Gaddar maalesef. Yazdan beri yalvarıyorum işe gidiyim diye. Inanir misin stv nin ibretlik filmlerini izlemeye başladım. Kitap çok okuduğum icin ondan da sıkıldım. Aģlama krizlerine giriyorum, hobim de yok. Tip de yok. Hayatı kosusturma icinde dolu dolu olan insanlara o kadar imreniyorum ki, cocuklugumu da cok ozluyorum. Hep bosluktayim günler birbirini kovaliyo ömür tukeniyoDur tatlım sakin ol ağırdan gel azcik :)
Sen de hafif benim yan profili gördüm be tatlım. Benim de sınavlar yeni bitti ve boşlukta gibi hissediyorum! Evet evet, megerse o lanet okuduğum sınavlar benim sevgilim gibiymis de ben farkında değilmişim.
Halimize şükür yine bir üniversitede okuyoruz, ortalamalarimiz fena değil.(benim gecen seneki ortalamam 2.75) bu sene 3 gibi olacak galiba hayırlısı bakalım.
Bir zihin karmaşası yasiyorsun şuan. Zihnin sadece olumsuzluklara odaklı, bos tarafı görmek istiyorsun ve bos tarafı görüyorsun. Bu arada ben de geçici bir is kovaliyorum hayırlısı bakalım.
Babani sonuna kadar ikna etmeye çalış hemen yılma, araya anneyi kat hatta
Evde olduğun zamanda, film izle kişisel gelişim filmleri. Aamir Khan filmlerini tek gecerim
Zihinsel engelli kardeşinle ilgilen, tabi ki ilgileniyorsundur da her zamankinden daha fazla onla konuş mesela kimseye anlatamadiklarini, onu ne kadar sevdiğini anlat sevgini ona hissettir ikinizin de buna ihtiyacı var
Sosyallige falan çok takılma. Mutlu olduğunda , mutsuz olduğunda yanından birilerini bulabiliyorsan bir omuza bas koyabiliyorsan bu bile kafi.
Bu arada, babam izin vermiyor diye gecip gitme. Babacim benim diye sarıl boynundan guzel guzel burdaki yazdiklarini ona da anlat
Çok gaddar olmadığını umuyorum, o da dayanamaz bence :)
Şansın bol olsun!
Son cümlenin altını çizelim. Günler birbirini kovaliyor, ömür bitiyor. Peki sen bunu neden boyle sıkıntılarla geciresin ki?Gaddar maalesef. Yazdan beri yalvarıyorum işe gidiyim diye. Inanir misin stv nin ibretlik filmlerini izlemeye başladım. Kitap çok okuduğum icin ondan da sıkıldım. Aģlama krizlerine giriyorum, hobim de yok. Tip de yok. Hayatı kosusturma icinde dolu dolu olan insanlara o kadar imreniyorum ki, cocuklugumu da cok ozluyorum. Hep bosluktayim günler birbirini kovaliyo ömür tukeniyo
Ona göre elin herifinin (patron demek istiyor) dedigini yapmak zorunda kaliyomusum, evin reisi oymuş. Memur olana kadar çalışmak yok. Bu arada öğretmen olucam, bahsini açtım baba ben mezun olunca napcam dershanede yada kolejde olurum kpss olmazsa dedim. Hayır sadece devlet dedi. Annemi babamı sevemiyorum beni anlamıyolar. Spor yapiyodum lisede voleybolcuydum maçlara da ciktim, onu da beden hocam ikna etmisti. Telefonla oynarim bagimli der. Annemin muhabbeti yok. Kardesim konusmuyo. Çatlamak uzereyim hic bu kadar olmamistimSon cümlenin altını çizelim. Günler birbirini kovaliyor, ömür bitiyor. Peki sen bunu neden boyle sıkıntılarla geciresin ki?
Tatlım tip mip de hikaye. Ama bakımlı ol, evdeyken bile bak kendine salma kendini. Spor falan yap iyi hissedersin hem.
Suan bir boşluk piskolojisinden ötürü, kendini boyle hissediyorsun, iyi tarafı bunun farkindasin, kotu tarafı çıkış yolunu baban sağolsun kapatıyor.
Madem öyle gaddar ya baban, de ki babana "ya baba, simdi izin vermiyorsun, ben mezun olunca nasıl çalışacağım? Çalışmanın neresi kotu, kendi alin terinle para kazanmanın? Ve de izin ver de eve katkim olsun" aynen boyle de babana.
İlla ki zayıf bir noktası vardır adamın be gülüm.
Seni şuan çok iyi anlıyorum tatlım, ama bak babanın gerçekten zayıf bir noktası varmış, beden öğretmenin ikna edebildiğine gore imkânsız birşey değil.Ona göre elin herifinin (patron demek istiyor) dedigini yapmak zorunda kaliyomusum, evin reisi oymuş. Memur olana kadar çalışmak yok. Bu arada öğretmen olucam, bahsini açtım baba ben mezun olunca napcam dershanede yada kolejde olurum kpss olmazsa dedim. Hayır sadece devlet dedi. Annemi babamı sevemiyorum beni anlamıyolar. Spor yapiyodum lisede voleybolcuydum maçlara da ciktim, onu da beden hocam ikna etmisti. Telefonla oynarim bagimli der. Annemin muhabbeti yok. Kardesim konusmuyo. Çatlamak uzereyim hic bu kadar olmamistim
kızlar kolejde çalışan öğretmenler yaz tatilinde maaş alıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?