ağda kullanan evli arkadaşlar

Evli değilim canım ama işte tamda bu yüzden lazere gidiyorum. Çok rahatladım valla, Ağdayı unuttum diyebilirim :) Tek tük bişeyler çıkıyor onları epilatörle veya cmbızla çekiveriyorum cillop gibi oluyor. Hatta bayramda teyzemdeydim kadın bacaklarımı okşayıp durdu ne güzel olmuş diye
Tavsiye ederim yani

lazer asla garanti degil. koltuk alti yaptirdim hemen hemen bitmisti. senesi dolmadan eskiye yaklasti. 3 sene oldu suan ve killarin %75 i geri geldi

Şöyle ki lazer herkeste ise yaramiyor bu ortada. Bazilari memnun ken bazilarinda ters geliyor. Ancak iğneli adam ayirmaz :) herkeste kesin sonuç verir bacim

İğneli iz bırakabiliyormuş canım. Lazeri yaptırdığında kurallara uyman lazım :) seanslarına her ay gitmelisin ve seans aralarında tüylerine dokunmamalısın (jilet,ağda gibi) Ve bittiğinde de kesinlikle ağda,jilet kulanılmamalı.

niye eşimden utanayım ki. bu normal birşey değilmi. kadınız illa ki her zaman tertemiz olamıyoruz bazen eşim genital bölgesi yada koltuk altımı temiz görmeyebilir. bu kadar kasmayalım.

Epilasyondan sonra kabuk bağlıyor, 1 hafta içinde kendiliğinden düşüyor. Eğer elle soyulursa o zaman leke kalır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Epilasyondan sonra kabuk bağlıyor, 1 hafta içinde kendiliğinden düşüyor. Eğer elle soyulursa o zaman leke kalır

Yapan yere göre değişir ben 1,5 yılımı verdim bu lazere ama 1 tane bile kabuklaşma olmadı

Lazerde olmuyor zaten iğneliden bahsediyorum. Pürüzsüz oluyor sonuç. Heralde yaptıran arkadaşınız olsa gözünüzle görseniz anca inanacaksınız 😁

açıkçası evlenmeden önce lazer yaptırmayı düşünüyorum uğraşmamak için ama hamilelikten sonra geri çıkıyo diyolar
doğru mu acaba
iğneliden de korkuyorum iz kalır diye

Erkekler bu konuda bizler kadar takıntılı değil emin ol. Hatta oranın kıllı olması bazı erkekleri mest edebiliyor :) iğrenç ama doğal birşey sonuçta. Takma bu kadar. İnsan kocasından utanır mı yahu

Benim koltukaltı bacak sorunum yok lazerli oralar önceden. Bikini bölgesinden de hiç utanmıyorum ne olcak ki sanki erkeklerin kılı tüyü olmuyor mu onlarda da var . Ağdaya gelecek oldu mu 1 saatte alıyorm cırt cırt işlem tamam. Geçen ay limon sürdüm ama hemen duş aldm. Biraz seyrelme oldu cidden tüylerde. Bu ay tekrar denicem ama biraz daha beklicem bakalım. :).

Bu mesaj banaydı sanırım Yaptırdığım yerde biri iğneli yaptırmış kaş ortasına, hafif hafif izler vardı ama makyajla bellı olmuyordu, cidden görsem inanırım sanırım bilemedim şimdi canım

Valla benim çok çıktığı dönemlerde oluyor adetin yaklaştığında mecbur alamıyorum o yüzden uzuyor sonrasında hemen kuaföre gidiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…