ağda yapılır mı

Valla, son bir iki sayfanın ne üzerine döndüğünü anlayamadım. Okuyorum ama adapte olamıyorum. Siz ne konuşuyorsunuz, konu ne? Samimiyrtle soruyorum? Patlıcani muza kadar geldi.
Lynanın kukusunun güzelliğinden konu taaa bıralara kadar geldi kuzum boş ver sen bizi.

Hayır yaa, travma falan yok. Kızlar, kadınlar birbirlerine yardımcı oluyor. Kuaförün olmadığı, olsa da pahalı olduğu, gitmenin bile sorun olduğu ortam diye düşünün. Kız arkadaşlar bir arada, mutlaka güzel muhabbet oluyor, eğleniliyor. O arada ağda da aradan çıkmış oluyor. Yıllarca böyle bir ortamdaydım, hiçbirimize taravma olmadı, tam tersine en sağlam arkadaşlıklar oluştu. Kimse de arkadaşının poposu, vajinası ile ilgili dışarıda konuşmadı, espri yapmadı. Espri yapsak da o ortamda kaldı. Bence büyük şehirler ve yeni anlayışlar insanlar arası iletişimi bozuyor. Anadolu'da çok normal olan, büyük şehirlerde anormalmiş gibi anlaşılıyor.
hiç böyle tanıdığım arkadaşlarım olmadı ya bana da garip geldi🤭

hiç böyle tanıdığım arkadaşlarım olmadı ya bana da garip geldi🤭
Çünkü sen böyle bir şey görmedin, yaşamadın. Ağdaya gidecek ortamın var, çok şükür paran var. Ben köyde, dağda ve çadırda büyüdüm, Gerçekliğimiz bu. Kaş bıyık için 200 TL verebilirsin, biz arkadaşımla bunu sıfır maliyetle halledebiliriz. 🤗🤗🤗

Bekar ve evli kukuları çok farklı evet :olamaz::olamaz::KK48::KK48: ama sizi beğenmiş işte.
Aslında hayır bunu yazacaktım dün unuttum kukular tek tip değil çesit çeşit evli bekar farketmez şeklinden dolayı sana öyle geliyor yoksa dediğine gore aktif cinsel hayati olaninda şekli farklı olurdu ama doğuştan bu ;)

E lazer var artık ağda çok geride kalmadı mı
Gebelikte emzirmede yapılmıyor. Ergenliğini tamamlamamış kızlarda yapılmıyor. Dövme, Sedef başka cilt rahatsızlıkları varsa akne tedavisi varsa yapılmıyor. Herkesin maddi imkanı da yetmeyebilir ayrıca. Çok anlamsız bir yorum olmuş. Geride niye kalıyor hamam otundan bahsediyoruz sanki.

Gebelikte emzirmede yapılmıyor. Ergenliğini tamamlamamış kızlarda yapılmıyor. Dövme, Sedef başka cilt rahatsızlıkları varsa akne tedavisi varsa yapılmıyor. Herkesin maddi imkanı da yetmeyebilir ayrıca. Çok anlamsız bir yorum olmuş. Geride niye kalıyor hamam otundan bahsediyoruz sanki.
Olabilir sosyoekonomik çevre farkından belki de
Benim çevremde lazer yaptırmamış kadın pek yok

Olabilir sosyoekonomik çevre farkından belki de
Benim çevremde lazer yaptırmamış kadın pek yok
Bazı şeyler kültürel. Benim çevremdeki orta yaş kadınlar ağdaya aşıklar. Asla lazere gitmezler. Kanser yapacağına inanmışlar çünkü. Yine de tepkiniz garip. Düzenli kuaföre giden biri ağda müşterileri olduğunu da bilir görür. Markalar hala ağda bandı ürettiklerine göre talep var demektir bir de.

Back
X