AFYON'DA doğum yapan arkadaşlarım kafam çok karışık?

kizlar bende afyondaym devlet hastanesi yeni bina temiz begendim.mehmet sait günese ve erken saglama muaneye gittim ikisinide begendm

hatta odalari icin cok temiz özel oda gibi cok rahat diyorlar.dogum yapan arkadsda cok memnun kalmis cok ilgili ve cok temiz oldugunu söyledi özel hastanelerden memnun olmayanda cok olunca bende normal dogum icin devlette dogurmayi dusunuorm suanda

Ilk gebeliginiz mi ,neden epidural dusunuyorsunuz,dogum.korkularinjz varsa gebe egitim.sinifina katilabilirsiniz,ben devlet hastanesinde.doğum yaptım cok.memnun.kaldim

ilk gebeliğim evet. Yapan herkes çok tavsiye etti. Minimum ağrıyla normal Doğum şansım varken böyle bir rahatlığı tabikide istiyorum. Her insan gibi benimde korkularım var normal olarak.
Ilk gebeliginiz mi ,neden epidural dusunuyorsunuz,dogum.korkularinjz varsa gebe egitim.sinifina katilabilirsiniz,ben devlet hastanesinde.doğum yaptım cok.memnun.kaldim

Gebe eğitim sınıfına devlette bir doktora gidip mi katılacağım. Birde 28. Hafta kabul ederler mi?

Gebe eğitim sınıfına devlette bir doktora gidip mi katılacağım. Birde 28. Hafta kabul ederler mi?
ben normal doğum cok.istedim acilmam tam olmustu ben de iyi hissediyrdm.kendimi ancak bebek kanalda ilerleyemeyince sezeryan oldum:/ oyuzden epidural kelimesini.görünce direk sezeryana gitti aklim, sizi sezeryan.dusunuyor sandım ondan.sormustum simdi tekrar okuyunca farkettim epidrl normal yazdığınızi..Evet devlette doktora gidip gebe sinifina da kayit yaptirmak istiyorum derseniz yonlendiriyorlar, zaten devlet hastanesinde agrisiz doğum projesi var,Dr.İsmail Kestane de bu projede istersen.rendevuyu ondan al hem tanışmış olursun aklindakileri sorarsin,inşallah sağlıkla kucağına alirsin bebeğini =)

Son düzenleme:
Senin için hayırlısı buymuş demekki. Benim içinde hayırlısı neyse o olsun İnşallah. Bugün gidip direk hastanenin karşısında sağlıklı yaşam merkezinde kaydımı yaptırdım. Çok teşekkür ederim :) İsmail beylede en kısa zamanda görüşeceğim inşallah yardımcı olurlar bu konuda. Yoksa epiduralsiz hiç cesaretim yok artı panik atağım var. Umarım herşey güzel olur. Güzel dileklerin için teşekkür ederim :)

Merhaba arastirma hastanesinde normal sezeryan doğum ücreti ne kadar ve odalari nasil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…