• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağaçla evlenmek istiyor!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42.806
Puanlar
898
Ağaçla evlenmek istiyor!
Closer dergisine göre 31 yaşındaki İngiliz kadın ailesine bir ağaca aşık olduğunu ve onunla evlenmek istediğini söyledi.
agacla-evlenmek-istiyor--5449211.Jpeg

"Tim" adını verdiği ağaçla evlenmek istediğini belirten kadının dendrofili denilen bir rahatsızlıktan muzdarip olduğu iddia edildi.

Dendrofili kelime anlamı olarak ağaç sevgisi demek. Ancak çoğu zaman ağaçlara cinsel istek duyan kişiler için kullanılıyor.

Emma McCabe isimli kadının erkekler tarafından sürekli reddedildikten sonra bu rahatsızlığın gelişmiş olabileceği ve kendine hayır diyemeyecek bir nesneye ilgi duymuş olduğu belirtildi.

Emma yaptığı açıklamada , "Hissettiklerim gerçek. Benim duygusal ve cinsel ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ağacın kabuğuna sürtünerek orgazm olabiliyorum. Her hafta birlikte oluyoruz." dedi.

Ailesinin en başta şok olduğunu da belirten Emma "Onun benim için ne kadar özel olduğunu anladıklarında beni desteklediler" dedi.

http://www.milliyet.com.tr/agacla-evlenmek-istiyor--pembenar-detay-evlilik-2033790/

amaan hepimiz bir odunla,bir keresteyle evli değil miyiz zaten,varsın gerçek ağaçla evlensin kadın en azından dalları var yeşili var meyvesi var gölgesi var :KK69:

yorumunuza kahkahayla güldüm yaaa :KK70::KK70::KK70:

başlığı görünce kesin ingiltereden dediydim yanlız:KK53::KK53::KK53:

Dunyanın sonu geldı valla:)

"Hissettiklerim gerçek. Benim duygusal ve cinsel ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ağacın kabuğuna sürtünerek orgazm olabiliyorum. Her hafta birlikte oluyoruz."
hahahha yok artık :KK23:

Başımıza taş yağacak :KK47:

Bi de her hafta birlikte oluyorlarmış :KK70:
Genç bi çift için az bence
Ağacın performansı düşük zaar :p

I am Groot:KK53::KK53::KK53:

Ağacın etrafını kapatsalar bari ev gibi, millet ilişkilerini izlemesin :KK48: :KK70:

Bu hanım kızımıza Uçan Kuştan Esen Yelden Sakınırım Kıskanırım
şarkısını armağan ediyorum ..:KK70:

aldatılma ihtimali de yok :))

Back
X