- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Vermek istediler ama gebelik düşünüyorum emziriyorum diye hep istemedim terapi istedim ama onlarla da çok bi yol katedemedim ilacsiz olmucak sanırımpsikiyatriye gittim demissiniz, onlar ilac vermedi mi?
Artik ilac istiyorum sanırım bende baş edemiyorum çünküSakin kalabilmeniz için ilaç desteği şart. Bir de izzet güllünün videolarını öneririm. Youtube ta çok güzel videoları var. Geçmiş olsun
bakin psikiyatriye karsi cok buyuk onyargi var, siz ciddi depresyon geciriyorsunuz muhtemelen, intihar dusuncesi de var. depresyon tedavisi icin tonlarca cesit ilac var, birinci ikinci ucuncu basamak tedaviler var. siz daha hic bir tedavi almamissiniz, yani 0. basamaktasiniz. hemen bir doktora gidi nve doktorun tavsioyeleri dinleyin. yuruyuslerinize baslayin, muzik dinleyin.Artik ilac istiyorum sanırım bende baş edemiyorum çünkü
Peki teşekkür ederimbakin psikiyatriye karsi cok buyuk onyargi var, siz ciddi depresyon geciriyorsunuz muhtemelen, intihar dusuncesi de var. depresyon tedavisi icin tonlarca cesit ilac var, birinci ikinci ucuncu basamak tedaviler var. siz daha hic bir tedavi almamissiniz, yani 0. basamaktasiniz. hemen bir doktora gidi nve doktorun tavsioyeleri dinleyin. yuruyuslerinize baslayin, muzik dinleyin.
İlaçtan önce izzet güllü videoları izleyin.ilaca gerek kalmayacakArtik ilac istiyorum sanırım bende baş edemiyorum çünkü
Lütfen bir psikolojik yardım al. Ufacık çocuğun senden ilgi ve sevgiden başka bir şeyi beklemezken lütfen sinirini ondan çıkarma. Onlar çok masum ve bu tür davranışları görmeyi haketmiyorlar. Yaramazlık da yapsa, sinirlerini de bozsa o çocuğu dünyaya getirmeye sen karar verdin ve bunun sorumluluğunu almalısın. Seni de anlıyorum tabii ki fakat sen mutlu olmazsan çocuğun da mutlu olmaz. Önce kendini mutlu etmek ile başla lütfen.Kizlar 6 yıllık evliyim 4 bebek kaybettim cok sukur 1 evladım var şu an ama ben bir türlü eskisi gibi olamadım 7 aylık bebegimi kaybettim ilk üstüne dusukler filan yaptım neyse bu yaşananlar beni cok tahammülsüz birisi yapti ogluma gerekli sabrı gösteremediğim ixin surekli ağlıyorum herkese hersrye karşı bi anlamsız öfke var içimde gelecekten umudum yok gibi özellikle bu aralar normal birsey böle söyleseler saatlerce sinirleniyorum herkesten herseyden nefret ediyorum defalarca psikiyatriye gittim ama bir arpa yolu alamadım xevremde kimse bu psikolojimi anlayamıyor surekli üstüme geliyorlar cok yoruldum
Ilac vermediler mi?Kizlar 6 yıllık evliyim 4 bebek kaybettim cok sukur 1 evladım var şu an ama ben bir türlü eskisi gibi olamadım 7 aylık bebegimi kaybettim ilk üstüne dusukler filan yaptım neyse bu yaşananlar beni cok tahammülsüz birisi yapti ogluma gerekli sabrı gösteremediğim ixin surekli ağlıyorum herkese hersrye karşı bi anlamsız öfke var içimde gelecekten umudum yok gibi özellikle bu aralar normal birsey böle söyleseler saatlerce sinirleniyorum herkesten herseyden nefret ediyorum defalarca psikiyatriye gittim ama bir arpa yolu alamadım xevremde kimse bu psikolojimi anlayamıyor surekli üstüme geliyorlar cok yoruldum
öncelikle iyileşmek istiyor musun onu sor kendine. yaşama isteğim kalmadı hiçbir seye hevesim kalmadı dediğine gore, dipte oldugunu hissediyor ve o dipte kalmak istiyorsundur kimse olmadan, kimseyle konusmadan, hiçbisey yapmadan..Hic ilac kullanmadimoglum kreşe gidiyor yürüyüş yapma imkanım var deneyeceğim kesinlikle surekli biseyleri düşünüp üzülüp başımı agritiyorum boyle içimde hic yaşama isteği yok ailemde değişik anlamiyorlar boyle artık hiçbir şeyi tasiyamiyorum hissi var sabah ailemin yanindaydim çocuğum pat pat bana vurdu cok sinirlendim neyse dedim sonra tuvaletini yapmiyor surekli tutuyor annem tuvaletini yaptırmaya çalışıyordu çığlık çığlığa duyunca gidip bağırdım o anlık öfke ile babam çocuğumun yanında üstüme yürüdü utanmasa vuracak boyle birisi kendisi neyse çocuğumu aldim okula bıraktım eve geldim yoruldum artık kimse boguldugumu görmüyor gercekten intihar gunah olmasa 1 saniye bile düşünmem ama Allahtan korkuyorum ama artık dayanamıyorum da bilmiyorum cok karışık su an bunu yazarken bile aglamamk için zor duruyorum..
özellikle bu tür zor süreçlerden geçenlerde lohusa depresyonu çok görülüyormuş. çekmeyen bilmez. rabbim yardımcınız olsun. bebeğim olunca herşey çok güzel olacak sanıyor insan ama olmayabiliyor. benim oğlum da doğduğunda sürekli ağlıyordu bende bu beni istemiyor, yoksa benim bebeğim değil mi diye kafayı bozmuştum. çevrendekiler şımarıklık gibi görüyor ama insan bi kendi yaşadığını biliyor. ben halisünasyon görüyordum. yardım almadan geçmiyor emin ol. rabbim tez zamanda feraha çıkarsın inşallah.Kizlar 6 yıllık evliyim 4 bebek kaybettim cok sukur 1 evladım var şu an ama ben bir türlü eskisi gibi olamadım 7 aylık bebegimi kaybettim ilk üstüne dusukler filan yaptım neyse bu yaşananlar beni cok tahammülsüz birisi yapti ogluma gerekli sabrı gösteremediğim ixin surekli ağlıyorum herkese hersrye karşı bi anlamsız öfke var içimde gelecekten umudum yok gibi özellikle bu aralar normal birsey böle söyleseler saatlerce sinirleniyorum herkesten herseyden nefret ediyorum defalarca psikiyatriye gittim ama bir arpa yolu alamadım xevremde kimse bu psikolojimi anlayamıyor surekli üstüme geliyorlar cok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?