• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda kullanan evli arkadaşlar

Arkadaşlar iğneli epilasyondan kesin sonuç alabilirsiniz sadece lazer hikaye

arkadaşlar ağda kullananlar bilir tüylerin alınması için belli boyuta gelmesi tüüylerin hepsinin çıkması lazım bu süreçte eşinizden utanıyormusnz ben çok utanıyorumda kendmdn soğuyorum ben tüm bacak göbek özel bölge bikini çizgisi koltukaltı vs kol hariç aklınıza gelebilecek hertarfımı alıyorm bacaklarımı ve göbeğimi epilasyon aletiyle alıyorm diğer yerler ağdayla siz nasıl yapıyrsunz ben eşimn yanında görmsn diye soyunmuyorm ışıkta falan offf ya neden varki bu tüylerr bıktım artık kendmle 1 gün uğraşıyorum 14 gün sonra hertarftan çıkyorlar yine aynı

Neden bu kadar dert ediyorsun çıkarsa çıksın, görürse görsün!!Beyler her zaman kusursuz mu sanki?? onlarında çıkıyo koltuk altı vs. biz görüyoruz ya..Vallahi hiçte utanmam çıkıncada görür, alınca da görür hiiiççç dert değil.

Tüylerimizden tamam rahatsız olun ama bu kadar sanki pislik birşeymiş gibi bahsetmenize de gerek yok. Onlar vücudumuzun bir parçası. Görünümlerinden rahatsız olduğumuzdan ve rahat temizlik için alıyoruz ama ucu görünür görünmez "ııyy, iğrennçç, vs." demenin de alemi yok yani. İnsanız şunun şurasında...

Tüylerimizden tamam rahatsız olun ama bu kadar sanki pislik birşeymiş gibi bahsetmenize de gerek yok. Onlar vücudumuzun bir parçası. Görünümlerinden rahatsız olduğumuzdan ve rahat temizlik için alıyoruz ama ucu görünür görünmez "ııyy, iğrennçç, vs." demenin de alemi yok yani. İnsanız şunun şurasında...

Aynı fikirdeyim, üstelik her yer reklam üstüne reklamla insanları kalıcı epilasyonlara teşvik ederken, cilt kanseri risklerinden, kılların vücuttaki işlevinden hiç bahsetmiyorlar. Temiz ve bakımlı olmak, çok uzamalarının önüne geçmek haricinde, kıl köklerini kalıcı olarak yok etmenin ne kadar zararlı olduğu konusunda hiç bir fikri yok kimsenin. Epilasyon üzerinden para kazananlar, kanser riski yok diyor, herkes de inanıyor. Bu kadar edilmesi benim de çok tuhafıma gidiyor. Sonuçta erkeklerin her yeri kıllı, ne var ki. Zaten herkes kişisel bakımını yapıyor, Allah dermansız dert vermesin

Canım ağdayı, epilasyonu geçelim. Öncelikle kafanı rahatlatman lazım senin. Hiçbir erkek kı çıktı diye iğrenmez yani. Işık açık da olsa görmezler bile. Tatile gitçez diye uzattıgım bile olur yani. Eşine söylüyo musun çok utandıgını kıllarını görmesinden. Ben de baştan böyleydim. Özel bölgede çıkmaya başlayınca yanaşmak istemiyodum bi hafta bekle ağdaya gidiyim çok utanıyorum diyodum. ama rahatlattı beni. Görmediğini iddia ediyor bilemiyorum artık görüyosa da iğrenmiyo demek ki.

Epilasyon olayına dediğin gibi karşıyım. Maddi olarak çok sıkıntı yaratmaz ben de çalışıyorum. Ayda 100-200 ona ayırırdım güvensem. Ama hiç düşünmedim. Zararını da ararştırmadım var mı yok mu. çok kafa yormuyorum. Ben zararlı olduguna kesin inanıyorum sadece.

arkadaşlar ağda kullananlar bilir tüylerin alınması için belli boyuta gelmesi tüüylerin hepsinin çıkması lazım bu süreçte eşinizden utanıyormusnz ben çok utanıyorumda kendmdn soğuyorum ben tüm bacak göbek özel bölge bikini çizgisi koltukaltı vs kol hariç aklınıza gelebilecek hertarfımı alıyorm bacaklarımı ve göbeğimi epilasyon aletiyle alıyorm diğer yerler ağdayla siz nasıl yapıyrsunz ben eşimn yanında görmsn diye soyunmuyorm ışıkta falan offf ya neden varki bu tüylerr bıktım artık kendmle 1 gün uğraşıyorum 14 gün sonra hertarftan çıkyorlar yine aynı

bende evlenmeden önce hiç ama hiç almıyordum bacalarımı filan sadece koltukaltı ve bikini bölgesi dışında,hiç utanmıodum kızkende almadığım için almayıda bilmiyodum .. bunuda çekinmeden utanmadan sıkılmadan söylüyorum : ) bacaklarımda eskden kalma yanık izi var sanki çok afedersiniz kir gibi duruyor ondan daha çok utanıodum : ) bu eşinle alakalı galiba hiç takıntı yapmıyorum uzadığı zaman şimdi alıorum tabiki almasamda bişey demez.. kaşlarımıda almıyorum yine birşey demiyor , ben seni böyle seviyorum doğalsın diyor..

tüyüm,kılım benden bir parça,Allahın yarattığından ben niye tiksineyim.
tamam hoş görünmüyor ama bunu iğrenilecek boyutada getirmeye gerek yok.
eşimde bunu bildiği için hiç sorun etmiyor.
doğanın dengesi bu,bildiği şeyi kaçırmanın alemi yok.
nasıl uzatıp da gözüne gözüne sokmak(tabiri caizse umursamamak) yanlışsa aşırı titiz davranmak da bir o kadar yanlış bana göre.

Bu bekarken benim de merak ettiğim, endişeli olduğum bir konuydu.
Şükür ki tüysüz bir bayanım ve geç çıkıyor..

Ama ucu göründü diye rahatsız olacak, karanlıkta kalacak bir durum yok anlamsız.
Onların her yeri kıl, tüy bizden soğumaya hakları mı var?:27:

Evlenince alışırsınız..O rahatlığınıza da şaşarsınız
:34:
Temizlik sonrası limon,tuz karışımı tavsiye ediyorum..

Evet yakıyor ama 3- 4 kez uygulama sonrası farkı görünce
o yanmayı umursamıyorsun :)
Ben 1 ay rahatım o derece geç çıkıyor..

şimdiden bile deniz tuzunun etkisi mi bilmiyorum ama bi pürüzsüzlük oldu geç çıksında acısı fark etmez bir sn lik acı sonuçta

bende evlenmeden önce hiç ama hiç almıyordum bacalarımı filan sadece koltukaltı ve bikini bölgesi dışında,hiç utanmıodum kızkende almadığım için almayıda bilmiyodum .. bunuda çekinmeden utanmadan sıkılmadan söylüyorum : ) bacaklarımda eskden kalma yanık izi var sanki çok afedersiniz kir gibi duruyor ondan daha çok utanıodum : ) bu eşinle alakalı galiba hiç takıntı yapmıyorum uzadığı zaman şimdi alıorum tabiki almasamda bişey demez.. kaşlarımıda almıyorum yine birşey demiyor , ben seni böyle seviyorum doğalsın diyor..

canm benm eşimde bişey demenz ben rahtsız oluyorum kızıyor bana doğal şeyler bunlar diyo herzamnki gibi davranıyor ama tertemiz oluncada ayrı ilgi gösteriyor buda bir gerçek :))):1::1::1:

Arkadaş anlamıştır heralde utanılacak bir şey olmadıgını herkes aynı durumda sonuç olarak, hiçbir erkek de sorun etmiyor :)

kesinlikle lazer yaptırma bünyenle oynarsın o tüyler süs olsun diye çıkmıyo vücuttaki toksinleri atıyo sen onları yokedersen o toksinler nereden atılacak ayrıca hamilelikte hormonlardan dolayı tekrar tüylenme yapabiliyomuş uğraştığına değmez
En temizi sir ağda başka yola başvurma.
Yaşlanınca kolaylık olur. Hem tüyler zayıflar hem de geç çıkar. Acil bi durumun olduğunda jilet çekersin bitti gitti dert etme bu kadar.

Evli değilim ama kıldan tüyden çok çeken birsi olarak ben sir ağdayı tavsiye ederim. Öyle çok uzatmana da gerek kalmıyor. Yanlız pudralı olanlarını hatta kalın pudralı diye geçen yoğun pudralılarını kullan. Ilık ağda, el ağdası falan sakın kullanma şeker içerdiği için tüylerini besler, kalınlaştırır, çoğaltır. Sir ağda da şeker olmadığı için düzenli aldığında tüyleri cidden geç çıkartıyor ve 1 yıllık düzenli sir ağdadan sonra tüyler azalmaya bile başlıyor.. Benim resmen favorilerim vardı, bıyıklar maşallah haftada bir çıkardı ama sir ağda sonrası bıyık mıyık kalmadı bende, yüzümdeki tüyler yani kara olanları bitti şimdi herkeste olan ve görünmeyen ayva tüylerim var. Koltukaltımda maşallah pazularıma kadar giderdi şimdi ortada küçük bir bölge kaldı. Ay bu sir ağdayı icat edenden Allah razı olsun :))

Son düzenleme:
yok ya tv'ye çıkan bütün kadınlar pürüzsüz değil. kamerada küçük ayrıntılar gözükmediği için pürüzsüzlermiş gibi gözüküyo.

bi yarışmada yarışmacılardan birinin yüzü çil doluydu. çoook yakından göstermedikleri sürece yüzünde hiçbi kusur yokmuş gibi görünüyodu.

tüy meselesi de böyle. aslında kollarında tüy dolu ama kameralarda gözükmüyo işte.

Eee bir ara da Şenay Akay'ın çenesindeki kılları, sırtındaki ve belindeki tüyleri falan göstermişlerdi. Aman yarabbi dedim yanlız değilmişim:9:. Allah vergisi kesinlikle kınamıyorum onunda alamadığı zamanlara denk gelmiştir ama arkadaşın da dediği gibi hiçbiri kusursuz değil...Yakın çekim olmadığından, fotoğrafları da shoplandığı için mükemmel görünüyorlar..

kızlar sesunun soğuk ağdası varmış ısıtmaya gerek yokmuş nasıl bişey o deneyen var mı?

Aynı fikirdeyim, üstelik her yer reklam üstüne reklamla insanları kalıcı epilasyonlara teşvik ederken, cilt kanseri risklerinden, kılların vücuttaki işlevinden hiç bahsetmiyorlar. Temiz ve bakımlı olmak, çok uzamalarının önüne geçmek haricinde, kıl köklerini kalıcı olarak yok etmenin ne kadar zararlı olduğu konusunda hiç bir fikri yok kimsenin. Epilasyon üzerinden para kazananlar, kanser riski yok diyor, herkes de inanıyor. Bu kadar edilmesi benim de çok tuhafıma gidiyor. Sonuçta erkeklerin her yeri kıllı, ne var ki. Zaten herkes kişisel bakımını yapıyor, Allah dermansız dert vermesin

Yurtta bir kızın lazere gittikten sonra kıpkırmızı, yara bere dolu ve bir basketbol topu kadar şişmiş suratını gördükten sonra lazer mi dedim ama kalsın ben haftada bir ağdaya razıyım ki o kız klinikte doktora yaptırıyordu lazeri. Benim dediğim 7-8 sene önceki olay yani çok gelişmiştir aletler, bu kadar zarar vermiyordur ama gözümün önünden o kızın suratı gitmiyor ve lazere karşıyım...

Back
X