• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda kullanan evli arkadaşlar

soğuk ağda da bimden aldığım iyiydi bide epiteninki çok iyidi

yani bunları sıcak suya falan koymadan yapabiliyoruz dimi? tırsıyorum diğerlerinden yanıyodum az daha :18:

kızlar sesunun soğuk ağdası varmış ısıtmaya gerek yokmuş nasıl bişey o deneyen var mı?

Ben denedim hatta deneyemedim:) hiç kullanamadım ya ısıtmaya gerek yok yazıyor üzerinde ama biraz katı oluyor ama zor sürdüm üstelik tek bir tüyü bile almadı:ssz:

Ben denedim hatta deneyemedim:) hiç kullanamadım ya ısıtmaya gerek yok yazıyor üzerinde ama biraz katı oluyor ama zor sürdüm üstelik tek bir tüyü bile almadı:ssz:

hadi ya çok heveslenmiştim :25: ısıtılanı kullandım ama yanıyodum az daha tırsıyorum ondan da :18:

hadi ya çok heveslenmiştim :25: ısıtılanı kullandım ama yanıyodum az daha tırsıyorum ondan da :18:

walla belki ben yanlış kullanmış olabilirim, çok zor sürdüm ya ve hiçde alamadım maalesef.. el ağdalarını veya rollon şeklinde olan sir ağdaları neden denemiyorsunuz? rollon şekilnde olan sir ağdaların makineleri de satılıyor üstelik fiyatıda uygun onlar çok rahat hemde tertemiz oluyor.. en kısaları bile alıyor..

gerek yok elinde ısıt

yok bantlardan bahsetmiyorum kutuda varmış böyle ılık ağda gibi

walla belki ben yanlış kullanmış olabilirim, çok zor sürdüm ya ve hiçde alamadım maalesef.. el ağdalarını veya rollon şeklinde olan sir ağdaları neden denemiyorsunuz? rollon şekilnde olan sir ağdaların makineleri de satılıyor üstelik fiyatıda uygun onlar çok rahat hemde tertemiz oluyor.. en kısaları bile alıyor..

öyle mi :26: ne kadardır bu makineler :26:

aa neden utanıyosun olur mu öyle şey? benim kocam bana ağda bile yapıyor valla, nolcak? bana bi şey dediğinde sen kendi kıllarına bak diyorum, ama öyle, orman gibi kılları var benim ayda bir uzayan incecik kıllarımdan mı tiksinecek? aman erkekler böyle şeyleri takmazlar hayatım pek, kıllı kılsız onlar için fark etmez. :34:

aa çok iyiymiş :8: bi de bu mikrodalga gibi sadece ağdayı mı ısıtıyo yoksa cezvedeki gibi dışı da ısınıyo mu

evet ağdanın dışıda ısınıyor ama ya havluyla tutabilirsin ya da benim gibi makineden çıkartmadan kullanabilirsin. ufak bir bezle tutabilirsin yani öyle çok da sıcak olmuyor. tabi yapmayıda bilmek lazım. başta kullanamayabilirsin ama zamanla alışırsın özellikle bacak kol bölgeleri için çok iyi oluyor

tüm sayfaları okuyamadım ama ara ara benimde aklıma takılıyo bu konu..

ağdaya başladım 6-7 ay öncesinde falan,azalma var aslında, ama işte şu uzamasını beklemek beni çıldırtıyor:31:
kendim rahat edemiyorum zaten..

şimdilik ağdadan sonra uzayınca,aralıklı yerlerde çıkıyo zaten onlarıda eldivenle alıyorum,eh öyle bebek gibi olmuyo ama en azından tekrar ağdaya gitme zamanım uzuyor, kararmasından korktuğum için o kadar sık gidesim gelmiyor:31:

Bakalım nasipse evlenince nasıl olacak:31:
----
Bu arada kızlar bacaklarıma kendim yapıyorum,daha doğrusu yapamıyorum.. tüm bacağı aldığım için arkalarını alamıyorum, varmı buna bir çözümü olan:44:
abuk subuk hallere giriyorum alabilmek için biri görse beyaz gömlek giydirir herhalde:1:

Son düzenleme:
tüm sayfaları okuyamadım ama ara ara benimde aklıma takılıyo bu konu..

ağdaya başladım 6-7 ay öncesinde falan,azalma var aslında, ama işte şu uzamasını beklemek beni çıldırtıyor:31:
kendim rahat edemiyorum zaten..

şimdilik ağdadan sonra uzayınca,aralıklı yerlerde çıkıyo zaten onlarıda eldivenle alıyorum,eh öyle bebek gibi olmuyo ama en azından tekrar ağdaya gitme zamanım uzuyor, kararmasından korktuğum için o kadar sık gidesim gelmiyor:31:

Bakalım nasipse evlenince nasıl olacak:31:
----
Bu arada kızlar bacaklarıma kendim yapıyorum,daha doğrusu yapamıyorum.. tüm bacağı aldığım için arkalarını alamıyorum, varmı buna bir çözümü olan:44:
abuk subuk hallere giriyorum alabilmek için biri görse beyaz gömlek giydirir herhalde:1:

arka kısımlar bencede zor tutku, ben arkaları bazen eldivenle alıyorum.

arkadaşlar ağda kullananlar bilir tüylerin alınması için belli boyuta gelmesi tüüylerin hepsinin çıkması lazım bu süreçte eşinizden utanıyormusnz ben çok utanıyorumda kendmdn soğuyorum ben tüm bacak göbek özel bölge bikini çizgisi koltukaltı vs kol hariç aklınıza gelebilecek hertarfımı alıyorm bacaklarımı ve göbeğimi epilasyon aletiyle alıyorm diğer yerler ağdayla siz nasıl yapıyrsunz ben eşimn yanında görmsn diye soyunmuyorm ışıkta falan offf ya neden varki bu tüylerr bıktım artık kendmle 1 gün uğraşıyorum 14 gün sonra hertarftan çıkyorlar yine aynı

canım epilasyon aletiyle ince kıllar kopuyor, kalın kılını epilasyonla al. ben öyle yapıyorum incelerede ağda kullan. ağda azaltıyor, aldıktan sonra kılları azaltıcı bişeyler sürebilirisn, ben öyle yapıyorum kıllarım azaldı, bizde bu sene evlenecez, bekliyoruz bakalım önceden kıllarım azladı ona seviniyorum bende:)) allah sanada kolaylık versin canım.
ben yüz kılları için ip kullanıyorum, koltuk altım için lazere gittim çok azaldılar. ne yapalım heryeirmizle uğraşıyoruz senin dediğin gibi:44:

Son düzenleme:
arka kısımlar bencede zor tutku, ben arkaları bazen eldivenle alıyorum.

çok uzun sürüyo eldivenlede ya, ayıkla pirincin taşını gibisinden..

Gerçi tek derdimiz bu olsun,çaresi olmayan bişi değil ama işte:31:

arkadaşlar ağda kullananlar bilir tüylerin alınması için belli boyuta gelmesi tüüylerin hepsinin çıkması lazım bu süreçte eşinizden utanıyormusnz ben çok utanıyorumda kendmdn soğuyorum ben tüm bacak göbek özel bölge bikini çizgisi koltukaltı vs kol hariç aklınıza gelebilecek hertarfımı alıyorm bacaklarımı ve göbeğimi epilasyon aletiyle alıyorm diğer yerler ağdayla siz nasıl yapıyrsunz ben eşimn yanında görmsn diye soyunmuyorm ışıkta falan offf ya neden varki bu tüylerr bıktım artık kendmle 1 gün uğraşıyorum 14 gün sonra hertarftan çıkyorlar yine aynı

neden kalıcı çözümler bulmuyorsun, iğneli epilasyon gibi, yada vaktin daha azsa lazer yaptır tamamen bitmesede cok azalır ve incelir

Kizlar dolunay takvimine gore tuylerinizi alin,benimde cok tuylu bir yapim var,bu yontemi uyguladigimdan beri tuylerim cok gec,seyrek ve belli belirsiz cikiyor,haliyle o ay almasanda hic rahatsiz etmuyir.hatta kadinlar kulubunde bu konuyla ilgili,istenmeyen tuyler bolumunde bir konu var,simdilerde,bu tarihleri arkadasin actigi kendi blogunda takip edebilirsiniz.deneyin pisman olmazsiniz,eskiden de bu yontemi insanlar kullanirmis,iste biz yeni nesil yeni yeni kesfediyiruz.

O senin esin boyle bi durumda anlatis gostermesi lazim.. yani tabiiki sende ozen gosterceksin ama eslerde az halden anlasin.. benim esim sevgiliyken kil guye gicigim var bi tane bile gormeyim iyyy falan yapardi ama simdi ben bazen cekiniyorum agdadan.once uzatma doneminde sen benim karimsin benden cekinme,ben senin hicbiseyinden rahatsiz olmam diyo yani okadar takma bence... :)))

Ben iki seans gittim ve tamamen yok oldular lazer sayesinde. Nasil bu kadar eminsiniz ki lazerin hikaye olduguna ?

Şöyle ki lazer herkeste ise yaramiyor bu ortada. Bazilari memnun ken bazilarinda ters geliyor. Ancak iğneli adam ayirmaz :) herkeste kesin sonuç verir bacim ;)

Son düzenleme:
Back
X