bilmiyorum doğdunda herşey normal gözüküyordu büyüdükçe kesilmeyen boş ağlamalar
takıntılı hareketler zaten bir kaç kelimeden fazlasını da konuşamıyor çok doktora gitti beyin haritaları yapıldı doktorlar ağır metal zehirlenmesi yani otizm tehşisi koydu civa kurşun ve nikel vucudunda çok çıktı sadece özel eğitime gidiyor 8 yaşına geldi ama hala okula gidemiyor çünkü normal çoçuklara ayak uyduramıyor onun için yediklerimize ve civalı olan aşılara dikkat etmeliyiz
mrb acil yardım lütfen canım çok sıkılıyor oğlum aylık baba dede ve anlamsız birkeç kelime sölüyor bunun dışında konuşmuyor ismine tepki vermediği için bugün gata ya götürdüm dr psikoloğa yolladı psikologta otizm bulguları olduğunu söledi ne yapacağımı şaşırdım sadece ismine tepki vermiyor kafası çalışıyor çok hareketli çok güleryüzlü tos diyoruz kafamıza tos yapıyor çak deyince elimize çakıyor al deyince alıyor ama seslendiğimizde bakmıyor çocuk kanalını seyrediyor reklemler başlayınca nerde olursa olsun duyup koşarak geliyor bana birileri yardım etsin ne yapacağımı şaşırdım lütfen
tşk ederim ilginize salı günü işitme testi yapılacak belli olur olmaz hemen arıycam biraz okudum evet ama kafamı tam toparlayamadım hala şoktayım tam bişey anlayamadım tekra tekrar okıycam
Bak işitme kaynaklı da olabilir ufaklığın sorunları. Sakin yaklaşmaya çalışın. Bir şekilde ben sizi o yakınım ile de görüştürebilirim tanı doğrulanırsa.
mrb acil yardım lütfen canım çok sıkılıyor oğlum aylık baba dede ve anlamsız birkeç kelime sölüyor bunun dışında konuşmuyor ismine tepki vermediği için bugün gata ya götürdüm dr psikoloğa yolladı psikologta otizm bulguları olduğunu söledi ne yapacağımı şaşırdım sadece ismine tepki vermiyor kafası çalışıyor çok hareketli çok güleryüzlü tos diyoruz kafamıza tos yapıyor çak deyince elimize çakıyor al deyince alıyor ama seslendiğimizde bakmıyor çocuk kanalını seyrediyor reklemler başlayınca nerde olursa olsun duyup koşarak geliyor bana birileri yardım etsin ne yapacağımı şaşırdım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?