- 17 Şubat 2015
- 8.828
- 24.278
- 548
- Konu Sahibi gossipgirl5
İşe yarıyor mu ya gerçekten? ne kadar kullanılabiliyor o meret?Kız o kadar para vericenize lumea alsanıza![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşe yarıyor mu ya gerçekten? ne kadar kullanılabiliyor o meret?Kız o kadar para vericenize lumea alsanıza![]()
Şahan karakteri vardı 3 tane çocuk doğurdun bakireyim Ayşegül hanım diyordu.Bende doğurmadım benimde taze oluyor mu kien az benim kadar şey etmişsindir sende bence
![]()
Keske kukumuzda sayac olsaydi. Acaba ömrümüz boyunca kac kere fikfiklemis olurduk ahshdhŞahan karakteri vardı 3 tane çocuk doğurdun bakireyim Ayşegül hanım diyordu.
Abdominal doğum yapanlar da taze sayılır mı avahsjskls
Valla bende çok işe yaradı hep diyorum benim heryerim bildiğin erkek gibiydi düzenli kullanırsan etki ediyor şimdi yeni modelleri çok daha iyiİşe yarıyor mu ya gerçekten? ne kadar kullanılabiliyor o meret?
250bin atışlık ömürlük zaten bitmiyorİşe yarıyor mu ya gerçekten? ne kadar kullanılabiliyor o meret?
Bu mesajı görmedim, yazmazsam olmazErkekler neyse de hemcinslerimden utanıyorumDüşünsene bizi puanlayıp birbirimizle kıyasladıklarını
Bazı erkekler şekil şükül seviyormuş dsdshs
Kulaklarimda piercingler var ama genital bölge piercingi okumak bile icimi bir tuhaf etti, ay acımasını gectim takilir o ya ahshd Bir de metal tadi olur. Aman elalemin seyinin derdi bana niye dustuyse.Klitoris üstü deriye halka piercing geçirmiş bi kıza çok şaşırmıştım.
Yok ya takılmiyor biyere arkadaşımda da vardı aslında bi ara çok yaygındı acaba alanyada mı öyleydi bilemedimKulaklarimda piercingler var ama genital bölge piercingi okumak bile icimi bir tuhaf etti, ay acımasını gectim takilir o ya ahshd Bir de metal tadi olur. Aman elalemin seyinin derdi bana niye dustuyse.
İlk gördüğümde klitorise takmış zannettim, tüylerim diken diken oldu. Sonra farkettim, klitorisi üstten kapatan derideymiş.Kulaklarimda piercingler var ama genital bölge piercingi okumak bile icimi bir tuhaf etti, ay acımasını gectim takilir o ya ahshd Bir de metal tadi olur. Aman elalemin seyinin derdi bana niye dustuyse.
Peki harfe niyetlenirsek yeni sevgili yapmak için tüylerin uzamasını mı beklememiz lazımBu mesajı görmedim, yazmazsam olmaz. Çalıştığım yer bir otel ve yabancı turistler ağda yaptırdıklarında üstteki kısımda şekil isteyebiliyorlar. Kalp, kedi şekli veya harf gibi. onlar için plastik yapışan kalıplar var, onları koyup çevresini ağdalıyoruz, sonra çöpe atıyoruz. En azından çizgi şeklinde tüy bırakmamı istiyorlar. Avrupa'dan gelen Türkler de istiyorlar. Klitoris üstü deriye halka piercing geçirmiş bi kıza çok şaşırmıştım.
Kadın kadına utanmamıza gerek yok, kadınlık hallerimize için birbirimize anlayışlı olmalıyız.
Ahshdh ay yok ya. Almayayim ben.Yok ya takılmiyor biyere arkadaşımda da vardı aslında bi ara çok yaygındı acaba alanyada mı öyleydi bilemedimtaşlı taşlı
![]()
Dusunsene sen B diyorsun, agdaci yanlis anlayip P yapiyor. Gel de adama acikla kim bu P ahshshdPeki harfe niyetlenirsek yeni sevgili yapmak için tüylerin uzamasını mı beklememiz lazımOhooo ölme eşşeğim ölme. Yada kolaylık olsun diye hep aynı harften de gidebiliriz dsdsdh
Metal tadı mı hshshh ulan bu kadar açık etmeyelimKulaklarimda piercingler var ama genital bölge piercingi okumak bile icimi bir tuhaf etti, ay acımasını gectim takilir o ya ahshd Bir de metal tadi olur. Aman elalemin seyinin derdi bana niye dustuyse.
Bilmediğimde bir poh olmaması o değil kadınlarda hadi okeyde erkeklerde ne alaka pipi piercingi saçma incecik deriyeAhshdh ay yok ya. Almayayim ben.
Dilinde piercing olan biri vardi, adamla opusurken metal tadi geliyordu ahshd
Dil piercingi deneyimimden yola ciktim ahshdMetal tadı mı hshshh ulan bu kadar açık etmeyelim
Aşkım valla tanımıyorum P' yi neden inanmak istemiyorsunDusunsene sen B diyorsun, agdaci yanlis anlayip P yapiyor. Gel de adama acikla kim bu P ahshshd
Ay rahmime piyirsink kaççak fobisiBilmediğimde bir poh olmaması o değil kadınlarda hadi okeyde erkeklerde ne alaka pipi piercingi saçma incecik deriye
Düşük çıksa üzülürdüm şahsen hdhjdkslKeske kukumuzda sayac olsaydi. Acaba ömrümüz boyunca kac kere fikfiklemis olurduk ahshdh
Benim gibi sarılarda işe yarayacağını bilsem iki dakka durmam şu tavsiyen bile aklımı çeldiValla bende çok işe yaradı hep diyorum benim heryerim bildiğin erkek gibiydi düzenli kullanırsan etki ediyor şimdi yeni modelleri çok daha iyi![]()
250bin atışlık ömürlük zaten bitmiyor
Hazzı arttırmak için olmalı, temas ettikçe etkiliyordur. Dil piercingi de aynı mantık, dil dile ya da nereye değerse hazzı arttıracak değişik dokular işte.İlk gördüğümde klitorise takmış zannettim, tüylerim diken diken oldu. Sonra farkettim, klitorisi üstten kapatan derideymiş.
Arkadaşınızın klitorisine mi !? taşlı taşlı ne? Türklerde mi, yabancılarda mı yaygın? Ben yalnızca bi tane gördüm.O da Fransızdı.Yok ya takılmiyor biyere arkadaşımda da vardı aslında bi ara çok yaygındı acaba alanyada mı öyleydi bilemedimtaşlı taşlı
![]()
Penise mi? Valla, çok şaşırdım.Bilmediğimde bir poh olmaması o değil kadınlarda hadi okeyde erkeklerde ne alaka pipi piercingi saçma incecik deriye