33.haftama giriyorum ben 3 gün önce kontrole gittim yine 1ay sonraya randevu verdi kızlar doğumdan falan bahsetmedik hiç... nts falan ne zaman giriyoruz benim hiç bilgim yok çatı muayenesi de olmadım henüz
ayyy canım takma kafana boşver, fuar gerçekten biraz pis. yani en azından içerden bakınca öyle gözüküyor, eski olduğundan sanırım. kayınvaldenede çok takılma he he de geç. 1 ay sonrasına randevu verdiler diye o gün gitmene gerek yok, için rahat etmezse git doktoruna. ben 2 haftada bir giderdim. NST ye burda 33.-34. haftada sokuyorlar, genel kontrol. sancı var mı, bebek kalp atışları iyi mi diye bakıyorlar. ben en son 34. haftada gitmiştim, buraya gelmeden önce, bana bile 1 ay sonra gel dedi. yani 38 haftalık olacaktım, NST falan hiç dememişti. burda her muayenede NST ye sokuyorlar. gittiğinde sor ne zaman giricem NST ye de, çatı muayenesini doğuma giderken yada acilde yapıyorlar. hiç hoş bi durum değil, özellikle sancın varken :26::26::26:
ben kazara doğum bölümüne alındım ve hiçte memnun kamadım. ne olursa olsun sonuçta güler yüz bile yetiyor insana, bence çok güzel bi yerde, muhteşem bir ilgi ve alakayla bakılıyorsun. tadını çıkar, banada dua et