- Konu Sahibi asigimkralime
anlıyorumm seni..anlıyorum çünkü sanal alemden bnde çok çektim.
inan bana çok sövdüm şu neti faceyi bulanlara !
aldatılmadım (belki ) ama aynı şey bnce.
2.5yıllık sevgilim bnden gizli bir çok kez sahte face almış..
8 ay sonra içnde bir sürü kızın ekli oldgu msn adresini yakaldım.düşün bnden aylarca saklanmş o adres.....
facede herhangi kötü brşy görmedim yabancı bir kaç kızı eklemş tabki tanımadgı ama konuşma olmamş -sanırım-
hepsini kabullendim affetim.
çnkü seviyorum gidemiyorum..
snnkide böle bir duruö sanırım.bliyrsun enayi yerine konuluyorsun ama gidemiyorsun.
bnce tek yolu kabullnmek.ve defol ona demek.
bn dedim mi hayr.yani çok dedim ama o yalvar yakar oldu falan.
şuan son şansını deniyor.iyi gidiyor ya bakalım kısmet...
sana tavsiyem ve tabiki kendimee, oturup bir düşünelm bakalım bu adamlarla nereye kadar gider?????????
hadi ewlendik diyelim düzelck mi ??
ne bekliyoruz karnımz burnumzda gene aldatılıp kapı önüne konmayımı....
hayr arkadaşım bunu haketmiyorz.onları nasılda şımartmışz ki utanmadan bir daha yapıyorlar hayretim şaşıyor.....
bnce düşün hazr olmaya çalış ve bas tekmeyi sen bu acıyı haketmedin.
haketmş olsan bile bu adamla saglıklı bir işlkin olblr mi ki ??
seninkide nicin gizliden face aciyor anlamis degilim.gizli isleri varki o yuzden diye dusunuyorum.ama gunahini almayayim simdi.kotu seyler yakalamadim diyorsun insalah boyle devam eder canim.bende affettim,ama pismanim.ilk once kendimi kucuk dusurdum ona karsi.biz oyle birsey yapsaydik onlar affederlermiydi tabiki hayir aninda kapi disari ederlerdi.peki biz nicin affedip sineyi cekiyorusz.nicin onlardan cok seviyoruz.niye onlar bizi daha cok sevmiyor.ayni hatayi bana yine yapti.hak ettim mi bunu hayir.ben sunu anladim erkegi tepene cikarmiyccaksin.sen kacacaksin o kovalayacak.seni kazanmak icn caba harcayacak,kaybetmemek icin hata yapmiycak.insallah canm seninki sana hata yapmaz.omur boyu onunla mutlu sadakatli gunlerin olur.
biliyormusn hala kus bana.sebepszi yere.hic erkek boyle kus yapip naz edermi.kendini bisey saniyor iste.artik arkama bakmadan elveda diycem ona.