- Konu Sahibi Ceydaerhan
-
Selam kizlar buzamana kadar hayatimda sadece bir kez genital bolgeme agda yaptirdim. Simdi de yaptirmak istiyorum dogum ve dogum sonrasi icin buyuk bir kolaylik olur diye temizlik acisindan. Fakat internetten yaptigim arastirmalarda hamilelikte genital bolgeye yapilan agda rahimde acilmalara neden olabiliyormus. Sizler neler dusunuyorsunuz bu konuda? Birde 37. haftamda cati muayenesi yapacak doktor ozamana kadar o bolgenin de temiz olmasini istiyorum. Off ne zor is ya...
Selam kizlar buzamana kadar hayatimda sadece bir kez genital bolgeme agda yaptirdim. Simdi de yaptirmak istiyorum dogum ve dogum sonrasi icin buyuk bir kolaylik olur diye temizlik acisindan. Fakat internetten yaptigim arastirmalarda hamilelikte genital bolgeye yapilan agda rahimde acilmalara neden olabiliyormus. Sizler neler dusunuyorsunuz bu konuda? Birde 37. haftamda cati muayenesi yapacak doktor ozamana kadar o bolgenin de temiz olmasini istiyorum. Off ne zor is ya...
ben de bugün kuaföre gitmiştim..orda ki bayana söyledim korkuyorum felan dedim..ay yok neden korkuyosunuz 1 gün öncesinde bile gelip yaptıran var diyor..ben 37.haftamda gitmeyi düşünüyorum.
ilk kez yaptiracagin icin mi yoksa bir sorun cikar diye mi korkuyorum dedin?
Ben bilakis hamilelikte her ay yaptırdım. Hiç de sıkıntı olmadı. Zaten o bölgenin temizliği büyük avantaj. işinin ehli güvenilir biriyse 10 dakikada bitirir. Ben komple bacak, kolaltı, bikini 20-30 dakikada yaptırıp çıkıyordum. Bir de zaten hamilelikde o bölgede tüyler daha hızlı uzuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?