kızlar sesunun soğuk ağdası varmış ısıtmaya gerek yokmuş nasıl bişey o deneyen var mı?
soğuk ağda da bimden aldığım iyiydi bide epiteninki çok iyidi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sesunun soğuk ağdası varmış ısıtmaya gerek yokmuş nasıl bişey o deneyen var mı?
soğuk ağda da bimden aldığım iyiydi bide epiteninki çok iyidi
Ben denedim hatta deneyemedim:) hiç kullanamadım ya ısıtmaya gerek yok yazıyor üzerinde ama biraz katı oluyor ama zor sürdüm üstelik tek bir tüyü bile almadı![]()
hadi ya çok heveslenmiştimısıtılanı kullandım ama yanıyodum az daha tırsıyorum ondan da :18:
gerek yok elinde ısıt
walla belki ben yanlış kullanmış olabilirim, çok zor sürdüm ya ve hiçde alamadım maalesef.. el ağdalarını veya rollon şeklinde olan sir ağdaları neden denemiyorsunuz? rollon şekilnde olan sir ağdaların makineleri de satılıyor üstelik fiyatıda uygun onlar çok rahat hemde tertemiz oluyor.. en kısaları bile alıyor..
yok bantlardan bahsetmiyorum kutuda varmış böyle ılık ağda gibi
öyle mi :26: ne kadardır bu makineler :26:
30 tl felan bazen indirime girip 25 bile oluyor.
aa çok iyiymişbi de bu mikrodalga gibi sadece ağdayı mı ısıtıyo yoksa cezvedeki gibi dışı da ısınıyo mu
Kızlar ne güzel o dertten kurtulmuşsunuz.. Acaba nereye yaptırdığınızı söyleyebilirmisiniz.. Güvenilir bi yer arıyordum bende![]()
estetik international da yaptırdım ben..birkaç şehirde var şubesi.internet sitesini ziyaret edip bakabilirsin bulundğun şehirde olup olmadığına
tüm sayfaları okuyamadım ama ara ara benimde aklıma takılıyo bu konu..
ağdaya başladım 6-7 ay öncesinde falan,azalma var aslında, ama işte şu uzamasını beklemek beni çıldırtıyor
kendim rahat edemiyorum zaten..
şimdilik ağdadan sonra uzayınca,aralıklı yerlerde çıkıyo zaten onlarıda eldivenle alıyorum,eh öyle bebek gibi olmuyo ama en azından tekrar ağdaya gitme zamanım uzuyor, kararmasından korktuğum için o kadar sık gidesim gelmiyor
Bakalım nasipse evlenince nasıl olacak
----
Bu arada kızlar bacaklarıma kendim yapıyorum,daha doğrusu yapamıyorum.. tüm bacağı aldığım için arkalarını alamıyorum, varmı buna bir çözümü olan:44:
abuk subuk hallere giriyorum alabilmek için biri görse beyaz gömlek giydirir herhalde
arkadaşlar ağda kullananlar bilir tüylerin alınması için belli boyuta gelmesi tüüylerin hepsinin çıkması lazım bu süreçte eşinizden utanıyormusnz ben çok utanıyorumda kendmdn soğuyorum ben tüm bacak göbek özel bölge bikini çizgisi koltukaltı vs kol hariç aklınıza gelebilecek hertarfımı alıyorm bacaklarımı ve göbeğimi epilasyon aletiyle alıyorm diğer yerler ağdayla siz nasıl yapıyrsunz ben eşimn yanında görmsn diye soyunmuyorm ışıkta falan offf ya neden varki bu tüylerr bıktım artık kendmle 1 gün uğraşıyorum 14 gün sonra hertarftan çıkyorlar yine aynı
arka kısımlar bencede zor tutku, ben arkaları bazen eldivenle alıyorum.
arkadaşlar ağda kullananlar bilir tüylerin alınması için belli boyuta gelmesi tüüylerin hepsinin çıkması lazım bu süreçte eşinizden utanıyormusnz ben çok utanıyorumda kendmdn soğuyorum ben tüm bacak göbek özel bölge bikini çizgisi koltukaltı vs kol hariç aklınıza gelebilecek hertarfımı alıyorm bacaklarımı ve göbeğimi epilasyon aletiyle alıyorm diğer yerler ağdayla siz nasıl yapıyrsunz ben eşimn yanında görmsn diye soyunmuyorm ışıkta falan offf ya neden varki bu tüylerr bıktım artık kendmle 1 gün uğraşıyorum 14 gün sonra hertarftan çıkyorlar yine aynı
Ben iki seans gittim ve tamamen yok oldular lazer sayesinde. Nasil bu kadar eminsiniz ki lazerin hikaye olduguna ?