- 26 Ekim 2014
- 621
- 531
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kavusalim bebislerimize.ayyy çokkk az kaldı. hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah.
Bizim için zor oluyo canım. Oğlum okula gidiyo öğle yemeginede eve geliyor.Git gel git gel sürekli pantolon çorap degistiriyoruz islaniyor çünkü. Birde temizligim yarım kaldı camlar silincek sürekli kar yagdigi için silemiyoruz amcamin kızı silcek sağolsun hafta sonu iyi olcakmış hava ozaman silelim dedik ama ben böyle işler bitmeyip yarım kaldıkca sinir oluyorum.Merhaba arkadaşlar. Nasilsiniz. Karla aranız nasıl. Eymen cildiriyo kar için. Coooook seviyor.
Merhaba arkadaşlar. Nasilsiniz. Karla aranız nasıl. Eymen cildiriyo kar için. Coooook seviyor.
ben de camdan seyredebiliyorum. on günü geçti sürekli yatıyorum. ev işleri falan yalan oldu. hiçbir şey yapamıyorum bazen lavaboya bile yalnız gidemiyorum. bu hafta tekrar kar varmış bu arada.
[BeniE="fhrye, post: 39475095, member: 236194"]Bizim için zor oluyo canım. Oğlum okula gidiyo öğle yemeginede eve geliyor.Git gel git gel sürekli pantolon çorap degistiriyoruz islaniyor çünkü. Birde temizligim yarım kaldı camlar silincek sürekli kar yagdigi için silemiyoruz amcamin kızı silcek sağolsun hafta sonu iyi olcakmış hava ozaman silelim dedik ama ben böyle işler bitmeyip yarım kaldıkca sinir oluyorum.
Hayırdır canım neden yatiyorsun burda konustukmu hiç hatırlayamadım. Benimde afedersiniz şeyim sizliyo çok kötü. Bazen oturdugum yerden hemen kalkamiyorum dogrulamiyorum biraz oturunca geçiyo. Bazen daha hafifliyo ama hep var sızı nedense. Çok yoruldugumdada kasiklarim ağrıyo. Artık çoğu zaman oğlumu kuzenim getirip götürüyor. Yolda sızı giriyo ve ben kalakaliyorum çünkü. Aşağıya baskı yapıyo artık benim bebiş.ben de camdan seyredebiliyorum. on günü geçti sürekli yatıyorum. ev işleri falan yalan oldu. hiçbir şey yapamıyorum bazen lavaboya bile yalnız gidemiyorum. bu hafta tekrar kar varmış bu arada.
Hayırdır canım neden yatiyorsun burda konustukmu hiç hatırlayamadım. Benimde afedersiniz şeyim sizliyo çok kötü. Bazen oturdugum yerden hemen kalkamiyorum dogrulamiyorum biraz oturunca geçiyo. Bazen daha hafifliyo ama hep var sızı nedense. Çok yoruldugumdada kasiklarim ağrıyo. Artık çoğu zaman oğlumu kuzenim getirip götürüyor. Yolda sızı giriyo ve ben kalakaliyorum çünkü. Aşağıya baskı yapıyo artık benim bebiş.
Doğru söylüyorsun canım. Allah yardımcın olsun. Saniyorum seninle ayni haftalardaydi bir tanidigimin suyu gelmiş yani içine giydiği taytin arası islanmis baya hatta daha sonra yani ilerleyen haftalarda kanda gelmişti. Ama dinlendi ilaç kullandi derken 38 hafta bittikten sonra doktorun belirlediği günde 3.970 kg bebişini doğurdu sezeryan la.Allahin izniyle seninde ilaçlarla kontrol altına alınacaktır.geliyorum ben hazırlan diyor galiba sana :)) ben de ayağa kalkınca kramplardan duramıyorum.. önceki haftasonu su geldi gibi oldu doktor ilaç milaç bişiler verdi ama bakalım. kullanıp tekrar gözükücem. hamilelik güzel şey ama şu stresli psikolojisi insanı çok yıpratıyor.
Doğru söylüyorsun canım. Allah yardımcın olsun. Saniyorum seninle ayni haftalardaydi bir tanidigimin suyu gelmiş yani içine giydiği taytin arası islanmis baya hatta daha sonra yani ilerleyen haftalarda kanda gelmişti. Ama dinlendi ilaç kullandi derken 38 hafta bittikten sonra doktorun belirlediği günde 3.970 kg bebişini doğurdu sezeryan la.Allahin izniyle seninde ilaçlarla kontrol altına alınacaktır.
limonlucheesecake Canım bunlar gorumcemin bizim için yaptıkları. Pembe pusetten yaptı kızım için oglum içinde 5-6 tane mavi yapmasını istedim 9 yıl önce yaygın değildi bukadar haksızlık olmasın dedim yakin arabalara vericem ondanda.Gerci diğeride çok değil mevlutte falan dagitmiycam ben yine yakinlara vericem.Mevlutte dagitirsam çok fazla yapması gerekirdi zaten acemi bende az yap dedim.elbise gibi olanida kendisi yapmış yine az bize kadar yani.Degisik olsun diye.Kapi susunude yaptı sağolsun oda çok hoşuma gitti daha yakından görmedim ama hiçbirini fotolardan gördüm bence.sanada fikir olsun diye paylaşayım dedim
Evet canım az kaldı ama bu son haftalar geçmiyor sanki ya.Bu arada yaparsin bence sende ,sanırım kesmek zorluyormus biraz kalın keçe almış gorumcem daha iyi dursun diye oyüzden. Yapınca foto at sende merak ederim.sizin cinsiyette kızdı demi canım kelebek falanda yapabilirsin gerçi netten bakinca baya bi çeşit var.pratik olanlardan yaparsın. Zaten şimdi yaptin yaptın daha ilerleyen haftalarda hiç egilemiyirsun.Gecen gün oğluma bir defter kapladık eşimle o kapladı ben tuttum ama sanki 10 defter kapladim o kadar zorlandım yaniçok tatlılaarr :)) ben de pusetten yapmıştım ama bebek için değil öyle buzdolabına süs olsun diyeayrıca çook teşekkür ederim düşünüp yüklediğin için. bakayım bi elbiseden deneyim. el yeteneği namına bir şey yok ben de ama olsun işte keyfine.
bebişlerimiz ballı her şeyleri var çok şükür. hayırlısıyla dağıtmana az kaldı :))
Canım hasan bey de iyi bir doktor diyo herkes. Ben birkez gitmiştim,çok birşey anlamadım ama tavsiye üzerine gitmiştim. Birde onu dene istersen.aynen ayakkabılarımı bağlayamıyorum artık. onun makinesi var 300 lira gibi bir şey sanırım. satış yapanlar ondan alıyor genelde. bulut olabilir ismi belki bulut yapabilirim. bilmiyorum sürekli bi kararsızlık durumu. afyonda doktor da yok. zeynep hanım gitmiş. ismail tekere gittim hiç ısınamadım. ankarada gidiyorum ama nolur nolmaz burdada olsun diyorum. foto koyarım bende inşallah bu arada :)) ayy cümlenin başı sonu ayrı oldu![]()