- 12 Ocak 2014
- 3.905
- 2.369
- 448
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kadınların davranışlarında çok bir abartı göremedim aynı iş yerinde çalışmanın vermiş olduğu bir rahatlık samimiyet olabilir.abartmışsınız bence
kapalı açık mevzusuna da takılmadım çünkü ayrım yapmak için söylemediğinizi düşünüyorum.
Ben o konularda ayrımcı biri değilim..
Hatta her yerde özgür olmalılar kısıtlanmamalılar bunun taraftırıyım sadece başının kapalı olması namazında cemaat sohbetinde herşeyin daha doğrusunu bilen insanların davranışlarını hiç örnek alınası bulmadım. Hepsi bu
Kapalılara gülemez,konuşamaz demişim
Kapalıların dinini eleştirmişim bla bla bla vurdular öldürdüler hangi birine ne diyim
Hani nerde demişim onuda bilmiyorum
Hayal ürünü kendileri kurup kendileri inanıyolar..
es rüzgar es diyip geçiyorum
gereksiz.
ama zaten konuyu okuyunca ha dedim taşlanacak konu sahibi,kesin yanlış anlaşılacak ve öyle de olmuş maalesef.
Benim bu konu vesilesiyle kapalilardan bi ricam olucak yazın lütfen daha sik banyo yapın ve bu yazdığını yanlış anlamayin:18:
Benim bu konu vesilesiyle kapalilardan bi ricam olucak yazın lütfen daha sik banyo yapın ve bu yazdığını yanlış anlamayin:18:
Size değil kimseye çarpışmada bulunmadim hayırlı Ramazanlar dilerimNiye benim konumun içinde bu ricanız
Bunudamı bana çarptırcaksınız konu sahibesi dedi dersiniz..
açın bir konu derdim var diyin.
Ben o konularda ayrımcı biri değilim..
Hatta her yerde özgür olmalılar kısıtlanmamalılar bunun taraftırıyım sadece başının kapalı olması namazında cemaat sohbetinde herşeyin daha doğrusunu bilen insanların davranışlarını hiç örnek alınası bulmadım. Hepsi bu
Kapalılara gülemez,konuşamaz demişim
Kapalıların dinini eleştirmişim bla bla bla vurdular öldürdüler hangi birine ne diyim
Hani nerde demişim onuda bilmiyorum
Hayal ürünü kendileri kurup kendileri inanıyolar..
es rüzgar es diyip geçiyorum
gereksiz.
Evet herkes yazın daha sik banyo yapmalı bakin kimseyi kasdetmedim ve bu konuda kesinlikle tartismam sonuçta kapanmak çok güzel birşey allah herkese nasip etsin ben sadece basıma gelen bi durumdan dolayı RİCADA bulunmak istedim hayırlı Ramazanlar...İyide bunu kapalı açık diye ayrım yapamazsın. Bu kişisel temizlik meselesidir. Açık olan herkes çok mu sık banyo yapıyo. Bence yazın herkes çok sık banyo yapması gerekiyo.
çok şükür bin şükür seni bana verene....
Evet evet kapalısı , açığı diye ayrım yapmaktan hep kaçındım ama gerçekten bana göre kapalı namazlı niyazlı bir hatun daha ağır başlı olmalı..
Benim görselimde böyle bilmem sizinkinde nasıl?
Benim görselimde daha hanım hanımcık,daha ağır,daha davranışlarına dikkat eden toplum içinde hareketlerine dikkat eden olarak görselime öyle çizmişim..
Tam tersini görünce tuhafıma gidiyo..
Ben yapı gereği 3 dinleyip 1 konuşurum..
Boş konuşmayı sevmem onun yerine dinlemek "hı hı" demek daha bi işime gelir..
2 gün önce bir iftar yemeğine davetliydik..
Daveti veren eşimlerin ofisten muhasebe tutan bir hatun 30 yaşında 1 aylık evli..
Birde onun yardımcısı konumunda bir kız vardı o da misafir vasfıyla ordaydı muhtemelen 23 yaşlarında..(ilk defa gördüm)
birde 1 abi vardı 40 yaşlarında eşini getirmemiş (?)
2side gayet kapalı, hatta sohbetlere giden(kendileri söyledi),namazlarını kılan mütevazi !?! insanlar gibi görselledim..
Sonra ortamda yaptıkları şakalar,söylemler,eşime yada diğer çalışan abiye takılmaları hoşuma gitmedi..
ben sadece oturdum dinledim , izledim..
Eşimin iş gereği telefonu çalıyo (genelde hep telefonla hallediyo işini) kızlar gülüyolar
-abii bıktık senin telefonundan
-Allah eşine sabır versin
-ne çektin be abi
falan falan gülüşüyolar..
Eşimde pek haz etmiyo bunlardan sık sık da söylüyo (hatta giderken arabada hiç birini sevmiyorum işim var deseydim bana ofiste demediklerini bırakmazlardı dedi) ama bizi aile gibi gördüklerinden böyleler diyo.. bana tuhaf geldi..
yemek sonrası sahile inelim dondurma yiyelim dedi ev sahibesi
ama şöyle..
-abi(eşim oluyo) bize dondurma ısmarlarsan hazırlanalım x yere gidelim..
ve eşide eşimin yanında oturuyo..
neyse o çalışan diğer abi de arabayla gelmiş bizimde arabamız var..
evin dış kapısında napıyoruz kim neyle gidiyo dediler..
Hatunların ikisi bizim arabaya yöneldi kadının eşi abinin arabasıyla gittiği halde..
Bana çok tuhaf geldi..
Eşim nerdeyse ben orda olurum
Hatta eşime ben o kızın yerinde olsam sen başka arabayla gitsen ben onların arabasıyla gitsem dedim kızarım dedi..
Ama ben napim gelmeyin bizim arabaylamı diyim kendileri düşünmüyosa dedi haklı ne diyim..
Ben mi abartıyorum ya ne tuhaf insanlar bunlar
Birde çok konuşuyolar, çok gülüyolar,çok şaka yapıyolar,çok takılıyolar nasıl bişi bunlar ya..
Abartıyomuyum ki:26:
siz olsanız?