- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
ben yaptirdim, bi etkisi olmadi valla![]()
Bence de yani bu kadar kadın yanılıyor olamaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yaptirdim, bi etkisi olmadi valla![]()
arkadaşlar ağda kullananlar bilir tüylerin alınması için belli boyuta gelmesi tüüylerin hepsinin çıkması lazım bu süreçte eşinizden utanıyormusnz ben çok utanıyorumda kendmdn soğuyorum ben tüm bacak göbek özel bölge bikini çizgisi koltukaltı vs kol hariç aklınıza gelebilecek hertarfımı alıyorm bacaklarımı ve göbeğimi epilasyon aletiyle alıyorm diğer yerler ağdayla siz nasıl yapıyrsunz ben eşimn yanında görmsn diye soyunmuyorm ışıkta falan offf ya neden varki bu tüylerr bıktım artık kendmle 1 gün uğraşıyorum 14 gün sonra hertarftan çıkyorlar yine aynı
Arkadaşlar iğneli epilasyondan kesin sonuç alabilirsiniz sadece lazer hikaye
Tüylerimizden tamam rahatsız olun ama bu kadar sanki pislik birşeymiş gibi bahsetmenize de gerek yok. Onlar vücudumuzun bir parçası. Görünümlerinden rahatsız olduğumuzdan ve rahat temizlik için alıyoruz ama ucu görünür görünmez "ııyy, iğrennçç, vs." demenin de alemi yok yani. İnsanız şunun şurasında...
arkadaşlar ağda kullananlar bilir tüylerin alınması için belli boyuta gelmesi tüüylerin hepsinin çıkması lazım bu süreçte eşinizden utanıyormusnz ben çok utanıyorumda kendmdn soğuyorum ben tüm bacak göbek özel bölge bikini çizgisi koltukaltı vs kol hariç aklınıza gelebilecek hertarfımı alıyorm bacaklarımı ve göbeğimi epilasyon aletiyle alıyorm diğer yerler ağdayla siz nasıl yapıyrsunz ben eşimn yanında görmsn diye soyunmuyorm ışıkta falan offf ya neden varki bu tüylerr bıktım artık kendmle 1 gün uğraşıyorum 14 gün sonra hertarftan çıkyorlar yine aynı
şu limon tuzu yaptım şimdi cayır cayır yandım![]()
Evet yakıyor ama 3- 4 kez uygulama sonrası farkı görünce
o yanmayı umursamıyorsun :)
Ben 1 ay rahatım o derece geç çıkıyor..
bende evlenmeden önce hiç ama hiç almıyordum bacalarımı filan sadece koltukaltı ve bikini bölgesi dışında,hiç utanmıodum kızkende almadığım için almayıda bilmiyodum .. bunuda çekinmeden utanmadan sıkılmadan söylüyorum : ) bacaklarımda eskden kalma yanık izi var sanki çok afedersiniz kir gibi duruyor ondan daha çok utanıodum : ) bu eşinle alakalı galiba hiç takıntı yapmıyorum uzadığı zaman şimdi alıorum tabiki almasamda bişey demez.. kaşlarımıda almıyorum yine birşey demiyor , ben seni böyle seviyorum doğalsın diyor..
yok ya tv'ye çıkan bütün kadınlar pürüzsüz değil. kamerada küçük ayrıntılar gözükmediği için pürüzsüzlermiş gibi gözüküyo.
bi yarışmada yarışmacılardan birinin yüzü çil doluydu. çoook yakından göstermedikleri sürece yüzünde hiçbi kusur yokmuş gibi görünüyodu.
tüy meselesi de böyle. aslında kollarında tüy dolu ama kameralarda gözükmüyo işte.
Aynı fikirdeyim, üstelik her yer reklam üstüne reklamla insanları kalıcı epilasyonlara teşvik ederken, cilt kanseri risklerinden, kılların vücuttaki işlevinden hiç bahsetmiyorlar. Temiz ve bakımlı olmak, çok uzamalarının önüne geçmek haricinde, kıl köklerini kalıcı olarak yok etmenin ne kadar zararlı olduğu konusunda hiç bir fikri yok kimsenin. Epilasyon üzerinden para kazananlar, kanser riski yok diyor, herkes de inanıyor. Bu kadar edilmesi benim de çok tuhafıma gidiyor. Sonuçta erkeklerin her yeri kıllı, ne var ki. Zaten herkes kişisel bakımını yapıyor, Allah dermansız dert vermesin