Ağır panik atak geçiriyorum

derinhayal

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2023
71
9
6
Çok kötü hissediyorum,elim ayağım boşalıyor. Önerisi olan var mı en azından yatana kadar günü kurtarmak istiyorum ?

Bilekleri buzla ovala.
Oturur pozisyonda sırayla ayaklardan başlayarak ayakları sık bırak , bacakları sık bırak, popoyu sık bırak
Kolları uzat kolları sık bırak
Avuçlarını sık bırak

Hop geçtiğini göreceksin

Ben minik yudumlarla su içerek balkona çıkıyordum, evde yürüyordum hareketsiz kalamıyordum. burnunuzdan derin nefesler alın, açık havaya çıkın.

Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum hemen uygulayacağım peki kötü düşüncelerden nasıl uzaklaşabilirim şu an tek odak noktam o olmuş mantıklı düşünemiyorum çıldırmaktan korkuyorum

Çıkıp beş on adım atsanız. Yakında bi kahve içebileceğiniz bi yer varsa hem hava alır hem kahve içerken etrafa bakınırsınız biraz modunuz değişir

Her taktiği denedim olmuyor bir türlü rahatlayamıyorum kafam dağılmıyor ne yaparsam olmuyor delirmekten korkuyorum

Korkularınla yüzleş. Günün sonunda o korkularının hiçbiri gerçekleşmiyor. Rahatla .

Her taktiği denedim olmuyor bir türlü rahatlayamıyorum kafam dağılmıyor ne yaparsam olmuyor delirmekten korkuyorum
Delirmeyeceksin. Çıldırmayacaksın . Hatta sağlığınla ilgili hiçbir şeyin yok. Beynin senin bu zaafını gördüğü için seninle oynuyor. Hücrelerine sen hükmedersen geçecek. Çok ağır bir yorganın altına gir. Tüm teknolojik aletleri kendinden uzaklaştır. Nefesini tut 10a kadar say bırak. Sakın sırayı karıştırma. Sonra tekrar tut. Bunları düzenli yap. Sen iyisin hiçbir şey olmayacak.

Doğru yanlış kavramını beynim unuttu o kadar korkuyorum ki anlatamam beynim çok tutarsız beyin sisi yaşıyor gibiyim kalbim sanki yerinden çıkacak gibi

Doğru yanlış kavramını beynim unuttu o kadar korkuyorum ki anlatamam beynim çok tutarsız beyin sisi yaşıyor gibiyim kalbim sanki yerinden çıkacak gibi
Beni dinle büyük kalın bir yorganın altına gir. Titre bırak. Doğruyu yanlışı şimdi düşünme. Bu halinden kurtulmaya bak önce.

Eğer inançlıysanız la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim i çokça çekin. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…