Afyonkarahisar' dakiler nerdesiniz:)

Slm hanımlar bn Ayşegül yeni üye oldum ve bu siteyi nasıl kullanilio bilmiyorum herkese Mrb

Mrb cnm aslında turkiyeye yeni geldim aslen afyonluyum Burda çok kalmadim kesin dönüş yaptık afyon sinxanlida kaliorum çalışırdım düşüncesiyle kayinvalidemlerin yanından ev tuttum merkeze çok yakinim ;-)

Mrb cnm aslında turkiyeye yeni geldim aslen afyonluyum Burda çok kalmadim kesin dönüş yaptık afyon sinxanlida kaliorum çalışırdım düşüncesiyle kayinvalidemlerin yanından ev tuttum merkeze çok yakinim ;-)
Anladım bende dinarda duruyorum merkeze bir buçuk saat uzaklıkta hayırlı olsun senin içinde türkiyeye gelmek

Alışmaya çalışıyorum işte ama ise başladım ilk geldiğim gibi sıkıcı değil ;-)

Kızlar bende yurtdışından kesin donus yaptım eşimin işi sebebiyle afyona yerleştik 2 ay olucak burda hiç arkadaşım yok

Ay Merhaba ne güzel birinin yazması inan çok sevindim. Olsun sohbet bile iyi geliyor tv den daha iyi :) bellimi olur belki tanisiriz
Gerçekten öyle bende aynı çevrem çok benim ama herkesle hersey konusamiyorsun sate gülücük sahte dostluklar oluyor bu arada ben dinarda oturuyorum yerlisiyim eşim burda memur

Aynen yine gülücük varmış ben merkezde yim burda o da yok eşim atakey de bilirsiniz belki söyle bir komşu olsa gün içerisinde biz sohbet muabbet akşamında eslerle ah ah hiç böyle evde dört duvar hayal etmemistim

Gerçekten öyle bende aynı çevrem çok benim ama herkesle hersey konusamiyorsun sate gülücük sahte dostluklar oluyor bu arada ben dinarda oturuyorum yerlisiyim eşim burda memur

Düşün taşındim bi kapıdan hoşgeldin sende kimsin diye soran bile olmadi

Düşün taşındim bi kapıdan hoşgeldin sende kimsin diye soran bile olmadi
Boşver sen onları bende ilk taşındığım sira öyleydi ben daha onlara buyrun gelin oturalim dedim yasin bizde yapalım edelim diye ben öyle olunca onlarda yakın durmaya başladı ilk adımı sen at onlarda anlar belki

Back
X