• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affettim, yine aldatıldım ....

anlıyorumm seni..anlıyorum çünkü sanal alemden bnde çok çektim.
inan bana çok sövdüm şu neti faceyi bulanlara !
aldatılmadım (belki ) ama aynı şey bnce.
2.5yıllık sevgilim bnden gizli bir çok kez sahte face almış..
8 ay sonra içnde bir sürü kızın ekli oldgu msn adresini yakaldım.düşün bnden aylarca saklanmş o adres.....

facede herhangi kötü brşy görmedim yabancı bir kaç kızı eklemş tabki tanımadgı ama konuşma olmamş -sanırım-

hepsini kabullendim affetim.
çnkü seviyorum gidemiyorum..
snnkide böle bir duruö sanırım.bliyrsun enayi yerine konuluyorsun ama gidemiyorsun.

bnce tek yolu kabullnmek.ve defol ona demek.
bn dedim mi hayr.yani çok dedim ama o yalvar yakar oldu falan.
şuan son şansını deniyor.iyi gidiyor ya bakalım kısmet...

sana tavsiyem ve tabiki kendimee, oturup bir düşünelm bakalım bu adamlarla nereye kadar gider?????????
hadi ewlendik diyelim düzelck mi ??
ne bekliyoruz karnımz burnumzda gene aldatılıp kapı önüne konmayımı....

hayr arkadaşım bunu haketmiyorz.onları nasılda şımartmışz ki utanmadan bir daha yapıyorlar hayretim şaşıyor.....

bnce düşün hazr olmaya çalış ve bas tekmeyi sen bu acıyı haketmedin.
haketmş olsan bile bu adamla saglıklı bir işlkin olblr mi ki ??

seninkide nicin gizliden face aciyor anlamis degilim.gizli isleri varki o yuzden diye dusunuyorum.ama gunahini almayayim simdi.kotu seyler yakalamadim diyorsun insalah boyle devam eder canim.bende affettim,ama pismanim.ilk once kendimi kucuk dusurdum ona karsi.biz oyle birsey yapsaydik onlar affederlermiydi tabiki hayir aninda kapi disari ederlerdi.peki biz nicin affedip sineyi cekiyorusz.nicin onlardan cok seviyoruz.niye onlar bizi daha cok sevmiyor.ayni hatayi bana yine yapti.hak ettim mi bunu hayir.ben sunu anladim erkegi tepene cikarmiyccaksin.sen kacacaksin o kovalayacak.seni kazanmak icn caba harcayacak,kaybetmemek icin hata yapmiycak.insallah canm seninki sana hata yapmaz.omur boyu onunla mutlu sadakatli gunlerin olur.

biliyormusn hala kus bana.sebepszi yere.hic erkek boyle kus yapip naz edermi.kendini bisey saniyor iste.artik arkama bakmadan elveda diycem ona.

seninkide nicin gizliden face aciyor anlamis degilim.gizli isleri varki o yuzden diye dusunuyorum.ama gunahini almayayim simdi.kotu seyler yakalamadim diyorsun insalah boyle devam eder canim.bende affettim,ama pismanim.ilk once kendimi kucuk dusurdum ona karsi.biz oyle birsey yapsaydik onlar affederlermiydi tabiki hayir aninda kapi disari ederlerdi.peki biz nicin affedip sineyi cekiyorusz.nicin onlardan cok seviyoruz.niye onlar bizi daha cok sevmiyor.ayni hatayi bana yine yapti.hak ettim mi bunu hayir.ben sunu anladim erkegi tepene cikarmiyccaksin.sen kacacaksin o kovalayacak.seni kazanmak icn caba harcayacak,kaybetmemek icin hata yapmiycak.insallah canm seninki sana hata yapmaz.omur boyu onunla mutlu sadakatli gunlerin olur.

biliyormusn hala kus bana.sebepszi yere.hic erkek boyle kus yapip naz edermi.kendini bisey saniyor iste.artik arkama bakmadan elveda diycem ona.

faceyi hep bana kızdgnda kavga ettgmzdde alırdı.her kavgada bn haklı olurdum.o sindrmzdi bi şeklde face yoluyla bnden intikam aldı..
facede kötü bşi görmedi ama dedim yaa tanımadgı bi kaç kızı eklmş ama konuşma olmamş ölesine eklnmş.bir kere bn denedim onu faceden başka bi arkadşm aracılığyla tersledi.kabul etmedi arkadaşımı.yani karı kız içn almadı faceyi buna azcık inanıyorum...

şu konuda haklısın kaybetme korkusu olck ki hata yapmıcak!!!!!!!!
o korku çıkmş onların içinden arsızlaşmşlar.herşeyde yapıyorlar artık.ve bunu mantıklı doğl görüyorlar.
ilk facesini yakaldgmda çok korktu yalvardı yakardı ama sonra ....
sıradanlştı yakalıyorum işte sana inat aldım yaaa diyor o kadar..

burunlarının sürtmesi lazım.ama bilmiyorum sürtse bile neler değşr?
bzm kalbmz yara almş bir kere unutup mutlu olblrz myz değişseler bile ?

herşeyi afederim ama aldatılmayı asla...
beni sevmeyen adamıı ben neden hatalarını örteyimmmm vede bu hata aldatılmak gibi agrı ve guru krıcıysa!

benim iin aldatmanın sanalı falan yoktur
asla affedemezdim.....bi kere gururuma çok dokunur..
bn affetsem gururum yine affedmez..
hem bi değil iki değil..dvmı da gelir mutlaka

sen onu bıraktıktan sonra muhtemelen iki seçenekten biri yaşanır...ya yalvar yakar özür diler veya bir şekilde geri döndürmeye çalışabilir...vicdanını yumuşatacak şeyler yapabilir...duygusal kararlar vermeye zorlayabilir seni...veya başka bir ihtimal olarak kendisi de bitirmek için sebep arıyor olabilir ve ona uygun sebep çıkmış olur...peşinden aramaz sormaz vs...
ama her iki seçeneği de umursamamanı tavsiye ederim...yalanlarına kanıp geri dönüş yapma ya da (olur ya seni hiç umursamaz havalara takılırsa) üzülme acaba hiç mi değerim yoktu da etkilenmedi ayrılığımızdan falan diye...
çünkü bu adam gerçekten kadın düşkünü ve de senin de dediğin gibi psikopat....madem bu kadar kıskançmış bi zahmet anlasaydı kıskandırmanın insana ne zararlar verdiğini...hem olmayacak şeylerden kıskançlık yapıyor namustan bahsediyor diğer yandan da namussuzluk yapıyor...
merak etme senden sonra birini bulursa o kişinin de yaşayacağı şeyler farklı olmayacak..çünkü doyumsuzun teki...ailen de seni elin doyumsuz oğlunu çekesin diye değil mutlu olduğunu görmek için dünyaya getirdi...umarım en hayırlısı olur...

offf off, ben de böle diyodum ama affettim işte, gururmuş, mantıkmış hepsi yerlerde sürünüyor şu anda... sanal ortamda defalarca aldatıldım, profilinde resim olmayan kızlarla bile konuşmuş, hani desemki kızı beğenmiş de konuşmuş diye ama güzel, çirkin, resmi bile olmayan bir sürü kızla muhabbet etmenin amacı nedir acaba... Sonra da "sadece eğlence için yaptım, can sıkıntısından, yoksa senden başkası olamaz" gibi zavallı bi cümleyle kendini savundu... bi daha internete girmiceğini söledi sonra... başka facelerden ekledim onu kontrol etmek için gerçekten bi daha girmedi internete... ama sürekli tetikteyim, her şeyde "acaba" diyorum, telefonu meşgulse, biraz geç açsa, sesi kötü geliyosa yani her şeyde "acaba" diyorum... ona tekrar güvenebilmem için aylar geçmesi gerek sanırım...

herşeyi afederim ama aldatılmayı asla...
beni sevmeyen adamıı ben neden hatalarını örteyimmmm vede bu hata aldatılmak gibi agrı ve guru krıcıysa!

bende başıma böyle birşey gelmeden önce öyle diyordum.Ama ne zamanki başıma geldi arkamı dönemedim.Çok ağır ve gurur kırıcı.kendine güvenin kalmıyor ama yinede devam ediyorsun.ama artık devam etmiycem.Benden aldıkları artık yeter.Bir daha ona gururumu teslim etmiycem.

bende başıma böyle birşey gelmeden önce öyle diyordum.Ama ne zamanki başıma geldi arkamı dönemedim.Çok ağır ve gurur kırıcı.kendine güvenin kalmıyor ama yinede devam ediyorsun.ama artık devam etmiycem.Benden aldıkları artık yeter.Bir daha ona gururumu teslim etmiycem.

aynı şeyi bende yaşadım ve oturup konuştum. bende bi eksiklik gördüğün içinmi yaptın dedim
- bunun eksiklikle alakası yok, duygusallık olmadığı için yaptığım şeyin seni aldatmak olmadığını düşünüyorum o yüzden cesur davranıyorum bu konuda diyor.
Bidaha yapmaman için ne yapmamı istersin dedim
- kavga etme benle diyor. yalnızlaşıp zayıf düşüyormuş dertleşecek birini arıyormuş yanına
Cinsel açıdan birlikte olmamamız etkiliyormu diyorum
- Onları katarsan seni hep aldatıyorum diyor.

Bu erkekler nasıl varlıklar anlamış değilim ama birde ter açıdan bakıyorum aldatıldığımız kişiler kendi cinslerimiz ve bi şekilde haberleri var. Haberleri olmayanlarda bir erkeğe çok çabuk kanıyorlar ve kanıyoruz.

aynı şeyi bende yaşadım ve oturup konuştum. bende bi eksiklik gördüğün içinmi yaptın dedim
- bunun eksiklikle alakası yok, duygusallık olmadığı için yaptığım şeyin seni aldatmak olmadığını düşünüyorum o yüzden cesur davranıyorum bu konuda diyor.
Bidaha yapmaman için ne yapmamı istersin dedim
- kavga etme benle diyor. yalnızlaşıp zayıf düşüyormuş dertleşecek birini arıyormuş yanına
Cinsel açıdan birlikte olmamamız etkiliyormu diyorum
- Onları katarsan seni hep aldatıyorum diyor.

Bu erkekler nasıl varlıklar anlamış değilim ama birde ter açıdan bakıyorum aldatıldığımız kişiler kendi cinslerimiz ve bi şekilde haberleri var. Haberleri olmayanlarda bir erkeğe çok çabuk kanıyorlar ve kanıyoruz.

duygusal olsun olmasın ben böyle birşeyi istemiyorum.Kavga edince niçin hemen dertleşmek için başka kadınlara gidiyor.Sen başak erkeklere gidiyormusun dertleşmek için,eminim gitmiyorsundur.Peki sen bunu hakediyormusun.Kadın kadının düşmanıdır diye boşuna dememişler öyle değilmi.birde kendisine bu soruyu sormuşsun cinsellik sorusunu.cevabının detaylı açıklamasını sormadınmı.ne demek seni hep aldatıyorum.

Ben bi kadına yan gözel bakmasına bile dayanamıyorum.ama işte başıma geldi.inşallah senin başına kötü şeyler gelmez.

duygusal olsun olmasın ben böyle birşeyi istemiyorum.Kavga edince niçin hemen dertleşmek için başka kadınlara gidiyor.Sen başak erkeklere gidiyormusun dertleşmek için,eminim gitmiyorsundur.Peki sen bunu hakediyormusun.Kadın kadının düşmanıdır diye boşuna dememişler öyle değilmi.birde kendisine bu soruyu sormuşsun cinsellik sorusunu.cevabının detaylı açıklamasını sormadınmı.ne demek seni hep aldatıyorum.

Ben bi kadına yan gözel bakmasına bile dayanamıyorum.ama işte başıma geldi.inşallah senin başına kötü şeyler gelmez.

Biraz eski kafalı düşünüyor olabilirim o yüzden kusura bakmasın kimse. ben şuan sözlüyüm ve sözlümle yüzeysel ilişki dışında bişey yapmıyoruz ve o bi erkek hızlı takılan birisiydi önceleri 6 yıl kankasıydım sonradan çımaya başladık. o yüzden bütün geçmişini biliyorum. günümüzde sonu mutlu sonla biten diye tabir ettikleri masaj salonları vs... çok yaygın ve sözlümün bu yerlere ayda bir defa gittiğini biliyorum bana her ne kadar cinsellik yok desede buna inanmam için aptal olmam gerektiğini oda biliyor ama onunla tam bi ilişki yaşayamadığımız için saflığa vuruyorum olayı. ben tam anlamıyla cinselliği hiç yaşamadım ama onun benden önce birçok defa yaşadaığını biliyorum ve alışmış kudurmuştan beterdir diye düşünüyorum o yüzden pek sesim çıkmıyor. erkekler bi yaşa kadar yapıyormuş bunu en iyisi huzur islamda kavramını yerleştirmek lazım kafalarına başka çaresi yok bunun...

Biraz eski kafalı düşünüyor olabilirim o yüzden kusura bakmasın kimse. ben şuan sözlüyüm ve sözlümle yüzeysel ilişki dışında bişey yapmıyoruz ve o bi erkek hızlı takılan birisiydi önceleri 6 yıl kankasıydım sonradan çımaya başladık. o yüzden bütün geçmişini biliyorum. günümüzde sonu mutlu sonla biten diye tabir ettikleri masaj salonları vs... çok yaygın ve sözlümün bu yerlere ayda bir defa gittiğini biliyorum bana her ne kadar cinsellik yok desede buna inanmam için aptal olmam gerektiğini oda biliyor ama onunla tam bi ilişki yaşayamadığımız için saflığa vuruyorum olayı. ben tam anlamıyla cinselliği hiç yaşamadım ama onun benden önce birçok defa yaşadaığını biliyorum ve alışmış kudurmuştan beterdir diye düşünüyorum o yüzden pek sesim çıkmıyor. erkekler bi yaşa kadar yapıyormuş bunu en iyisi huzur islamda kavramını yerleştirmek lazım kafalarına başka çaresi yok bunun...

Eski kafalılıkla alakası yok canım bunun.herkes kendine göre prensipleri var öyle değil mi.?
Öyle olmuş olsa bile ben başka birine gitmesine dayanamazdım.Belki benimkide cinsellik yaşadımı bilmiyorum başkasıyla birlikte,tabiki ben onun hayatına giridğimden beri.Bilsem sanırım katil olurdum artık.Sahip çıksın iradesine başaka kadına gitmeden de yapmanın yolları var demi yani.Nefret ediyorum böyle durumlardan.Bir ilişki 2 kişiliktir.Ne olrsa olsun hangi şartlara olursan ol 3.kişiye asla yer olmamalı bence.ama senin kararlarına da saygı duyorum.Mutluluklar dilerim.

Eski kafalılıkla alakası yok canım bunun.herkes kendine göre prensipleri var öyle değil mi.?
Öyle olmuş olsa bile ben başka birine gitmesine dayanamazdım.Belki benimkide cinsellik yaşadımı bilmiyorum başkasıyla birlikte,tabiki ben onun hayatına giridğimden beri.Bilsem sanırım katil olurdum artık.Sahip çıksın iradesine başaka kadına gitmeden de yapmanın yolları var demi yani.Nefret ediyorum böyle durumlardan.Bir ilişki 2 kişiliktir.Ne olrsa olsun hangi şartlara olursan ol 3.kişiye asla yer olmamalı bence.ama senin kararlarına da saygı duyorum.Mutluluklar dilerim.

Ben ona hayatı zehir etmeyi çok iyi biliyorum ama onun hayatını zehir edince benimde mutlu olamayacağımın farkındayım. Hem bunu yapmayan erkek yok ve örnekleri bu kadar çokken neden elimdekini bırakıp yeni maceralara atıyımki kendimi. başka biriyle evleneyim desem onun yapmayacağınında garantisi yok. yok ben tek tabanca yaşarım diyosan o ayrı mesele. ama ben yaşayamam heralde...

Ben ona hayatı zehir etmeyi çok iyi biliyorum ama onun hayatını zehir edince benimde mutlu olamayacağımın farkındayım. Hem bunu yapmayan erkek yok ve örnekleri bu kadar çokken neden elimdekini bırakıp yeni maceralara atıyımki kendimi. başka biriyle evleneyim desem onun yapmayacağınında garantisi yok. yok ben tek tabanca yaşarım diyosan o ayrı mesele. ama ben yaşayamam heralde...

haklsın canım,hiçbir erkeğin garantisi yok.demek ki mutlusun.Hep mutlu olmanı dilerim.Dua etsin senin gibi biri ile olduğu için şanslı.İnşalllah hiçbir zaman üzülmezsin.

bak ben de defalarca aldatıldım, bana da hep duygusal bişey yok sadece eğlenmek için konuştum falan dedi, ama arada cinsel bişeyler olduğunu hissetseydim nolursa olsun biterdi, benim sevgilimin de çok hareketli bi cinsel hayatı olmuş benden önce, ama bu demek deildir ki benden sonra da böle devam etmeye hakkı var, ne yani ilerde evlenirsek ve diyelim ki hamile olduğum dönemde beraberlik yaşamamız riskli olsa, o zaman da başka kadınlara mı gidecek ve bu adama benim yatağımda yatacak, yok daha neler...

Bu erkekler yok mu? Hepsinin bir kibritle yakılması taraftarıyım. zemuszemus
Bayanlar aslına bakarsanız Kuran da bakir olmayan bir erkek ve bakir bir bayanın evlenmesini yasak etmiş. Çok ince bir mesele aslında herkes buna dikkat edebilse daha çok mutlu oluruz aslında. Ama çoğu kimse bunu bilmiyor yada pek umursamıyor. Mantıkende ben böyle birşey yaşamadıysam erkek yaşadıysa çooook düşünmem lazım. Hem her erkek yaşamıyor ki cinselliği... Sadece Allah korkusu olan erkek dikkat ediyor ...
Peki biz nerden bilicez bu erkekler namuslumu değil mi? Aslında çoğunun yüzlerinden ve hareketlerinden anlaşılıyor medyum olmaya gerek yok.

Yinede erkeklerden nefret etmeye başladım.

bak ben de defalarca aldatıldım, bana da hep duygusal bişey yok sadece eğlenmek için konuştum falan dedi, ama arada cinsel bişeyler olduğunu hissetseydim nolursa olsun biterdi, benim sevgilimin de çok hareketli bi cinsel hayatı olmuş benden önce, ama bu demek deildir ki benden sonra da böle devam etmeye hakkı var, ne yani ilerde evlenirsek ve diyelim ki hamile olduğum dönemde beraberlik yaşamamız riskli olsa, o zaman da başka kadınlara mı gidecek ve bu adama benim yatağımda yatacak, yok daha neler...

sana katılıyorum canım bende asla tahammül edemem.Yan gözle bakmasına bile.....
ben hayatında yokken ne yaparsa yapsın,kimin koynuna girerse girsin ama ben onun hayatında iken asla asla asla kabul edemem.Allah öyle adamı bana koca olarak nasip etmesin.Yanlızca o benim,bende onun olmalıyım. o kadar ..............

Bu erkekler yok mu? Hepsinin bir kibritle yakılması taraftarıyım. zemuszemus
Bayanlar aslına bakarsanız Kuran da bakir olmayan bir erkek ve bakir bir bayanın evlenmesini yasak etmiş. Çok ince bir mesele aslında herkes buna dikkat edebilse daha çok mutlu oluruz aslında. Ama çoğu kimse bunu bilmiyor yada pek umursamıyor. Mantıkende ben böyle birşey yaşamadıysam erkek yaşadıysa çooook düşünmem lazım. Hem her erkek yaşamıyor ki cinselliği... Sadece Allah korkusu olan erkek dikkat ediyor ...
Peki biz nerden bilicez bu erkekler namuslumu değil mi? Aslında çoğunun yüzlerinden ve hareketlerinden anlaşılıyor medyum olmaya gerek yok.

Yinede erkeklerden nefret etmeye başladım.

bu devirde öyle erkek bulmak zor.Evlilikte ilk dokunduğun ten kocan olmalı,ve kocanın da ilk dokunduğu ten senin tenin olmalı bence.Şimdi artık öyle erkek yok,iğneyle kuyu kazsan zor bulursun.En son yaşadığım bu şey beni de nefret ettirdi erkeklerden.Şuan evlenmeye bile korkar oldum.Şuan gözümde her erkek sadakatsiz.

Back
X