ağır öküz

bittermoon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
4
1
1
32
Doğumgününüzü unutup üstüne ya böyle günler çok saçma önemsemem sevmem ben hiç kutlamdım kendi doğumgünü mü diyen, kilonuzu eleştiren, potansiyel her konuda muhalefet olan ancak bi taraftan da tüm öküzlüklerine rağmen duygusal yönden size iyi gelen sevgili kişisi tolere edilmeli mi?

Kısaca ilişkideki tahammül boyutu nerelerde olmalı ? Ben hep savaşmaktan kaçtım kimse için uğraşmadım sonuç olarak yalnız kaldım. Karmadan mıdır nedir sanki bi eşik var ve o eşiği aşmadıkca benzer kişileri çekiyorum hayatıma :110: Tavsiyeleriniz ne olur bu durumlar da ?

Doğumgününüzü unutup üstüne ya böyle günler çok saçma önemsemem sevmem ben hiç kutlamdım kendi doğumgünü mü diyen, kilonuzu eleştiren, potansiyel her konuda muhalefet olan ancak bi taraftan da tüm öküzlüklerine rağmen duygusal yönden size iyi gelen sevgili kişisi tolere edilmeli mi?

Kısaca ilişkideki tahammül boyutu nerelerde olmalı ? Ben hep savaşmaktan kaçtım kimse için uğraşmadım sonuç olarak yalnız kaldım. Karmadan mıdır nedir sanki bi eşik var ve o eşiği aşmadıkca benzer kişileri çekiyorum hayatıma :110: Tavsiyeleriniz ne olur bu durumlar da ?

Öküz dediğiniz adamla birlikte olmayın

Yerin dibine sokan bir öküzle,duygusalı nasıl bağdaştırdınız...

Yalnız kalmamak adına bu öküzle evlenirseniz,

evli ama yalnız kadınlardan biri olacaksınız.

Henüz flörtte size değer vermediğini gösteren birine karşı gösterdiğiniz tahammül, şimdiden olduğu gibi ömürboyu göreviniz olacak.

Onu seviyorsanız devam edin ilişkinize.

Fakat kendinizi seviyorsanız ayrılın.

Doğumgünü sevmemesi hariç diğer konular üzerine ayrılmak mantıklı bi seçenek..

Tolere edilmemeli. Erkek kıtlığı yok. Doğru insanı buluncaya kadar bekleyin bence. Hep yanlış insanları çekiyorsanız da bir psikoloğa gidin ve bunu nasıl aşabileceğinizi öğrenin. Örneğin, belki de küçükken size değersizmişsiniz gibi hissettirildiyse, bilinçaltınızda mutluluğu hak etmediğinizi düşünüyor olabilirsiniz.

Duygusal olarak nasıl iyi geliyor? Canım, cicim, aşkım, ölürüm gibi lafdan ibaret ise geç o kısmı...hikaye. Size değer verdiğini hissetiriyor mu? Elini taşın altına koyduğu oluyor mu? Sizin için kendinde bazı şeyleri törpülüyor, ilişkinize emek harcıyor mu?

Her şeyinize de muhalefetmiş. O zaman kararlarınıza, düşüncenize hiç mi saygısı yok yani?

Kilomu eleştiren adam biter zaten gözümde ya :110:
Beni beğenmiyorsa niye onun için uğraşayım?

Senin kilonanlaf eden öküz gitsin ahirinda kendine baksin bi zahmet.
Sana kisisel hakaret ediyor ve siz bunu tolere mi edeceksiniz???

hiçbir duygusal paylaşımı olmayan " ağır öküz " diye nitelendirdiğiniz bir kişi sizi nasıl duygusal yönden iyi edebiliyor??? kendinizle tezat oluşturuyorsunuz farkında mısınız?

Bugün kilonu eleştirir. Yarın evlendiğinde yaptığın yemeği, temizliği, hamilelik sonrası kilolarını vs. eleştirir. Her şeye muhalefet olan erkek çok itici geliyor bana. Adam dediğin biraz ağır olmalı. Doğum günü durumlarını saçma buluyor olması normal ancak senin önem verdiğini bildiği halde sallamıyorsa sıkıntı. Çünkü seven adam mutlu etmek için çaba gösterir.. Öküzlükten ziyade gerçekten aşık olmadığını düşündüm ben.

kiloyu eleştirmek nedir ya sinirim bozulur onu da yerim ben

adam d.günlerini önemsemiyor kibar değil kaba bununla ömür mü geçer

Niye hala hayatınızda tutuyorsunuz bu kişileri anlamıyorum.
Hadi evli olsan "boşan" diyemeyiz de, bu ne şimdi?
Ne bekliyorsun ki böyle bir adamdan? Nasıl bir gelecek vaad edebilir sana?
Bir düşünmek gerek sanki...
:işsiz:

Back
X