- 13 Aralık 2008
- 2.027
- 16
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
araştırmalarıma göre 2-3 ay dırıyor ve saça zarar vermeden açılıyormuş
birde normal saç gibi haftada 3 kere olacak şekilde şampuanla foşur foşur yıkanıyormuş
Merhaba arkadaşım ben daha önce yaptırdım. Yeniden bu ay sonu yaptırmayı düşünüyorum. Öncelikle kullanımını anlatayım. Gayet rahat kullanılıyor. Örgülü iken saçını yıkayıp dip boyası yaptırabilirsiniz. Ben 2,5 ay kullanmıştım. Artık diplerim çok uzamisti. Saçına herhangi bir zararı yok çünkü kimyasal bir şey kullanılmıyor. Sadece sentetik saç eklenerek ince ince örülüyor. Sacinizin 10-15 cm kadar olması yeterli. Işlemin yapılması 8-10 saat sürüyor. Bu işi gerçekte Laleli de Kumkapı ya inerken Nijerya li yada Afrika li bilemiyorum kuaför ler yapıyor. Ben kendi işyerime gelen bir Afrikalı bayana yaptirmistim. Başka ne öğrenmek istersiniz bilemedim. Tekrar yazarsaniz cevaplarimgrupta yaptıran yok sanırım
Canım başlığı bir gördüm bir anda aklıma düştü,sanki kullanımı çok rahat olur gibi hissettim,2,5 ay saçıma ne yapıcam derdi yok,keşke saçının resmini koysan,tabi birde kaç liraya yaptırdın?Merhaba arkadaşım ben daha önce yaptırdım. Yeniden bu ay sonu yaptırmayı düşünüyorum. Öncelikle kullanımını anlatayım. Gayet rahat kullanılıyor. Örgülü iken saçını yıkayıp dip boyası yaptırabilirsiniz. Ben 2,5 ay kullanmıştım. Artık diplerim çok uzamisti. Saçına herhangi bir zararı yok çünkü kimyasal bir şey kullanılmıyor. Sadece sentetik saç eklenerek ince ince örülüyor. Sacinizin 10-15 cm kadar olması yeterli. Işlemin yapılması 8-10 saat sürüyor. Bu işi gerçekte Laleli de Kumkapı ya inerken Nijerya li yada Afrika li bilemiyorum kuaför ler yapıyor. Ben kendi işyerime gelen bir Afrikalı bayana yaptirmistim. Başka ne öğrenmek istersiniz bilemedim. Tekrar yazarsaniz cevaplarim
Merhaba ben çok uzun zaman önce yaptirmistim yani böyle akıllı telefon filan yoktu. Hiç aklıma gelmedi fotoğraf çekmek. Ama 3-4 ay önce Laleli de fiyat sorduğum da 400 lira filan demişlerdi.Canım başlığı bir gördüm bir anda aklıma düştü,sanki kullanımı çok rahat olur gibi hissettim,2,5 ay saçıma ne yapıcam derdi yok,keşke saçının resmini koysan,tabi birde kaç liraya yaptırdın?
Ooooo epey de oahalıymışMerhaba ben çok uzun zaman önce yaptirmistim yani böyle akıllı telefon filan yoktu. Hiç aklıma gelmedi fotoğraf çekmek. Ama 3-4 ay önce Laleli de fiyat sorduğum da 400 lira filan demişlerdi.
Peki merak ettiğim sentetik saçı kaynakla mı yapıştırıyorlar kendi saçına?Merhaba ben çok uzun zaman önce yaptirmistim yani böyle akıllı telefon filan yoktu. Hiç aklıma gelmedi fotoğraf çekmek. Ama 3-4 ay önce Laleli de fiyat sorduğum da 400 lira filan demişlerdi.
Hayır sac dibinden düğüm gibi yapılıyor. Ama düğüm deyince gözünüzde koca bir düğüm oluşmasın. Minnacık bir düğümlendi birleştirip kendi sacinizla örülüyor . Foto eklemeyi beceremedim ekleyebilirsem görürsünüz.Peki merak ettiğim sentetik saçı kaynakla mı yapıştırıyorlar kendi saçına?
Yani ben kaynak yaptırmıştım,ama saçlarımı çok çekmişti,bunda da öyle oluyor mu?Hayır sac dibinden düğüm gibi yapılıyor. Ama düğüm deyince gözünüzde koca bir düğüm oluşmasın. Minnacık bir düğümlendi birleştirip kendi sacinizla örülüyor . Foto eklemeyi beceremedim ekleyebilirsem görürsünüz.
Sağoool canım,anladım şimdi