- 29 Aralık 2023
- 71
- 9
- 6
- Konu Sahibi derinhayal
-
Ilık duş. İyi gelebilir geçmiş olsun.Çok kötü hissediyorum,elim ayağım boşalıyor. Önerisi olan var mı en azından yatana kadar günü kurtarmak istiyorum ?
Maddi gücünüz varsa bir uzmanla görüşünÇok kötü hissediyorum,elim ayağım boşalıyor. Önerisi olan var mı en azından yatana kadar günü kurtarmak istiyorum ?
Delirmeyeceksin. Çıldırmayacaksın . Hatta sağlığınla ilgili hiçbir şeyin yok. Beynin senin bu zaafını gördüğü için seninle oynuyor. Hücrelerine sen hükmedersen geçecek. Çok ağır bir yorganın altına gir. Tüm teknolojik aletleri kendinden uzaklaştır. Nefesini tut 10a kadar say bırak. Sakın sırayı karıştırma. Sonra tekrar tut. Bunları düzenli yap. Sen iyisin hiçbir şey olmayacak.Her taktiği denedim olmuyor bir türlü rahatlayamıyorum kafam dağılmıyor ne yaparsam olmuyor delirmekten korkuyorum
Doğru yanlış kavramını beynim unuttu o kadar korkuyorum ki anlatamam beynim çok tutarsız beyin sisi yaşıyor gibiyim kalbim sanki yerinden çıkacak gibiDelirmeyeceksin. Çıldırmayacaksın . Hatta sağlığınla ilgili hiçbir şeyin yok. Beynin senin bu zaafını gördüğü için seninle oynuyor. Hücrelerine sen hükmedersen geçecek. Çok ağır bir yorganın altına gir. Tüm teknolojik aletleri kendinden uzaklaştır. Nefesini tut 10a kadar say bırak. Sakın sırayı karıştırma. Sonra tekrar tut. Bunları düzenli yap. Sen iyisin hiçbir şey olmayacak.
Yüzleşince hep yenildim tatsız şeyler olduKorkularınla yüzleş. Günün sonunda o korkularının hiçbiri gerçekleşmiyor. Rahatla .
İzzet Güllüyü dinle. Ben onla atlattim. Ama sürekli dinlemen lazım ki telkinleri kabul edebilesinYüzleşince hep yenildim tatsız şeyler oldu
Beni dinle büyük kalın bir yorganın altına gir. Titre bırak. Doğruyu yanlışı şimdi düşünme. Bu halinden kurtulmaya bak önce.Doğru yanlış kavramını beynim unuttu o kadar korkuyorum ki anlatamam beynim çok tutarsız beyin sisi yaşıyor gibiyim kalbim sanki yerinden çıkacak gibi
Eğer inançlıysanız la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim i çokça çekin. Geçmiş olsunÖnerileriniz için çok teşekkür ediyorum hemen uygulayacağım peki kötü düşüncelerden nasıl uzaklaşabilirim şu an tek odak noktam o olmuş mantıklı düşünemiyorumçıldırmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?