- 19 Temmuz 2013
- 304
- 38
- 98
- Konu Sahibi peaceintheworld
-
Bacaklar icin kartus agda bikini bolgesi icinde kalip agdalar var cezvede eritiyosunuz ister elinizle ister bezle cekiyorsuniz daha az acimasi icinde yapmadan once genital bolgeye pudra surun
ameliyat eldiveni genital bölge için ıyı oluyor bence.ben agda yapamadım o bölgeye.ama eldivenle rahat yaptım.
Kuafor malzemeleri satan yerlerde bulursunuz yada buyuk kozmetikcilerde..ben soyle yapiyorum.bir kaba su koyup kaynatiyorum icine cezveyi koyuyorum agdayi eritiyorum sonra cezveyi kabin icinden cikartmiyorum sicak su agdanin katilasmasini engelliyo agda cubuklari var 50 tanesi 3 liraya satiliyo onla suruyorum cok kolay oluyor kalip agdalar elle cekilen agdalar ama bezlede cekebilirsinDediğiniz kalıp Ağdalar nerede satılıyor yardımcı olurmusunuz daha önce hiç duymadın cezvede falan Nasıl eritiliyor .?
Kuafor malzemeleri satan yerlerde bulursunuz yada buyuk kozmetikcilerde..ben soyle yapiyorum.bir kaba su koyup kaynatiyorum icine cezveyi koyuyorum agdayi eritiyorum sonra cezveyi kabin icinden cikartmiyorum sicak su agdanin katilasmasini engelliyo agda cubuklari var 50 tanesi 3 liraya satiliyo onla suruyorum cok kolay oluyor kalip agdalar elle cekilen agdalar ama bezlede cekebilirsin
Bezi agdayi surunce hemen yapistir ama bekleyince kuruyor elinle cekmek zorunda kaliyorsun ama.oncesinde pudra surersen aci cok hissetmezsinTamam Canım Bilgin için çok teşekkürler çok yardımcı oldun ağda bezi alıp çeksemde olur herhalde .
kendin yapabiliyorsan zaten ne gerek var gitmeye canım. yalap şap çat çat alıp bırakıyorlar. incelemiyorlar öyle. özel bölge için kalıp olanlardan bacak içinde kartuş ağda. parfümerilerde satıyorlar. eski bir cezveye koy erit donmasın dye sıcak tut. tahta spatula al kendine kolay sürmek için
anlıyorum cnm pek umursamıyorlar br kerede btsn başkasını alalım dye hemen çat çat yapıp geçiyorlarGenital bölgemi tam olarak almadım daha önce hiç ağdayla gidemem dedim hep bi ara cesaretimi topladım ve gittim 3,4 oldu ağdayla aldırdım aldırırken hem çok utanıyorum Hemde memnunda kalmıyorum dediğin gibi unutuyorlar hep bu ay kendim yapayım dedim .Bakalım inşallah yapabilirim çekemem diye korkuyorum kuaförlerin çekememe gibi sorunları yok can acıcakmı acımıcakmı umurları değil aldırdıkları pozisyonlar falan nebileyim işde artık gitmek istemiyorum hiç .
anlıyorum cnm pek umursamıyorlar br kerede btsn başkasını alalım dye hemen çat çat yapıp geçiyorlar
ben utanmıyorum da hem tavuk yolar gibi acımadan yoluyorlar hemde iyice ilgilenmiyorlar.Aynen çok rahatsız oluyorum kabuk falan tutuyor tamam olabilir fakat açmak sıkıntı benim için geçen aylar başka bi kuaföre aldırdım iç çamaşırsız aldılar bu ay başka birisine aldırdım aslında kaş aldırmaya gittim bacaklarımda falanda çıktı dedim alalım dedi bikini bölgesi içinde iç çamaşırlı alırmısınız dedim evet alırım tabi falan dedi bende peki yapalım dedim yattım iç çamaşırımı indirdi biraz şöyle tut falan dedi sonra çıkaralım şunu dedi bana sormadan bir kerekte indirdi çıkardı ben de öyle kaldım saf gibi .
ben utanmıyorum da hem tavuk yolar gibi acımadan yoluyorlar hemde iyice ilgilenmiyorlar.
Agda bana iskence gibi geliyor sen bilirsin ama en iyisi evde epilasyon aletiyle almak daha az acitiyor bence ve kontrollu
İç çamaşırınız üstündeyken nasıl orayı alması gerekiyordu ben burayı anlayamadım?Ne yalan söyliyeyim ben utanıyorum tuhaf tuhaf pozisyonlar aldırıyorlar hele bu ayki yaşadığım olayda çok utandım başta iç çamaşırlı alırım dedi sonra bana sormadan çıkardı .
İç çamaşırınız üstündeyken nasıl orayı alması gerekiyordu ben burayı anlayamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?