- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi mihmandariye
-
unutkanlık ara ara oluyor, huy değişikliğinden ziyade var olan huyları daha da arttı yani yoğunlaştıanneniz zaten ilaç alıyor demıssınız.
annenizde son zamanlarda cıddı huy degısıklıklerı ve unutma vs var mı?
Duzelmiyorlar, sizin uyarilariniz bir kulagindan bile girmiyordur eminim. Benim annem de boyle. Artik yapma etme demiyoruz. Bir araya gelince hep eskiler hep eskiler. Surekli insanlarin kotu yanlarina odaklaniyor, asla mutlu olmuyor. Bosverin o kendisi istiyor bunu
Yanlış anlamayın ama bence sizin de terapiye ihtiyacınız var..İnsanları okumak başka bir şey, tepkilerine hakim olamayıp sürekli kavga içinde yaşamak başka bir şey..Hepimiz belli bi yaştan sonra olgunlaşıp gerçekleri daha iyi görüyoruz ama her sorunda kavga etmiyoruz ,tepkileri sosyal yaşam içinde yönlendirmeyi de bilmeli insan.Valla bende anneniz gibiyim ben 28 yaşındayım ve 2 bucuk senelik evliyim. Şuanda da hamileyim. Hamilelik öncesi de agresif ve kindardım sanki daha da arttı
Surekli aklima kaynanam olcak .... (boşluklarda küfür ediyoru) bana söyledikleri geliyor.
Evime almıyorum görüşmüyorum gitmiyorum . Kocam tek basina görüşüyorr
Bayram olcak oooh canıma değsin gorüsmicem memleketlerine gitmicem ( kendisiyle ayni memlekette yaşıyoruz ama bayramda esimin dedesi teyzesi didisi yani kaynana memleketine gidiyoruz günü birlik )
Kuzeni evlencek esimin esime benim o zaman karnim burnumda olcak her an doğurabilirim gitmiceksin dimi dedm göndermicem düğüne bunu düşünüp bile oooh canıma değsin diyorum
Hergun ama hergun küfür ediyorum içinden dışımdan hele esim evde yokken dışımdan ne küfürler hızımı alamayıp kardeşimi arıyorum onunla da dedikodu.
Geçen gun de insallah ölür dedim
Ben cocuk sahibi olmakta biraz zorlandım tup bebek yöntemiyle hamile.kaldim ve en cok nefret etme sebebim o zamanlarda bana cocuk yap demeleri sen zayıfsın cocugun olmaz demesi yok efendim.ben sigara içiyormuşum bilmemne bunlardan aşırı beslendim
Cocugum dogunca da babaannesiyle samimi yapmicam ve tabiki de bunlari ona anlatcam.
Zaman geçtikçe benim.sinirim hiddetim daha da artıyor yani esim olmasa onu evire çevire bile döverim ki bu bile beni soğutmaz!
Bu isin tedavisi ne bilmiyorum.bende baska problemler de vardi uyku sorunu falan ben psikiyatr a da gittim ilac Ta kullandım benim genel problemim insan sevmemem ve insanlarla surekli kavga halinde olmam
Mesela bir organizasyon olacak ben hemen kafamdan plan yaparım orada sevmedigim biri varsa ya bana söyle derse bende ona bu cevabi yapıştırcam vs daha bisey olmadan sonda söyleyeceğimi basta soylerim ve söylediklerim de çıkar
Iste senin annenin o bahsettiği felegi cok iyi bildiğim için ınsanların gözüne bakıp içinin pisliğini görebiliyorum ve bu yuzden de mutsuzum keşke yalancı olayları gormezden gelen saf salak bir yapım olsaydı. Yani bu bi süre sonra hayât tarzı oluyor annen değişmez zamanında cok kırmışlar onu üzmüşler
Bende biriyle problemim varsa başkasına söylerim çoğu zaman mesela kardeşime cok takmıştım bir ara aslinda genel olarak beni cok kızdırıyor dilim asla durmuyor ve sonunda kavga da ediyorum. Hakediyor ama.
Ha sunu da soyleyim abinle problemi ne bilmiyorum ama bazen bu hayatta cocugun da dost degil
Ve tabi ki kocan da dost degil.
O da bu gerçeği bilerek yaşıyor
Ne kadar zor oldugunu tahmin bile edemezsin.
bilemiyorum. sadece mutlu olsun istiyoruz. yapma diyoruz yapıyorYa bana kizmayin ama anneniz biraz fesat.. insan bile bile oglunun yuvasinin huzuru ile oynayip, gelinlerin ailesi ile cirkin iletisime gecip ben yasliyim beni idare etsinler diyorsa bu kötü kalptir
Hepimizin yas ortalaması hemen hemen ayni. Dolayısıyla annelerimizin hayat oykuleri de uc asagi bes yukari ayni. Simdi gecmiste her eziyete ugrayan anneniz gibi yuva bozmaya huzur kacirmaya kalksa sonumuz ne olur ?
Kimse kimseyi idare etmek zorunda degil, gidiyorsa gitsin huzur evine.. nolur bana kızmayın anneminde benzer davranis kalıpları vardi ama biz uc kiz kardes torpuledik. Cevreye zarar verme hakkı yok hayat zaten cok zor
Bu arada psikoterapi sart ama annenizin reddecegine eminim
Valla bende anneniz gibiyim ben 28 yaşındayım ve 2 bucuk senelik evliyim. Şuanda da hamileyim. Hamilelik öncesi de agresif ve kindardım sanki daha da arttı
Surekli aklima kaynanam olcak .... (boşluklarda küfür ediyoru) bana söyledikleri geliyor.
Evime almıyorum görüşmüyorum gitmiyorum . Kocam tek basina görüşüyorr
Bayram olcak oooh canıma değsin gorüsmicem memleketlerine gitmicem ( kendisiyle ayni memlekette yaşıyoruz ama bayramda esimin dedesi teyzesi didisi yani kaynana memleketine gidiyoruz günü birlik )
Kuzeni evlencek esimin esime benim o zaman karnim burnumda olcak her an doğurabilirim gitmiceksin dimi dedm göndermicem düğüne bunu düşünüp bile oooh canıma değsin diyorum
Hergun ama hergun küfür ediyorum içinden dışımdan hele esim evde yokken dışımdan ne küfürler hızımı alamayıp kardeşimi arıyorum onunla da dedikodu.
Geçen gun de insallah ölür dedim
Ben cocuk sahibi olmakta biraz zorlandım tup bebek yöntemiyle hamile.kaldim ve en cok nefret etme sebebim o zamanlarda bana cocuk yap demeleri sen zayıfsın cocugun olmaz demesi yok efendim.ben sigara içiyormuşum bilmemne bunlardan aşırı beslendim
Cocugum dogunca da babaannesiyle samimi yapmicam ve tabiki de bunlari ona anlatcam.
Zaman geçtikçe benim.sinirim hiddetim daha da artıyor yani esim olmasa onu evire çevire bile döverim ki bu bile beni soğutmaz!
Bu isin tedavisi ne bilmiyorum.bende baska problemler de vardi uyku sorunu falan ben psikiyatr a da gittim ilac Ta kullandım benim genel problemim insan sevmemem ve insanlarla surekli kavga halinde olmam
Mesela bir organizasyon olacak ben hemen kafamdan plan yaparım orada sevmedigim biri varsa ya bana söyle derse bende ona bu cevabi yapıştırcam vs daha bisey olmadan sonda söyleyeceğimi basta soylerim ve söylediklerim de çıkar
Iste senin annenin o bahsettiği felegi cok iyi bildiğim için ınsanların gözüne bakıp içinin pisliğini görebiliyorum ve bu yuzden de mutsuzum keşke yalancı olayları gormezden gelen saf salak bir yapım olsaydı. Yani bu bi süre sonra hayât tarzı oluyor annen değişmez zamanında cok kırmışlar onu üzmüşler
Bende biriyle problemim varsa başkasına söylerim çoğu zaman mesela kardeşime cok takmıştım bir ara aslinda genel olarak beni cok kızdırıyor dilim asla durmuyor ve sonunda kavga da ediyorum. Hakediyor ama.
Ha sunu da soyleyim abinle problemi ne bilmiyorum ama bazen bu hayatta cocugun da dost degil
Ve tabi ki kocan da dost degil.
O da bu gerçeği bilerek yaşıyor
Ne kadar zor oldugunu tahmin bile edemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?