bu arada arkadaşlar, bu ilk anneler günümüz kutlu olsun. cümlelerin yenini dokunuşların aldığı, "annecim sana bundan daha yakın olamazdım" diyerek, varlıklarıyla ilk hediyelerini vermiş oldular. anne kız tam bir sevgi yumağı olduk, bundan daha güzel, daha anlamlı bir anneler günü daha kutlayabileceğimi düşünmüyorum![]()
ilk anneler günümüz kutlu olsun gerçekten yaaa bebişlerimize en yakın durumdayız şuan oyyyyy ne güzel:)))) canımmmm bişi dicem leğene sıcak su koyup otursan içinde ciddiyim doğumu hızlandırır derdi annem hatta sancılıyken ben hemen belime sıcak su tutacakmış son günler de sıcak suya oturtacağım seni der.. hatta eskiden son günlerde hamama götürürlermiş hemen açılma oluyormuş doğum hızlanıyormuş ..ilk günler hamam yasak hatta bu yüzden ..bence dene derim sonra dua et benim için arkadaşım...güzel haberlerini bekliyoruz zaten detaylı anlat bize tabi bebişinden vakit bulabilirsen :)))) aman hayırlısıyla al kucağına da başka bir şey istemem....Allah bu yolda kimseyi yarım bırakmasın....