slm canım sana şunu diyim çok yüz vermişsin kayınvalidene daha anneni bile aramadan onu memnun etmeye çalışıyosun,ki memnunda olmuyo,neyseki eş,n seniin tarafını tutuyo oda bi şans,almanyadakiler zaten hep öyle arkadaşımda almanyaya evlendi kaynanası herşeye karışmaya kalltı ama o karıştırmadı,her zaman mesafeni koyacaksın neden onu memnun etmeye çalışıyosunki Allah nasıl biliyo sa öyle yapsın ne diyim canım yaaa
Acik acik seni oglundan kiskaniyor diye düsünyorumCADIARZU...lakin bunun sebebi belkide biraz esinde sakli...
Tanimiyorum bilmiyorum tabiki fakat belki bilmeden annesinin kiskanmasina sebeb veriyordur...sana cok alakali ilgili davraniyordur annesinin yaninda??...bunun suc oldugnu idda etmiyorum kesinlikle fakat bunu kaldiramayan anneler var...kaynananda muhtemelen böyle bir tip...benneyaptımki
Tek çaresi ayrı oturmak. Kuru ekmek bile yesen ne yapıp edip ayrı eve çıkmaya gayret etmelisin. Ne kadar iyi niyetli de olsan beraberlikte mutlaka böyle bir sorun olmasa başka sorunlar çıkar.
Ben daha ne yapıyim diyosunuz ya HİÇBİŞEY yapmayın..Çok yüz vermişsiniz..
Ya inanabiliyomusunuz burda bi evleri daha var 4 dairemi ne alti pizzaci hepsinden kira aliyolar biz evlenirkenden suan oturdugumuz evi aldiar ayrica tr de paralari evleri dolu ama gelin görünki bu bolluk icinde bi eve sikisip kaldik sanki yokta.Biliyorum yapmak zorunda degiller ama tek ogullari var bize dairelerinden birini bile verseler bisey kaybetmezler yuzsuzluk edip bu istedim bile kayinvalidem ne dese begenirsiniz ;ben ordan kira aliyorum!kadinin dini imani para olmus ya.Baskalarina anlatirken de bizim tek oglumuz var varimiz yogumuz onunkaydirigubbakcemile2gelde dellenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?