıyorum hani yalan söylenir de ölmeyen kardeşine neden öldü dersin ve karşındakinin sana duyduğu merhamet duygusuyla nasıl eğlenirsin?
bu yalanı bilerek onun ailesiyle nasıl tanışırsın ? ve hala söyleyemem ve ayrılamam nasıl dersin?

hiç anlamadım ben ya:S

E hiç öğrenmeyecek mi? Felaket tellalığı yapmayayım da, bu işin sonu kötü bence.

Aslında şaşırdım doğru söylemek gerekirse yargılamakta bana düşmez sonuçta yardım istemişsin dahada üzerine gelmemin anlamı yok doğru bulmadım yaptığını ama piskolojinide anlamaya çalışıyorum diyelim ,üzülmüşsün tamamda neden devam ettin acaba yalana neyse yaaa olan olmuş of benim kafam karıştı git söyle sanki o sütten çıkmış ak kaşık seni aldatmış bee duygularını bir kenara koy ve söyle bakalım o senin bu durumuna katlana bilecekmi sen onu seni aldatmasına rağmen sevdiğin için affettin peki ya o gerçekleri bilince nasıl olucak değişecekmi değişmeyecekmi? ilişkiler sınanmayla güçlenir diye bir teorim varda canım

Son düzenleme:
Ciddi bi şi düşünüyorsan şimdiden söyle Ne kadar saklanır ki bi yalan?

Yazik ya size ölmeyen kardesinizi öldü demek, bu nasil bi insanlik

Tövbe yarabbim ruh sağlığın gerçekten yerinde mi?
Ben karşımdaki üzülsün diye kapıda beslediğim kedimi bile öldü diyemem.
Sonra Allah tokat gibi çarptı mı şaşırıyoruz. Bunun şakası mı olur bi'de gülüştük demişsin.

Yaşının küçük olmasını ümit ediyorum.

Evlenirseniz kardeşini düğüne götürme bari

Yalancının mumu yatsıya kadar demişler bakalım senin senaryo nerde tıkanacak.

Yaşım 19 üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim ben aslında bundan sonrası için yönlendirme adına fikirler istemiştim sizden

Yaşım 19 üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim ben aslında bundan sonrası için yönlendirme adına fikirler istemiştim sizden

sen hala farkında değilsin galiba ama bu büyük bir yalan... ya söyleyeceksin gerçeği ya ayrılacaksın sevgilinden başka bir seçenek gören varsa söylesin tabi...

kardeşini yok edemeyeceğine göre ???

sen hala farkında değilsin galiba ama bu büyük bir yalan... ya söyleyeceksin gerçeği ya ayrılacaksın sevgilinden başka bir seçenek gören varsa söylesin tabi...

kardeşini yok edemeyeceğine göre ???

Farkındayım farkında olmaz olur muyum duyduğum vicdan azabı zaten ağır bunun bedelini sanırım herşey son derece güzelken ayrılarak ödeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…