Ağır depresyondayım, acilen hamile kalmam lazım ama hem vajinusmusum hem hamileliğe hazır değilim

Ben de aynisini dusunuyorm ama 3yil olcak daha fazla ne kadar erteleyebilirim bunu bilmiyorum o kadar caresiz durumdaym ki suanda kelimelerle anlatamyorm
Hiç kendini çaresiz hissetme. Kimseye bebek borcun yok. Kendini hazır hissedince yaparsın, istemez isen hiç yapmazsın. Kime ne? Bu olumsuz psikolojiden de çık. Akışına bırak herşeyi.

Yazacak bir şey bulamıyorum ben artık bu tür konulara.Geçen de bir üye herkes alay ediyor bebek yapmam lazım minvalinde bir konu açmıştı.Bu toplum neymiş bu kadar , hem hamileliğe hazır değilsiniz hem de başka sorunlarınız var ama ısrarla bebek de bebek ? Neden ? Çünkü "yok" demesinler.Ne garip düşünceler bunlar yahu !

Son düzenleme:
Hem bebege hazir degilim hem de acilen hamile kalmam lazim. Diyorsun.

Gercekten depresyondasin sen.

Bebege hazir olunca hamilelik dusun.
Psikiyatriste git

Vajinismusu yaşamayan asla anlamaz.. İnsanların sizi anlamasını beklemeyin zaten... Önce bu sorununuzu halledin..Ve vajşniamusu yenseniz dahi çocuk istemiyorsanız yapmayın... İstemeye istemeye yaparsanız o çocuğa sevginizi veremezsiniz.. Bu marketten peynir aldım ama bozuk çıktı.. Gideyim geri vereyim gibi bir şey değil... Lütfen elalem için kimse bebek dünyaya getirmesin..Elaleme düşünmüyoruz demek istemeyerek çocuk dünyayaa getirmekten daha zor olmasa gerek ...

"Vajinusmusum, bakireyim, hamileyim "çelişkisinde olmuş başlık..
Çevresi istiyor diye çocuk isteyen, anneliğin bilincinde olmayan biri yapmasın lütfen çocuk.
Menopoza giriyorum, acil çocuk yapmam lazım ama hazır değilim dersen bir nebze anlarım da çevre baskısı nedir, neyin kafasıdır bu?

Yavrum hele bi cinselligi oturt tadini cikar ondan sonra kendin icin yaparsin bebek!

Bende diyorum ki oradan oraya savrulan çocuklar nasıl bu hale geliyor?

acilen bebek yapmam lazım ne demek? Pasta börek mı yapıyorsunuz hanımefendi? Daha cinsel hayatınız bile tam rayında değilken, sırf sizin çok önemli "cevreniz" çocuk istiyor diye çocuk yapacaksınız. Gerçek mi bu? umarım değildir. Bence sizin bakış acınızın değişmesi lazım önce, ne çocuğu ?

Vajinismus konusunda yardım almak istersen özelden yazabilirim. Giden yıllarına yazık, lütfen erteleme

1.Agir Depresyondasiniz.
2.Vajinusmussunuz.
3.Hamilelige hazir degilsiniz.

Sonuc:Hamile kalmaniz lazim hem de "Acil"

Insan ev gecindirir isten cikartilir "Acil" is arar.
Insan esinden siddet gorur can guvenligi yoktur "Acil" cozum yolu arar.

"Acil" olarak hamile kalinmaz.!!

Son düzenleme:
Tedavinize yönelik hiç bir şey söylememişsiniz yalnız. Sanki durumu böyle kabul etmiş gibisiniz. Vajinusmus konusunda yardım aldınız mı, aldıysanız tedavi ne aşamada? Önce bi bu sorunu halledin de bebeği sonra düşünürsünüz. Vajinusmus çaresi olmayan, çözülemeyecek bir şey değil ki.

Sağlıklı düşünemiyorsunuz bence. Acilen hamile kalmak yerine acilen psikolojik destek alın lütfen.

Şu başlık ve şu konu bile ne halde olduğunuzu gösteriyor,saçmalık içiçe,birleşme olmadan çocuk yapmak istemek de enterasan,depresyondayken acil hamile kalmak istemek de,Allahtan tek başına çocuk yapılmıyor ve umarım eşiniz ne halde olduğunuzu farkedemeyecek kadar aşık değildir size

İlla evlendikten belli bir süre sonra çocukmu yapmak gerek? Bende 4 yıldır evliyim ve birkaç yıl daha düşünmüyoruz hem maddi hem manevi ,önce sizin psikologa gidip kendinizi duzeltmeniz gerek çocuk sonra

Iyilesmeden bebek dusunme gercekten daha kotu olabilirsin elaleme bakarsan onlar hic memnun olmaz bir olur iki olsun derler kiz olur erkekte olsun derler derlerde derler yani ;)

Elalem istiyor diye çocuk yapılmaz kendiniz hazır değilken milleti ciddiye alıp acilen hamile kalmalıyım demeniz sizinde hiç sağlıklı düşünemediğinizi gösteriyor.herşeyin bi çaresi ilişkiye giremiyorsanız gidin tedavi görün önce

Bir elalem sever daha konu açmış elalem ne derse arkasından gidin atla derse köprüden atlayin olur mu !

Ben de aynisini dusunuyorm ama 3yil olcak daha fazla ne kadar erteleyebilirim bunu bilmiyorum o kadar caresiz durumdaym ki suanda kelimelerle anlatamyorm
Hiç tedavi olmadınız mı? Artık vajinusmusun tedavisi var önce o işi halletmeniz lazım çünkü mevcut depresyonda bir de bebek sahibi olursanız depresyon çok daha ağırlaşıyor lohusa depresyonu da çok pis ve inatçı birşey.

millet soruyor diye çocuk mu yapılır? hamster almıyorsunuz dünyaya bir birey getirmekten söz ediyorsunuz farkında mısınız?

Back
X