• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affettim, yine aldatıldım ....

Senin için çok sevdiğim bir şiiri paylaşıyorum...

Kadın adamı çok seviyordu...
Yemyeşil ovalarını verdi adama
Yaşam fışkıran.
"Beni s...eviyor musun?"
"Evet" dedi adam...
Güneşini ayını verdi kadın
Yıldızları taktı bir bir adamın omuzlarına...
"Beni seviyor musun?"
"Tabi" dedi adam...
Kadın çağladı
Gürül gürül akan pınarını verdi adama.
"Beni seviyor musun?"
"Elbette" dedi adam...
Kadın bağlandı
Yaşam ipini adama verdi.
Bir oldular tek oldular adamla.
"Beni seviyor musun?"
"Biliyorsun" dedi adam...
Kadın dağlarını verdi adama
Tırmandılar doruklara.
"Beni seviyor musun?"
Aşağılara baktı adam zirveden.
Başkalarını gördü
Sustu adam
Ağladı kadın...
Gözyaşını verdi adama
Almadı adam...
Kadın onurunu verdi adama
Şaşırdı adam...
Sordu yine usulca kadın
"Beni mi seviyorsun?"
"Onu da seviyorum seni de" dedi adam...
Sustu kadın...
Verecek bir şeyi kalmadığında...
"Senin yüreğine ihtiyacım var" dedi adam
Başkasını sevebilmek için...
Çıkarıp yüreğini verdi kadın.
Korktu adam...
"Beni sevmiyor musun?" dedi adam.

Sesi yoktu kadının söyleyemezdi.
Gözleri yoktu kadının ağlayamazdı.
Kalbi yoktu kadının sevemezdi.
Onuru yoktu kadının yaşayamazdı...

canım gerçekten çok sağol süper yanıt oldu bana. Sanki beni anlattın.O şiirdeki kadından bir farkım yok benim.Herşeyimi aldı benim.......

yolver gitsin,ondan sana ne köy ne kasaba olur

Bir terk edebilsem onu....Ona ayrılım kelimesini bi söyleyebilsem......

Bence herşey açık ve ortada bizden yardım isteyecek bi durum yok
çok ama çok şanslısınız ki sadece nişanlısınız evli değilsiniz
gözünüzü 4 açın ve bence kararınızı iyi verin nişanlılıkta sanalda olsa 3 kez böle bi sorun yaşamışsınız belki bilmediklerinizde vardır
bence ilişkinizi iyice gözden geçirin

Bence herşey açık ve ortada bizden yardım isteyecek bi durum yok
çok ama çok şanslısınız ki sadece nişanlısınız evli değilsiniz
gözünüzü 4 açın ve bence kararınızı iyi verin nişanlılıkta sanalda olsa 3 kez böle bi sorun yaşamışsınız belki bilmediklerinizde vardır
bence ilişkinizi iyice gözden geçirin

teşekkür ederim canım cevabın için
herşey açık olsada bazen insan başkalarından yardım almaya gerek duyuyor kendi
içine söylemediklerini başkalarından duyması ona daha çok gerçekleri gösteriyor
gerçekleri gördüğüm halde ..............................bilmiyorumkismile

Kesinlikle postalamalısınız,nişanlıyken böyle yapan evlenince daha farklı yollara başvurabilir..
Yol yakınken bırakın gitsin....

diğer konularınızıda okudum şimdi bu konunuzu yeni görüyorum aldatıldığınıza çok üzüldüm:50:
ama helal olsun sizin gibi bir kadına sizi sürekli aldatan bir insanı bırakmamışsınız ve hastalığında bile ne güzel yanındasınız evliliği düşünüyorsunuz.gerçekten büyük cesaret isteyen bişi yaptığınız:71:

sağlıklı düşünemezsin bu zamanlarda arkadaşım ..ondan kopamıcan sanarsın ama affetmemelisin....yani yapacak denecek bişey yokki..senin iyiliğin için diyorum..o adamdan olmaz..

kesinlikle bırakmalısın aşkından ölsende yine yapacak yine evlensede evlenmesede nasıl haytını birleştirecen güvenmediğin birine.......

son cevap tarihi 15 Ekim 2010...
arkadaşlar geçmişte kalmış bir konuyu yeniden gündeme getirmek hiç doğru değil...
bugün tüm iyi niyetinizle yardımcı olmak istemiş ve yorum yapmışsınız. Ama sonuçta geçmiş zamanlarda yaşanmış bir olay ve o zamanlarda gereken yorumlar yapılmış, konu kapanmış... konu sahibi arkadaşımız sadece konuyu kilitlettirmeyi unutmuş... arkadaşımızı incitmeyelim...

son cevap tarihi 15 Ekim 2010...
arkadaşlar geçmişte kalmış bir konuyu yeniden gündeme getirmek hiç doğru değil...
bugün tüm iyi niyetinizle yardımcı olmak istemiş ve yorum yapmışsınız. Ama sonuçta geçmiş zamanlarda yaşanmış bir olay ve o zamanlarda gereken yorumlar yapılmış, konu kapanmış... konu sahibi arkadaşımız sadece konuyu kilitlettirmeyi unutmuş... arkadaşımızı incitmeyelim...

canım ruhum benim her zamanki gibi yine yanımdasın benim...desteğini burada da görüm canım...çok sağol canım....çok şanlıyım senin gibi dostum olduğuna...

evet arkadaşlar öyle bir durumla karşılaşıp affetmiştim....ama bilmiyorsunuz ki ben onu terketmişti kurban bayramında...tabi yazmadım buraya....yüzükleri atmıştım...çok olmuştu tabi bilmiyordu benim içimede neler sakladığımı ama hepsini anlattım tek tek....bana tek sözü bu kadar kolay mı oldu dedi,gözyaşları içinde.....buy aşktan vazgeçmek bu kadar kolay mı dedi...bende beni kladatmayacaktım dedim...daha üstüne birsürü söz...aradan bir saat geçmedi...ailesi geldi...annesi hüngür hüngür ağlıyor onlarda bilmiyor tabi oğlunun ne yaptığını ben söyleyince şaşırdılar onlarda....beni sakinleştirmeye çalıştılar ama nafile...bir kere çıkardım yüzüğü....gittiler sonra....durmadan telefon ediyor...bayramın birinci zehir olmuştu bize...ama konuşmam o güne ksımet o gün konuştum...getirdiği çikolata bile oracıkta kalmıştı...ben onu ilk defa böyle bırakmıştım.....akşam oldu kapıma dayandı ...kapımdan gitmiyor...konuşmadna gitmem diye..hani filmlerde oluyor...komşulara rezil olduk....dışarda konuşucak iki dakika dedi.hiç mi hatrım yok dedi...konuştuk.....ben seni bırakmam dedi...başkasın yar etmem dedi...ben seninle başkasına yar etmek için nişanlanmadım dedi...ayrılınca ne yapacacaksın dedi...yazık değilmi dedi bu aşka....bende iyisini mi bulacaksın dedi....onca yıldır elim kimsenin eline değmemiş dedi...kimseye bakmamış dedi...sen olmuşsun dedi....yaptığım yanlış dedi...ama bir yıldır yapmış mıyım aynı şeyi dedi...hiç ağlamayan adam karşımda ağlıyor....bende tabi onca şey söyledim..bir sürü güzel söz söyledi...sen başkasını sevemem,unutamam seni falan filanç....sadece ayaklarıma kapanmadığı kaldı...yüzükleri getir dedi,getirmedim...bitti dedi...son sözün mü dedi gitti....yarı yoldan geri döndü....öyle bir sarıldıki bana hadi git geitr yüzükleri dedi...bu parmak boş kalamaz dedi...ben yine hayır dedim...gitti...sonra eve gitmiş annesine anlatmış tabi kadın bayılmış tansiyon hastaıydı fenalaşmış..ama nafile benim suçum değildi..oğlunun sucuydu...bitmişti artık ilk dafa gerçekten bitmişti...ertesi gün oldu durmadan arıyor,açmadım....gelemsin diye evden gittim..bayramın üçüncü günü oldu yine mesaj telefon en sonunda açtım bitti diyeyim diye....açar açmaz ağlamaya başladı...bizim oralarda surlar var.....oradayım dedi...atıcam kendimi dedi...ölünce kurtulacak mısın benden dedi...şakam yok dedi...ama yine nafile...son bir kez konuşalım dedi....ben bırakma seni ya düğün ya ölüm olacak dedi...ve bu asla böyle şeyler yapmazdı...4.günü konuştuk...ayaklarıma kapandı neredeyse affetmem için yalvardı....son birkez dedi..aynı şey olmayacak dedi...olursada benden şşşşşşş...yok dedi...affettim ama dedimki seni affettim sanma sana sadece zaman tanıyorum...şans verdim bu şansını iyi kullanırsan affederim dedim....hemen ailesini aradı kebap hazırlayın gelinizi getiriyorum diye....ama öyle bir sarılması öpmesi varki...anlatamam..sonra sinemaya götürdü...yüzüklerimizi orada taktı takarkende Allahım bu yüzükler bir daha çıkmasın dedi...aynı zamanda ayrıldığımız gece oda rahatsızlandı....kalbi sıkışmış...nefes alamamış...işte böyle affettim onu ve ondan sonra herşey çok daha güzel oldu....hiç olamadığı kadar güzel....

şimdi arkadaşlar diyecekler böyle tatlı söze hemen affettin tabiki değil,ama yanlızca tatlı söz değil.davranışları ne kadar pişman olduğunu gösterdi...ve ben onu ilk terkedişimdi...hep ağızdaydı benimki ama bu tek eylemimdi....ve pişman değilim affettiğime....çözdük bütün sorunları...bu kadar beklememeliydi m öğrendiğim anda konuşmalıydım ama olmadı....

Evet şimdide bu hastalık çıktı...bu hastalık bile bizi birbirimize daha çok kenetledi...ve ben bir kişi hasta diye asla ret etmem...başımıza ne geleceğini bilemeyiz...bu Allah'tanı gelen birşey..diğeri gibi kendi eliyle yaptığı birşey değil....biz kopamıyoruz birbirimizden....şuan mutluyum.....ve inşallah ne böyle bir durumla tekrardan karşılaşırım nede sizler karşılaşırsınız....Beni eleştiren yada onaylayan bütün arkadaşlara saygı duyuyorum...Allah gönlünüze göre en hayırlısını nasip etsin inşallah....

Back
X