• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affettim, yine aldatıldım ....

Merhaba kızlar, çok dertliyim hemde çok… eyvahedigeldismile Nişanlım beni yine aldattı. Tabi sanal alemde. 5 yıllık nişanlıyım ve bu 4 yılın 2 yılında beni sanal âlemde aldattı. İlk aldatmasını yakalamıştım iş yerindeki kızların arkadaşlarına mesaj atmış.’ Gel çay içelim, yavrum taş gibisin falan filan… Bir kıza da nosunu veriyor müsait sen ara diye. O zamanlar bunun maillerini kontrol ederken yakalamıştım onunla konuştum fakat yalanladı ben yazmadım, benim adıma yazılmış gibi aslı astarı olmayan sözler söyledi. Çok sevdiğimden ve ilk olduğundan ona inanmış gibi yaparak affetmiştim. Sonra aynı yıl içinde Sex sitesindeki bazı bayanlara da güzelsiniz diye mesaj atmış. Onu da yalanladı ona da göz yumdum meğer ne aptalmışım.alsanaalsanasmile
Ve 2009 ağustos yılında farklı isimden face hesabı açmış orda onlarca kıza güzelsin gibi iltifatlar yapmış tabi ki karşılık yok kızlardan. Bu yazmalar bir ay sürüyor çünkü eylülden işten çıkarılıyor. O günden bugune kadar o hesaba girmemiş çünkü işsizlik derken, başka iş derken ve evde de pc olmayışından dolayı girmemiş. Ben bunu yeni öğrendim. Ardan 1 yıl geçtikten sonra. Tabiki başımdan kaynar sular döküldü. Haketmedim ben bunu. Benim gözüm ondan başkasını görmemişken bana bu yapılır mı?:mymeka:
Lütfen kızlar bana yardım edin. Tam 3 kere sanal da aldatıldım. Sağlıklı düşünemiyorum şuan. Beni du durumdan kurtarın. Ne yapmalıyım. Bu erkek nasıl bir erkek ya. Terk etmek aslında en doğrusu ama niye yapamıyorum onu da bilemiyorum.2 haftadır düşünüyorum. Henüz o bişey bilmiyor. Lütfen okuyup geçmeyin. Yorumlarınıza, yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Elimden geldiğince hepinize cevap yazmaya çalışıcağım. Şimdiden teşekkürler. Benim durumuma ve daha da ötesine düşmemenizi diliyorum.

seni bu durumdan sadece sen kurtarabilisin...

düpedüz defalarca aldatılmışsın,hala ne yapman gerektiğini bilmiyorsan biz ne desek boş....

artı 5 yıllık nişanlılık nasıl oluyor?sanırım 5 yıldır birliktesiniz sen nişanlılık diyorsun,aile içinde yapılmış bi nişan var mı yoksa kendi kendinize mi böyle diyorsunuz?

neyse sonuç olarak bu kişiliği bozuk,doyumsuz şahıstan bir an önce yakanızı kurtarın yoksa daha çok başınız ağrır...:delphin:

dırek sepetle sakın bır dakıka bıle dusunme.aynı cıns bır adamla evlenme hatası yaptım ben.sonu ayrılık asla duzelmez ve evlenınce nasılsa evlendı dıye daha cok yapacaktır emın olll

Öncesinde başınıza gelmiş, yıllarca düşünmüşsünüz ama adım atmamışsınız...

Bu kez de 2 hafta beklemişsiniz...

"Terk etmek aslında en doğrusu ama niye yapamıyorum onu da bilemiyorum." demişsiniz, cevap bağlılık değil, "bağımlılık"... Canımlı cicimli mesajların verdiği huzur, sabah uyandığında "beni seven biri var" hissi, "herkesin olduğu gibi benim de sevgilim var" şeklinde ifade edilebilecek topluma aitlik düşüncesi, "Onca yıl buna emek verdim, yeni bir ilişkiye başlamak bu saatten sonra zor olur." fikri... Yüzlerce sebep sayabilirim... :kahve:

Sanaldan öteye geçmemiştir muhtemelen... Lakin bu onun "efendi"liğinden değil imkan yaratamamasındandır. Aslında ilişkilerimizde hepimiz "güvenlik riski"yle karşı karşıyayız. Düşünsenize, size burda "Ayrıl, daha ne bekliyorsun!" derken kendi beraberliklerimizde belki aynısı başımıza geliyor ama farkında bile değiliz... Fakat en azından bundan haberimiz olduğunda tavır konacağı konusunda hemfikiriz... buyrunnnnnnnnn

Galiba karşısındaki adamın ilişkisi olduğundan haberdar olmayıp onlara yeşil ışık yakan "saf hatun"ların ya da sevgilisi olduğunu bildiği halde göz süzmeye devam eden ahlak yoksunu acuzelerin insafına sığınmaktan başka çare yok zira erkekler (kim benimki yüzde yüz sadıktır, yaramazlık yapmaz derse desin) "uslu durmaz... :delphin:

Allah kadın olsun erkek olsun, edepli insanlarla karşılaştırsın... yerimseniben

cok guzel yazmissiniz.amin diyorum Allah karsimiza ar damari catlamamislari cikarsin.

dırek sepetle sakın bır dakıka bıle dusunme.aynı cıns bır adamla evlenme hatası yaptım ben.sonu ayrılık asla duzelmez ve evlenınce nasılsa evlendı dıye daha cok yapacaktır emın olll

Sana da gecmis olsun canim.Insalah karsina birdaha bolesi cikmaz.Benim icinde nisanlilik da ogrenmem ayri bir sans demekki . onemli olan bu sansimi iyi degerlendirmem.

seni bu durumdan sadece sen kurtarabilisin...

düpedüz defalarca aldatılmışsın,hala ne yapman gerektiğini bilmiyorsan biz ne desek boş....

artı 5 yıllık nişanlılık nasıl oluyor?sanırım 5 yıldır birliktesiniz sen nişanlılık diyorsun,aile içinde yapılmış bi nişan var mı yoksa kendi kendinize mi böyle diyorsunuz?

neyse sonuç olarak bu kişiliği bozuk,doyumsuz şahıstan bir an önce yakanızı kurtarın yoksa daha çok başınız ağrır...:delphin:

Flort donemimizin ilk yilinda nisanlandik.Yani soz ve nisan bir arrada oldu.Bu yaz evlenecektik (iyiki evlenmemisiz). maddi durumdan dolayi evlenemedik.Demekki her serde bir hayir varmis.suan duygusal deprosyonda oldugum icin sizinle dertlesmek ve yardim almak istedim.Yaralarimi siiznle sarmak istedim.Cunku oncekini de simdikinide yanlizca sizler biliyorsunuz.Aslan erkegi iste

canım, herşeyden önce güven gelir. sen ona bütün hayatını vereceksin. göz göre göre kendini yakma :olmaz: sanal alemde aldatıyorsa demek ki eline geçen ilk fırsatta gerçek hayatta da aldatır seni kötükedihüso kendine yazık etme :teselli:

iyi akşamlar canım...öncelikle okuduğum şeyler için çok üzüldüm... yani bu duyguları yaşamaya zorunlu bırakıldığın için üzüldüm... umutlu ol nickli arkadaşımın yazdığı şey "sanaldan gerçeğe taşınamamasının nedeni efendiliğinden değil ortam bulamamasından"yazmış...çok doğru bir şey...tamamen katılıyorum...bazı arkadaşlarımızın (örneğin kıymızı aba) o kadar güzel tespitleri var ki her olayı sadece anlattığımız kadarıyla bilmelerine rağmen çok doğru nesnel yorumlar yapıyorlar...onların yazdıklarını gerçek anlamda örnek alıyorum... huzur buluyorum yorumlarından...
benim de sana tavsiyem aynı olacak arkadaşım... ömür boyu güvensizlikle yaşayacağıma şahsen tek hiç erkek arkadaşım eşim vs olmadan yaşamayı tercih ederim...yani düşünsene sürekli aklın onda olacak...acaba nete girdimi...acaba birini ekledimi...acaba şu an kime sulanıyor gibisinden düşünceler peşini bırakmaz devam ettirirsen... bir de öyle zeytin yağı gibi üste çıkar beyefendi..sonunda hem suçlu hem güçlü pozisyona geçer...bırak görüşme...kendine değer ver..onsuz da geçer hayat...başlarda elbetteki zor olur günler...ama sonra her karanlığın sonu gibi aydınlık doğar...gün olur hiç hatırlamayacağın hatırlasan bile gülüp geçeceğin günler gelir canım...aksi takdirde böyle bi insanla hayatına devam edersen kanser gibi yayılır tüm ruhuna olumsuz düşünceler...kurtar kendini canım

canım, herşeyden önce güven gelir. sen ona bütün hayatını vereceksin. göz göre göre kendini yakma :olmaz: sanal alemde aldatıyorsa demek ki eline geçen ilk fırsatta gerçek hayatta da aldatır seni kötükedihüso kendine yazık etme :teselli:

guvenim kalmadi ona. Birde oyly bir huyum var ki bir kere sarsildimi tamir olmuyor.ben oldugunu saniyorum ama kafamda hep kuskular ,kuruntular.acabalar oluyor.Ilk aldatigindan bugun hep iz pesinde oldum.keske zengin olsaydim da dinleme cihazlari,telefonlari alsaydim,detektif tutsaydim gibi syelr dusundum hep . bu adam benim psikojimi bozdu ya. Affetmemek en dogrusu.

iyi akşamlar canım...öncelikle okuduğum şeyler için çok üzüldüm... yani bu duyguları yaşamaya zorunlu bırakıldığın için üzüldüm... umutlu ol nickli arkadaşımın yazdığı şey "sanaldan gerçeğe taşınamamasının nedeni efendiliğinden değil ortam bulamamasından"yazmış...çok doğru bir şey...tamamen katılıyorum...bazı arkadaşlarımızın (örneğin kıymızı aba) o kadar güzel tespitleri var ki her olayı sadece anlattığımız kadarıyla bilmelerine rağmen çok doğru nesnel yorumlar yapıyorlar...onların yazdıklarını gerçek anlamda örnek alıyorum... huzur buluyorum yorumlarından...
benim de sana tavsiyem aynı olacak arkadaşım... ömür boyu güvensizlikle yaşayacağıma şahsen tek hiç erkek arkadaşım eşim vs olmadan yaşamayı tercih ederim...yani düşünsene sürekli aklın onda olacak...acaba nete girdimi...acaba birini ekledimi...acaba şu an kime sulanıyor gibisinden düşünceler peşini bırakmaz devam ettirirsen... bir de öyle zeytin yağı gibi üste çıkar beyefendi..sonunda hem suçlu hem güçlü pozisyona geçer...bırak görüşme...kendine değer ver..onsuz da geçer hayat...başlarda elbetteki zor olur günler...ama sonra her karanlığın sonu gibi aydınlık doğar...gün olur hiç hatırlamayacağın hatırlasan bile gülüp geçeceğin günler gelir canım...aksi takdirde böyle bi insanla hayatına devam edersen kanser gibi yayılır tüm ruhuna olumsuz düşünceler...kurtar kendini canım

iyiki varsiniz cok tesekkur ederim yorumlariniz icin.haketmedim ben bunu.iste bu canimi acitiyor.hep sensin dedim.her istedigini yaptim.asla kotu konusmadim.hep taviz verdim ona.niye ona mecbur oldugum icin mi hayir.onu gercekten sevdim.sagim solum hep oydu o benim.ilk askim,parmagina yuzugunu taktigim ilk kisiydi o benim.herseyin ilkidi.nicin adam gibi adam olmadi.ben degil o uzulsun.o benim kaybettigi icin o uzulsun.Ve dliyorum allahimdan bu yaptiklarina bin pisman olsun.vicdan azabi duysun.ama is isten gecmis olacak

iyiki varsiniz cok tesekkur ederim yorumlariniz icin.haketmedim ben bunu.iste bu canimi acitiyor.hep sensin dedim.her istedigini yaptim.asla kotu konusmadim.hep taviz verdim ona.niye ona mecbur oldugum icin mi hayir.onu gercekten sevdim.sagim solum hep oydu o benim.ilk askim,parmagina yuzugunu taktigim ilk kisiydi o benim.herseyin ilkidi.nicin adam gibi adam olmadi.ben degil o uzulsun.o benim kaybettigi icin o uzulsun.Ve dliyorum allahimdan bu yaptiklarina bin pisman olsun.vicdan azabi duysun.ama is isten gecmis olacak

sevgili arkadaşım...öncelikle sorun bence gözümüzde fazla büyütüyoruz onları...aslında aşk dediğin öyle olmalı...tam yaşanmalı..tutkuyla...ama karşı taraf bunu her zaman doğru anlayamayabiliyor...karakterinden ödün vermeden yaşamana izin vermiyorlar bazı şeyleri...ya ne hakkı var sana bunları yaşatmaya...sen ona bağlı bir insanken gözün başkasını görmüyorken öyle bir insan bence seni haketmiyor...onu bırakarak en büyük cezayı sen vermiş olacaksın...cezayı bi yana bırak...kendi kendine büyük bir armağan olur onu bırakman...elin adamı çıkıyor...en güzel duyguları yaşatmaya hazır bir insana rahatlıkla böyle kötü duygular yaşatabiliyor...kimki bu ya... kendi dengine biri çıkar umarım karşına...senin gibi sana sadakatli biri... bu şahısı bırakırsan belki ilerde tam sana yakışır biri çıkar karşına...asıl o kişi hakkeder senin bu sevgini...böyleleri sadece tekmeyi hakkeder ve adam yerine konmamayı...güçlü ol güzelim...

sevgili arkadaşım...öncelikle sorun bence gözümüzde fazla büyütüyoruz onları...aslında aşk dediğin öyle olmalı...tam yaşanmalı..tutkuyla...ama karşı taraf bunu her zaman doğru anlayamayabiliyor...karakterinden ödün vermeden yaşamana izin vermiyorlar bazı şeyleri...ya ne hakkı var sana bunları yaşatmaya...sen ona bağlı bir insanken gözün başkasını görmüyorken öyle bir insan bence seni haketmiyor...onu bırakarak en büyük cezayı sen vermiş olacaksın...cezayı bi yana bırak...kendi kendine büyük bir armağan olur onu bırakman...elin adamı çıkıyor...en güzel duyguları yaşatmaya hazır bir insana rahatlıkla böyle kötü duygular yaşatabiliyor...kimki bu ya... kendi dengine biri çıkar umarım karşına...senin gibi sana sadakatli biri... bu şahısı bırakırsan belki ilerde tam sana yakışır biri çıkar karşına...asıl o kişi hakkeder senin bu sevgini...böyleleri sadece tekmeyi hakkeder ve adam yerine konmamayı...güçlü ol güzelim...

canim arkadasim cok sagol guzel dileklerin icin.ask dedigin iki kisilik ama malesef bunun gibileri deger bilmiyr iste.kendi elimle kendime armagan vermis olucam cok haklisin.insallah en zarasiz sekilde atlatirim bu durumu.insallah kimsenin basina gelmez.butun kadinlarin karsisina ada, gibi adam ciksin.sonuna kadar sadakatli ve sevgli dolu olsun.

Düşünmeye gerek yok eger nısanlıyken bunları yapıyorsa evlendıkten sonra Allah bılır neler yapar?sanal da olsa aldatma aldatmadır.bı de şöyle düşün eger sen bunları yapsaydın o 1 dakıka bıle durmazdı kendını daha fazla ezik duruma sokma bence yapılacak şey gayet bait.bir daha suratına bıle bakma

ben ayni seyi yapsaydim hic dusunmezdi.ilk andan baslardi kavga gurultu.Zaten birde suna anlam veremiyorum.o cok kiskanc biri.nerseyi karsirdi.oraya gitme,sununla konusma,onu giyme,sunu yapma.....saysam sayilmaz.tabi hepsine evet dedim ne aptalim ama demi.birde szde namusuna cok duskun biri.benim icin once namus gelir diyor.he oyle diyor hemde namussuzlugu kendisi gibiyor.laflaina baksan bi kadina yan gozle bile bakmaz.ama gostermelik laflar.karsiindaki onun meri amdsi olsun o herseyi yapsin.oyle bencil bir insan iste.karaktersiz sey.ona ilk defa bu tur kelimeler kullniyorum.demek ki kalbimden geliyor.kalbim onu istemiyor artik

Al birini vur ötekine

Bağımlılık iyi değildir biran önce kaç kurtul şimdi böyleyse ilerisi daha büyük felaket ben kaçmak için uğraşıyorum henüz kurtulamadım ama yakında bitireceğim

Daha yolun ba$indayken, bas tekmeyi, elini sallasan ellisi guzelim hihoyyyt
hiiic kendini uzme, daha kar$ina kimler cikar, sende bu durumu hatirlar
güler gecersin ilerde kaydirigubbakcemile4 Hiiiic takma kafana, degmez
öyle erkeklere deger vermeye.

bak kendi ağzınla dyrsun.işten çıkarıldı nete gremedi evde de net yok falan dye.demek olsa neti girecek yine.bunu sende blyrsun bnce.ama kendne itirf edemyrsun..daha buralara ne yazıyrsun ki.bnce çok kolay bi karar ayrılmk.kendne yedryrsan dvm et o zaman.zararın neresnden dönlrsa kardır.sen aradğnda dese ki netteym çalşıyrum falan dye.sen piki hayatm dye rahtlıkla kapatck mısın telfnu? bide bunu düşünn...

Bu heriften adam olmaz

adam olsaydı bunu yapmazdı zaten.kişiliksiz şey.
Daha yolun ba$indayken, bas tekmeyi, elini sallasan ellisi guzelim hihoyyyt
hiiic kendini uzme, daha kar$ina kimler cikar, sende bu durumu hatirlar
güler gecersin ilerde kaydirigubbakcemile4 Hiiiic takma kafana, degmez
öyle erkeklere deger vermeye.

çok sağol canım.inşallah bunu en zararsız şekilde atlatırım.Ve karşıma hayırlı kişi çıkar değerimi bilen.değer verdikde ne oldu.Ben kendi değerimi yitirdim.kendi benliğimi kaybettim.

bak kendi ağzınla dyrsun.işten çıkarıldı nete gremedi evde de net yok falan dye.demek olsa neti girecek yine.bunu sende blyrsun bnce.ama kendne itirf edemyrsun..daha buralara ne yazıyrsun ki.bnce çok kolay bi karar ayrılmk.kendne yedryrsan dvm et o zaman.zararın neresnden dönlrsa kardır.sen aradğnda dese ki netteym çalşıyrum falan dye.sen piki hayatm dye rahtlıkla kapatck mısın telfnu? bide bunu düşünn...

evet kolay ama hazmetliyim bunu.onunla konuşurken duygusal davranıp ağlamamalıyım.o yüzden biraz bekliycem.hep kuşku olucam biliyorum.ve kuşku insanı yer onu da biliyorum.kendi elimle kendimi ateşe atmamalıyım.iyi ki varsınız kızlar.

Back
X