- Konu Sahibi asigimkralime
-
Hala ne yapacağınızı mı düşünüyorsunuz?!Basın tekmeyi hemen.Öyle bir adamla bir ömrü geçirme hayali kumuyorsunuz değil mi?Bile bile lades,demek bu olsa gerek...ohaoldumsmile
sanırım sanalda aldatılmayan yok gibi bişey :) aldatılmıştım bende ama ayrıldım sanalda yine böle güzelsiniz felan yazmış. ama sadece 1 kişiye yazmıştı oda zaten güzel bi kız değildi bizimkinin amacı farklıydı anladığım kadarıyla. ama sanırım bi çok kişiye yazmış nişanlın bunları bu da demek oluyoki sorun başka birini sevmek değil. bence bu cinsel bi durum yani. cinsel anlamda bişeyler yaşamasına bişey diyemem kendilerini senelerce bize saklayabilcek erkeklerin tamamı sanırım 100 sene önce öldü :) yanlış anlaşılmasın cinselliğe bişey diyemem derken gitsin bunu yapsın demiyorum ama özellikle uzun soluklu ilişkilerde bu anlamda aldatılmayan kadın çok çok azdır diye düşünüyorum.
Bence bağlılık falan hepsi senin kendini kandırma sözcüklerin..böyle bir adama bağlı kalmak senin için uygun mu? birine bağlanmak için ilk önce o insana güvenmelisin..hayatının geri kalanını güvenmediğin biriyle geçiremezsin,geçirirsende mutlu olamazsın..5 seneden sonra vazgeçilmez diye düşünme zararın neresinden dönersen kardır..lütfen kendine yazık etme :1no2:
çok teşekkür ederim cevaplarınız için şuan gözyaşları içindeyim.Ona güvenmiyorum artık.Tamamen yitirdim güvenimi.Şuan mutlu değilim şimdiden 3 defa bu şekide mutusuz ettiyse beni kimbilir ilerde neler yapar bunun gibileri ....
Güven olmadiktan sonra bir ili$ki yürümez ve inan olan hep sana olur...bence yol yakinken ayril evlendikten sonra devam etmeyecegi ne malum? Yazik etme kendine :1hug:
Merhaba kızlar, çok dertliyim hemde çok eyvahedigeldismile Nişanlım beni yine aldattı. Tabi sanal alemde. 5 yıllık nişanlıyım ve bu 4 yılın 2 yılında beni sanal âlemde aldattı. İlk aldatmasını yakalamıştım iş yerindeki kızların arkadaşlarına mesaj atmış. Gel çay içelim, yavrum taş gibisin falan filan Bir kıza da nosunu veriyor müsait sen ara diye. O zamanlar bunun maillerini kontrol ederken yakalamıştım onunla konuştum fakat yalanladı ben yazmadım, benim adıma yazılmış gibi aslı astarı olmayan sözler söyledi. Çok sevdiğimden ve ilk olduğundan ona inanmış gibi yaparak affetmiştim. Sonra aynı yıl içinde Sex sitesindeki bazı bayanlara da güzelsiniz diye mesaj atmış. Onu da yalanladı ona da göz yumdum meğer ne aptalmışım.alsanaalsanasmile
Ve 2009 ağustos yılında farklı isimden face hesabı açmış orda onlarca kıza güzelsin gibi iltifatlar yapmış tabi ki karşılık yok kızlardan. Bu yazmalar bir ay sürüyor çünkü eylülden işten çıkarılıyor. O günden bugune kadar o hesaba girmemiş çünkü işsizlik derken, başka iş derken ve evde de pc olmayışından dolayı girmemiş. Ben bunu yeni öğrendim. Ardan 1 yıl geçtikten sonra. Tabiki başımdan kaynar sular döküldü. Haketmedim ben bunu. Benim gözüm ondan başkasını görmemişken bana bu yapılır mı?:mymeka:
Lütfen kızlar bana yardım edin. Tam 3 kere sanal da aldatıldım. Sağlıklı düşünemiyorum şuan. Beni du durumdan kurtarın. Ne yapmalıyım. Bu erkek nasıl bir erkek ya. Terk etmek aslında en doğrusu ama niye yapamıyorum onu da bilemiyorum.2 haftadır düşünüyorum. Henüz o bişey bilmiyor. Lütfen okuyup geçmeyin. Yorumlarınıza, yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Elimden geldiğince hepinize cevap yazmaya çalışıcağım. Şimdiden teşekkürler. Benim durumuma ve daha da ötesine düşmemenizi diliyorum.
ne kadar uzun süreli olursa olsun cinsellği düşünmesi lazım.Herşey o demek ki ben buna anlam veremiyorum.Madem ki iradesine sahip çıkmayacak o zamn nişanlanmasın,hemen evlensin.Düşünmesi bile beni mahvediyor.
affet yine aldatılacaksın
bu adamda "sadakat" yok
adam sadık kalmanın ne olduğunu bilmiyor
bunlar bildiğin aldatılmalar ,bilmediğin kim bilir niceleri vardırkafamçokkarıştı
aldatılmayan kadın da vardır erkek de. "aldatılmayan kadın mı vardır, aldatmayan erkek mi vardır" sözleri ancak defalarca aldatılmanın tadına varmış kişilerin safça savunma mekanizmaları...sengözlerimebaksanab
5 güzel yılını vermişsin böyle biri için. kalan yıllarını vermen en büyük hata olurşakkıdı
nişanlıyken aldatılmışsın evliyken neler gelir kim bilir başına:1no2:
yol yakınken evliliğin temelini bilmeyen bir adımla o yola çıkma derim:1closedeyes:
evlilik sevgi,sadakat,güven ve saygıdır. ve senin şu anki nişanlın bunları umursamıyor.buyrunnnnnnnnn
böyle bir adamı kendine eş olarak layık görüyor musun
kendini kurtarırsın umarımbuyrunnnnnnnnn
ya da ömür boyu aldatılmayı göze almışsın demektir.yasakkelime
Evlenınce gecer nıkahta keramet vardır gıbı fıkırlere kapılmadan
Aşk mı sevgımı baglılık mı bagımlılık mı ona hislerınızın adı neyse
Bır an once o hıslerı yoksayın bırakın kurtulun....
Zaten ılk aldatmayı affetmekle basta yapmıssınız ılk hatayı.
Bari devamı gelmesın artık bu hatanın.
Çok güzel anlatmışsınız.benden başak kadınları düşünen erkek bana layık olamaz.Benim aklımın ucundan geçmezken ondan başkası.... bırak o hayallerde düşünmeyi yazılara dökmüş bile.O adamdan bana hayır gelmez.Allahım yardım etsin de yara almadan bitisn bu ilişki.
aynen
bırak o layığını bulsun
sen kendini sana değer verecek, sadık kalacak erkeklere ada:içelim:
ve kurtulduğuna şükretalkisalkisalkis
ya hiçbirini öğrenmeseydin de evlendikten sonra öğrenseydin
o zaman daha zor olurdu
böyle iğrenç bir adamın eşi olmakdelikafadulden
Çok güzel anlatmışsınız.benden başak kadınları düşünen erkek bana layık olamaz.Benim aklımın ucundan geçmezken ondan başkası.... bırak o hayallerde düşünmeyi yazılara dökmüş bile.O adamdan bana hayır gelmez.Allahım yardım etsin de yara almadan bitisn bu ilişki.
Allahıma çok şükürler olsun ki çok şanslıyım.Dediğiniz gibi evlenmeden gördüm bunları.
Ne yapmalıyım. Bu erkek nasıl bir erkek ya. Terk etmek aslında en doğrusu ama niye yapamıyorum onu da bilemiyorum.2 haftadır düşünüyorum. Henüz o bişey bilmiyor. Lütfen okuyup geçmeyin. Yorumlarınıza, yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Elimden geldiğince hepinize cevap yazmaya çalışıcağım. Şimdiden teşekkürler. Benim durumuma ve daha da ötesine düşmemenizi diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?