niye lazer yaptırmıyosun?
ısıkları acmıyorum o dönemde napımamaaann hersey kadınlara zor valla
arkadaşlar ağda kullananlar bilir tüylerin alınması için belli boyuta gelmesi tüüylerin hepsinin çıkması lazım bu süreçte eşinizden utanıyormusnz ben çok utanıyorumda kendmdn soğuyorum ben tüm bacak göbek özel bölge bikini çizgisi koltukaltı vs kol hariç aklınıza gelebilecek hertarfımı alıyorm bacaklarımı ve göbeğimi epilasyon aletiyle alıyorm diğer yerler ağdayla siz nasıl yapıyrsunz ben eşimn yanında görmsn diye soyunmuyorm ışıkta falan offf ya neden varki bu tüylerr bıktım artık kendmle 1 gün uğraşıyorum 14 gün sonra hertarftan çıkyorlar yine aynı
Ben dışarda yaptırıyodum. bir gün randevu doluydu kendim yapayım dedim. iyikide kendim alıştım. şimdi cok daha rahat ve istediğim zamanda yapabiliyorum. Ağda yapa yapa zaten kıllar azalıp, incelip, güçsüzleşiyor. adetimin bittiğinin ertesi günü soguk ağda ile alıyorum. adetten hemen sonra daha az acı hissi oluyor bende. herkeste böylemi bilemem. 15 gün felan sonra sıcak sir ağda ile alıyorum. çünki tam uzamadığı için kısa olanları daha iyi alıyor. çekemediklerini cımbız yada üst kısmı makine:) sürekli sir ağda ten rengini koyulaştırıyor. bu yüzden bu aralar bir sir, bir ağda... bir süre öyle gidiyor. yine araya adet felan derken döngü yeniden başlıyor. hepsini alsında pürüzsüz olsun diye uzatmıyorum yani. az uzadığında gözede batmıyor.
Işıkları açmasan da hissedilir ki canım ya dokununca
sanırım sadece bikini bölgesindekileri kastediyorsunuz:) çünkü koltukaltı tüylerinden ya da bacaktakilerden hoşlanacaklarını sanmıyorum.Kızlar erkeklerin çoğu abartılı uzun olmadığı sürece seviyor o tüyleri. Kasmayın kendinizi bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?