ackreph Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2010 201 4 96 Bursa 12 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ackreph #1 Afyon'lu anne ve adayları.. hem muhabbet hem de tavsiyelerinizi bekliyorum..özellikle doktor konusunda opuyorumnanaktan
Afyon'lu anne ve adayları.. hem muhabbet hem de tavsiyelerinizi bekliyorum..özellikle doktor konusunda opuyorumnanaktan
ackreph Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2010 201 4 96 Bursa 13 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ackreph #2 kimse yok mu forumda afyonlu?
bersuuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2008 3.773 3 0 Eskişehir 13 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ackreph #3 merhaba afyonda telek doğum hastanesini beğeniyorlar oraya gitin mi ben henüz maalesefki anne adayı değilim ama inşallah yakın zamanda olurum
merhaba afyonda telek doğum hastanesini beğeniyorlar oraya gitin mi ben henüz maalesefki anne adayı değilim ama inşallah yakın zamanda olurum
ackreph Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2010 201 4 96 Bursa 13 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ackreph #4 bersuuu .!.: merhaba afyonda telek doğum hastanesini beğeniyorlar oraya gitin mi ben henüz maalesefki anne adayı değilim ama inşallah yakın zamanda olurum Genişletmek için tıkla... evet ben de oraya gidiyorum.ama afyon'da yeni sayılırım ve pek bilmiorum hangi dr en iyisi..inşallah dediğine göre artık sen de bir anne adayısın...karnında belirince de anne oluosun zaten inşllhhhhh....Allah Tüm isteyenlere nasip etsin
bersuuu .!.: merhaba afyonda telek doğum hastanesini beğeniyorlar oraya gitin mi ben henüz maalesefki anne adayı değilim ama inşallah yakın zamanda olurum Genişletmek için tıkla... evet ben de oraya gidiyorum.ama afyon'da yeni sayılırım ve pek bilmiorum hangi dr en iyisi..inşallah dediğine göre artık sen de bir anne adayısın...karnında belirince de anne oluosun zaten inşllhhhhh....Allah Tüm isteyenlere nasip etsin