- Konu Sahibi bittermoon
-
Kilo konusuna bisey demicem ama hediye olayinda benim esimde ayni hatta sevgililer gununde ben artik hediye almak istemiyorum alamıyorum gidelim sen begen ben alayim demisligi vardır o yuzden acayip gelmediDoğumgününüzü unutup üstüne ya böyle günler çok saçma önemsemem sevmem ben hiç kutlamdım kendi doğumgünü mü diyen, kilonuzu eleştiren, potansiyel her konuda muhalefet olan ancak bi taraftan da tüm öküzlüklerine rağmen duygusal yönden size iyi gelen sevgili kişisi tolere edilmeli mi?
Kısaca ilişkideki tahammül boyutu nerelerde olmalı ? Ben hep savaşmaktan kaçtım kimse için uğraşmadım sonuç olarak yalnız kaldım. Karmadan mıdır nedir sanki bi eşik var ve o eşiği aşmadıkca benzer kişileri çekiyorum hayatımaTavsiyeleriniz ne olur bu durumlar da ?
sana sema terapi kitaplarını öneriirm kimyan uyuyor bu insanlarla oyızden hoslanıyorsun . kimyanın uyma sebebide aileden küçüklüğündn biri ile benzerlerDoğumgününüzü unutup üstüne ya böyle günler çok saçma önemsemem sevmem ben hiç kutlamdım kendi doğumgünü mü diyen, kilonuzu eleştiren, potansiyel her konuda muhalefet olan ancak bi taraftan da tüm öküzlüklerine rağmen duygusal yönden size iyi gelen sevgili kişisi tolere edilmeli mi?
Kısaca ilişkideki tahammül boyutu nerelerde olmalı ? Ben hep savaşmaktan kaçtım kimse için uğraşmadım sonuç olarak yalnız kaldım. Karmadan mıdır nedir sanki bi eşik var ve o eşiği aşmadıkca benzer kişileri çekiyorum hayatımaTavsiyeleriniz ne olur bu durumlar da ?
Bende umursamam banada sacma glir ozel gunler. Lakinn siz umursuyorsaniz ki bu cok norml oyle birini bulun derim. Herkesn tahamml edecegi taviz verebilecgi seyler farkli. Sen kendini sorgula bu adamla yapablrmym diye. Ki bence bunlar yani farklı düşünceler önemli sorunDoğumgününüzü unutup üstüne ya böyle günler çok saçma önemsemem sevmem ben hiç kutlamdım kendi doğumgünü mü diyen, kilonuzu eleştiren, potansiyel her konuda muhalefet olan ancak bi taraftan da tüm öküzlüklerine rağmen duygusal yönden size iyi gelen sevgili kişisi tolere edilmeli mi?
Biz küfürle seven bir milletizay evet. şimdi adı kezban olanlar bizi taşlayabilir.
ama türk kızlarının geneli de bi acayip.
adama ağır öküz diyosun, neden birliktesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?