• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağır depresyon

Tip ve ilaçlar çok gelişti geçer sen bardağın hep olumlu tarafından bak

evet daha ağır bir şekilde tekrarlıyormuş bende ondan cok korkuyorum aynı şeyleri birdaha yaşarsam dayanamam
Ilacimi nezaman biraksam üzücü bir olay yasadigimda tekrarladi ve her tekrari dahada ağırdı.4.birakmamdan sonra bir daha asla birakmamaya karar verdim.anladigim kadariyla beynimin bazi kimyasallari işlevini yitirmiş en ufak bi üzüntü beni mahvediyo.psikiyatri ilacimi asla birakmam artik

Ilacimi nezaman biraksam üzücü bir olay yasadigimda tekrarladi ve her tekrari dahada ağırdı.4.birakmamdan sonra bir daha asla birakmamaya karar verdim.anladigim kadariyla beynimin bazi kimyasallari işlevini yitirmiş en ufak bi üzüntü beni mahvediyo.psikiyatri ilacimi asla birakmam artik
Gercektenmi en korktuğum ilaçları biraktigimda tekrarlamasi benim de kaç gündür aglamaktan beynim uyuştu nasıl dayanirim tekrarlarsa aynı şeyleri yaşamaya düşünmesi bile korkunc

Gercektenmi en korktuğum ilaçları biraktigimda tekrarlamasi benim de kaç gündür aglamaktan beynim uyuştu nasıl dayanirim tekrarlarsa aynı şeyleri yaşamaya düşünmesi bile korkunc
Beyin kimyasallarimiz işlevini yitirmiş mutluluk hormonu salgilayamiyor buda ömür boyu tedavi edilmesi gereken bi hastalik ilac birakilmamali.her biraktigimda tekrarladi

Beyin kimyasallarimiz işlevini yitirmiş mutluluk hormonu salgilayamiyor buda ömür boyu tedavi edilmesi gereken bi hastalik ilac birakilmamali.her biraktigimda tekrarladi
Size bunu doktor mu söyledi? Emin olmadığınız bilmedğiniz şeyleri burda bu kadar emin konuşmasanız daha iyi olur...kötü etkiliyorsunuz burdaki insanları...

Sadece ilaç içip terapi görmeden ilacıda bırakırsanız tekrarlar bendede böyle oldu...terapide görmeniz lazım

Sadece ilaç içip terapi görmeden ilacıda bırakırsanız tekrarlar bendede böyle oldu...terapide görmeniz lazım
Ilaci birakmam bidaha asla.daha beter olmaktan bıktım.benm öyle terapiyle gecmez anksiyete depresyon hepsi var

Size bunu doktor mu söyledi? Emin olmadığınız bilmedğiniz şeyleri burda bu kadar emin konuşmasanız daha iyi olur...kötü etkiliyorsunuz burdaki insanları...
Aksine iyi etkiliyorum durduk yere ilaclarini iyileştim diyip birakirlarsa daha kötü olabilirler

Hiç olurmu siz başta kabuk etmişsiniz iyileşemiceğinizi...inanın brnde aynı durumdayım...hep depresyondayım hem anksiyete panik atak hepsi var...ama bunlardanda kötüsü hep kötü olabiliceğine tamamen inanmak...bende kötüyüm ama asla kabul etmiyorum hayatım boyuncada böyle olmayı düşünemiyorum bile...hiç geçmez hiç geçmez diyenler etrafta çok çnkü bilinçsizler...terapiye gitmezseniz bu düşüncelerinizi değiştirmezseniz iyileşmemeniz normal olur zaten...bende o hataya düştüm hiç doktora gitmedim sadece ilaç la idare ettim bırakınca hop başa döndüm...insan yaşarken imkansız düzelmek gibi geliyo ama inanın öyle değil

Aksine iyi etkiliyorum durduk yere ilaclarini iyileştim diyip birakirlarsa daha kötü olabilirler
Tabiiki doktorlarla görusuyorum hemde yillardir.kafama göre ilac alicak halim yok ya biraz mantıklı konuşun.zaten iyiyim şu an Allaha cok şükür 12 yıl önceki halimden eser yok

Back
X