aslında hepsi var ama hep kırgınlıklar var arada benimkiler zaten yok tek çocuğum eşiminkiler ise görümcem bir mendeburrrr eltimde moron ama çok dua etmiştim ilk bebeğim yani oğlum doğduğunda beni yapayalnız bıraktı eltimde görümcemde ama sonuç ne oldu görümceminde bebeği oldu oda yapayalnızdı eminim inim inim inledi allah büyük yalnız kalmak nasıl görmüştür ama o hiçbirşeyden ders almaz kendini kasar sinsi sinsi yaşar herşeyini gizler adiiiiiiiiiii şey kıskanç ama ben yinede üzülüyorum yazık yalnız olmak çok zor böyle kızıyorum sonra acıyorum kafaya takmış babasının malını onun yüzünden eziyet edip duruyo birde kafaya takmış biz annesine ve ona büyü yaptırıyormuşuz manyak ya neyseki defoldu gitti evlendi malatyada kurtuldum ama telefondada kayınvalidemi kuruyobende 2 çocuk bunalıp bunalıp ağlıyorum bıktım ya eşimde hiç yardımcı olmuyor gece yarıları eve geliyor işe bir başlasam biraz başımı dinleyebilsem
Onun için üzülüyorum demişsiniz ama bu hiç belli olmuyor..
Derdim var bölümü burası ama hakaretli bir dert olmuş biraz.
Mendebur moron sinsi adi manyak
Ne alaka şimdi bu kelimeler
Hakaret okuyoruz burda..
hakaret değil bunalmış bir insanın haykırışı
yaw eşinin ailesi diorsun dooru hakaretler hoş olmamış ama düşünsene ewe eşya alıosun sana gelip aa bu iirenç olmuş dien bi eşinin ailesi weya sen elin kızı olarak gitmişsin cesaret edip ew almışsın onca borca girip desinler ew cok kotu yerde okadar guzel deil(ki ewim 190m2 ben 80e aldım 6ay once suan 110a werir misin die teklif geldi satmadıım haldee)??? yaw takdir edilecek yerde eğer tutupta olumsuz eleştri alıorsun o çok kotu oluo ama ben o anlık içimden söwüp sonra diormki yaw Allah buyuktur gun olur dewran doner Allah onlara dooruyu göstersin. eşimin iş arkadasının karısı cok fenaymıs cocukta eşime dert yanmış suan eşim bana dahada deer werio Allahıma şükür.bir gün sen de görürsün başkasından bu hakaretleri.düşmez kalkmaz bir allah.çook ayıp adi filan demişsin kınadım gerçekten.ne olursa olsun eşinin ailesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?